Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!!!
Inainte sa raspund fac un capitol nou? Ca ieri mi-a iesit!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

go go

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou!!!

Sa fie plin doar cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Cerazette se poate elibera fara prescriptie, fiind doar pe baza de progesteron se da special in alaptare. Eu il iau, nu am avut efecte secundare, nici Irina nu s-a sinchisit. In ce zona stai, iti pot recomanda gine dc vrei. Oricum cerazette poti sa incepi sa iei. Iti zic ce mi-a zis mie dr la controlul de 6 sapt: sa il iau in fiecare zi cu sfintenie, sa nu fac pauza ca la pastilele normale intre folii, deci sa iau continuu si ca pot sa iau din ziua respectiva. Am terminat azi prima folie si e OK. Protectie iti ofera din ziua urmatoare de cand ai inceput folia. aaa si aviz dc bei ceai de sunatoare, scrie pe prospect ca scade eficienta... eu sunt mare fan sunatoare, noroc ca am citit prospectul.

Alaptatul, mi-a zis dr, ca este mijloc de contraceptie doar dc bb e alaptat exclusiv la san si mesele nu sunt distantate la mai mult de 3 ore (inclusiv noaptea). Otherwise...

Catalutza mami de Irina

aha, mersi de info, citisem pe un alt topic despre toate efectele adverse, sangerari abundente si prelungite si scaderea libidoului ... dar voi incerca poate in cazul meu nu voi avea aceste efecte adverse, desi... spermicidele nu sunt mai ok? folosite local si doar cand e cazul, offff, nu am luat contraceptive niciodata pana acum.

Stau in sector 5 si am 2 optiuni de medic care nu ma aranjeaza nicicum - o doctorita la usa careia e balamuc si al doilea medic la care am apelat in ideea ca-mi supravegheaza sarcina si i-am spus ca ma deranjeaza local o iritatie si cum nu era de garda decat peste cateva zile mi-am facut o analiza de frotiu ca sa o am gata la intalnirea cu el - nu am putut descifra ce scria pe rezultat si el m-a certat ca de ce mi-am facut analize de capul meu si nici nu m-a examinat sa vada ce si cum, problema s-a acutizat atat de mult incat nu puteam sa mai ies din casa, ma ustura si ma durea f. tare - am mers la spitalul universitar si am dat acolo peste o doctorita care mi-a zis cu ochiul liber ce aveam eu (candida si o infectie ulteior identificata ca streptococ B) - infectie pe care am tratat-o repetat si cu care am fost speriata ca poate afecta copilul, deci - nu ma mai duc niciodata la acel medic. Voi incerca la doctorita la usa careia e balamuc (stai la coada la usa ei de-ti vine rau)...

Mergi la inceput