Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....daca nu a facut nimeni...dau io cafeaua..

sunt pe la pag 8 dar incerc sa mai scriu cate ceva ca nu se stie...

ma ingrozesc cand vad cum dorm shtrumfii vostri...nu pot sa cred...jiji ma termina, efectiv, mai ales noaptea...poate ca e fornait, nici nu stiu cert e ca se trezeste la o ora juma2 2. io sunt zombie rau...pt ca suge putin si iar doarme..dar foarte agitat.

daca are kk in gat..stiti voi...cum il scot cu batista bb ca altfel nu vad sa iasa.

cris.d...de ieri...io stau in gars fc cu 2 camere...si jiji doarme in dormitor...pe pat...iar tasu pe coltzarul desfacut...asa ca favorizatul e jiji. io ma culc la 10 cu tasu si dupa ce se trez jiji cu el...il culc pe mijlocul patului si doar ma mmut io de pe o parte pe alta a lui...deci conditii am...doar ca se trez f f f ff des....ma termina inclusiv foiala asta a lui noaptea...

ziua nu doarme...dar nici pe mine nu ma lasa sa fac nik...nici macar sa scriu pe forum...abia , abia apuc sa citesc..

cristies...felicitari de initiativa cu regimul.,...doamne ajuta....a...si k cititul...di vis...nici nu mai stiu ce-i aia ma intrebai...jiji a dormit in scoica dar mai mult a stat in bratze la mama
faina integrala sau neagra e in hipermarket...am fc io paine..
f inte situl ala cu retete..tre sa studiez si io prb...dar trebe si miscare musai...momentan tre sa ma multumesc doar k plimbarile carutului....k n-am timp de nik

ayanna..ms de prg...n-am reusit sa salv nik..

parul a inceput sa-mi cada si mie....acu c-am zis ca nu-l mai tund...si evident il port doat strand din cauza lui jiji.

decalotatul..tare greu merge..nici nu stiu daca am reusit cat de cat

mai citesc si sa-mi mai aduc aminte...sa ma lase jiji...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui cristies

E ca Mariucasara dar al meu nu mai sta in scoica... se infige in spatar, face ca toate visele si ajunge intr-o pozitie foarte tampita, cu capul mult pe fata... daca-i strang centurile si nu mai poata sa se miste, sa te tii spectacol.
Nu stiu cum o sa facem... la primul drum mai lung

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Noua cel mai bine ne-a fost cand am plecat la drum lung la o ora mica, mica, gen 4 dimineata. Fii-mea a dormit in mare parte din drum (vorbesc de cea mare, dar cred ca se aplica si la bebelusi). Asa intentionam sa facem si la vara, cand o sa mergem la mare.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

SUBSCRIU....TESTAT PE JIJI....DACA AVETI DE PLECAT LA DRUM LUNG..PLECATI CAT MAI DIMI..BB DOARME...DACSA PLECATI TARZIU 9-10...VA APUCA SEARA SI INCEPAND DE PE LA 4 INCEP SA SE PLICTI SI SA MARAIE...

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Cristies luni facem luna si dr inca nu ne-a dat unda verde sa iesim afara si ca sa ajung la real si carrfour treb sa merg cu cineva cu masina la c-ta si nu am cum .Am cautat si eu pe net sg alternativa de aia v-am cerut sfatul.Nici in oras nu am iesit cu ea .Stau la etajul 4 si mi-e f greu acum sg cu carutul.Din cauza recelii avute inca avem restrictie luni merg cu ea la ex lunar sa vad ce-mi zice dr.Si la noi in oras la 3 magazine care sunt ,sunt preturile mult mai mari decat pe net .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

CRISTIES ARE DREPTATE,,,,de fiecare data argumenteaza ce spune...e bine k intrebi....iti mai sugerez situl ocazii.ro la ..lumea copiilor..io mi-am luat de acolo marsupiul cu 90 ron ff bun..da tre sa te gandesti la cat de practic va fi

poze

Mergi la inceput

a adormit jiji..fug sa-i calc....asta daca doarme mai mult de 5 min...daca nu ma intorc...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Neata fete!decenuela multumesc de cafe beau 2 aziraul s-a trezit azi-noapte la 2 ore si la fiecare masa 220 ml rasi pana la ultima picatura...parca am nisip in ochi
noi am primit marsupiu dar...cat a fost iarna era greu cu fas pe el sa-l bag,acum ca s-a incalzit e raul prea greu si plus se mai si incalzeste copilul de mine...nu prea ne foloseste doar pe distante mici
parul?care par ca nu prea mai amnici nu ma mai pieptan il tin in coc sa am la nunta ceva ceva de frezat
iar cu scaun de masina....doarme raul din primele minute sau sta si se uita pe geam
ma duc sa mai beau cafea sa ma trezesc

poze

Mergi la inceput

la multe lunite vlad si teodor
ati vorbit de sterilet,mi frica sa pun dar parca nici pastile nu as lua ca mai vrem un bebe nu acum bineintels dar.....nu stiu cum sa procedez....dr mi-a recomandat sterilet...dar e scump si exista riscul sa nu-l suport...dupa ce il pui menstruatia este mai abundenta...si asta imi lipseste mie cu bebe mic ce incepe mai putin sa mearga...hm e grele...voi pana la urma ce protectie alegeti?
bea,cris mario pe unde v-ati pitulat?
aici iar e urat si frig asa ca azi in casa ne petrecem ziua

poze

Mergi la inceput

baia noi o facem in vana mare il tin doar putin si il las sa pedaleze sa se intoarca sa stea in fund in picioare si ai intre in urechi apa dar il curat cu betisoare il us cu feon,si doamne ajuta nu am avut necazuri
decalotarea asta ma deranjeaza ca nu stiu prea multe despre ea....un zic ca da altii ca nuapai eu nu ai fac nimic il spal la cicut bine bine dar nu trag de piele ma rog sper sa nu gresesc sa-mi chinui copilul mai tarziu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

happyella las ca incep ei si ai nostri sa rada! abia astept!

Ruxita cu cerazette e exact asa cum ti-a zis Catalutza, dar citeste prospectul inainte ca are o groaza de chestii cu care nu e bine sa il combini, dar pan la urma e singura metoda safe

A propos de anticonceptionale...sa nu dati cu rosii, dar mie mi-a zis acum o prietena (acu 1-2 saptamani) ca ea s-a interesat si a citit mult pe tema si ...a propos de ce zicea , daca nu ma insel, ana_g de sterilet...cik si anticonceptionalele sunt avortone (adik nu impiedica fecundarea ovulului ci prinderea ovulului fecundat in caz ca se intampla....) si de aia biserica nu e de acord cu anticonceptionalele....io nu am citit f mult pe tema, niic nu am verificat, la unele chestii merg pe principiul: ce nu stiu , nu-mi face rau

ioana-fota asa cum zicea catalutza, site-ul bebelusul tau punct ro are preturi f ok, nu stiu daca livreaza in Mangalia si daca renteaza taxele de transport dar are o verietate de produse la preturi f bune. Si si mai bune sunt preturile de pe http://www.bebeshopp.ro/ sunt produse aduse direct din Anglia la super-preturi (alea din Anglia plus un mic adaos, dar tot iesi mai bine decat sa cumperi de la noi) iar produsele sunt de super -calitate. SI are si mult-laudatul marsupiu...f scump insa, vezi poate il gasesti pe okazii cum a zis decenula, te inteleg cu 5'minute pan la paine, ai dreptate, si mie mi-e lene sa iau caruciorul ptr 5 minute

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

Neata fete!decenuela multumesc de cafe beau 2 aziraul s-a trezit azi-noapte la 2 ore si la fiecare masa 220 ml rasi pana la ultima picatura...parca am nisip in ochi
noi am primit marsupiu dar...cat a fost iarna era greu cu fas pe el sa-l bag,acum ca s-a incalzit e raul prea greu si plus se mai si incalzeste copilul de mine...nu prea ne foloseste doar pe distante mici
parul?care par ca nu prea mai amnici nu ma mai pieptan il tin in coc sa am la nunta ceva ceva de frezat
iar cu scaun de masina....doarme raul din primele minute sau sta si se uita pe geam
ma duc sa mai beau cafea sa ma trezesc

poze

LOL! moama ce haplea ai! 220!!! mai multe mese? wow!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata!

Cred ca ne-am reintrat in sfarsit in normal, azi-noapte s-a trezit la 03:45, a papat tzitzi si a dormit pana la 8 aproape, cand a papat tot tzizti!!! Si taman ziceam ieri, alaltaieri ca gata, asta a fost lapticul meu, de acuma LP... nu mai inteleg nimic: de trei zile laptele meu era transparent, acuma s-a facut iar alb... macar de as stii de la ce, sa mai fac!

Am baut si eu apa de tarate, banuiesc ca trebuie sa mai insist pana da efecte, nu?

Oricum, slabuta activitate la schimbul 3, cred ca pe masura ce cresc bebeii nostri, schimbul 3 se va desfiinta (din fericire ), ca dormim si noi toata noaptea ca oamenii mari, nu?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput