Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna fetele si de la mine nu am mai reusit sa intru va ca ati intrebat de mine si bebelian mea.Am si eu niste intrebari la cele care au asa ceva ca vreau sa cumpar la bebelina si nu vreau sa dau abnii aiaurea nu ca asa avrae prea multio sa postez niste saituri si sa-mi spuneti parerile voastre.Noi de 2 zile suntem cam maraite si mi-e sa nu fi racit iar ac luni a trebuit sa ies cu ea sa merg la c-ta sa-mi iau banii pe medical ca asa e la noi in romania .
aici
aici
aici
Astept vesti despre achizitiile care vreau sa le fac.Va multumesc si va .Sa nu dati cu pietre am vazut ca vb de kg eu din 12 cat am avut luate mai am 2 de dat jos dar as vrea 3 .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Marsupiu eu am de la chicco , dar am inteles ca cel mai laudat e baby bjorn si m-am uitat si eu la el si mie se pare cel mai ok, dar asta e, io apucasem sa iau chicco, dar sa stii ca nu prea ies cu el in marsupiu ca mi se pare cam adunat in el ....poate mai incolo cand o fi coloana mai formata si-ti tine f bine capul

balansoar nu am, sa-ti zica fetele care au

salteluta de joaca eu inca nu i-am luat mi se pare prea devreme...el trage de chestiile din jurul lui dar nu se intinde catre jucariile din carusel de ex sau cele care i l-am atarnat la carucior....so mi s epar o groaza de bani ptr salteaua aia si nu stiu daca l-ar interesa, Yannis se bucura ami mult de jucariile care fac sunete si lumini, eu i-am luat asta http://www.elc.co.uk/toy/blossom-farm-pogo-puppys-piano/ din mothercare (aveti si voi in Constanta) si e f bucuros de el, se joaca singur, da cupicioarele in clapete si canta dracia aia diverse cantecele care ii plac si e fericit, entuziasmat se balangane, da din maini si din picioare, ranjeste cu gura pan la urechi

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happyella

salut!
fi-mea sta cu pumnul in gura si se "rasteste" la jucarii ... e asa dulcica ca imi vine sa o pap
astazi in parc dupa un somn de 1 ora jumate ne-a apucat plansul ... am reusit sa o calmez cu suzeta .... pe care de fel nu o suporta ....chiar a adormit pana acasa cu suzi in gura

am si io o intrebare... pt dosarul de CIC trebuie neaparat livretul de famile ca io nu posed asa ceva?

fericita de buburuza Andreea Maria

depinde de sect in care stai /la care depui, eu la sect 4 (acolo am adresa din buletin) mi-a ceut musai, dar se poate sa fie sectoare unde nu se cere musai...stiu ca si Andrelinei i-a trebuit in 5....

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Cristies luni facem luna si dr inca nu ne-a dat unda verde sa iesim afara si ca sa ajung la real si carrfour treb sa merg cu cineva cu masina la c-ta si nu am cum .Am cautat si eu pe net sg alternativa de aia v-am cerut sfatul.Nici in oras nu am iesit cu ea .Stau la etajul 4 si mi-e f greu acum sg cu carutul.Din cauza recelii avute inca avem restrictie luni merg cu ea la ex lunar sa vad ce-mi zice dr.Si la noi in oras la 3 magazine care sunt ,sunt preturile mult mai mari decat pe net .

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

de ce nu pui tu carutzul undeva la parter, treb sa fie o boxa un subsol ceva...sau vb cu un vecin amabil sa-ti tina carutzu la el ca din moment ce o sa ai voie cu ea afara, copii trebuiesc scosi afara zilnic, deci o sa iti fie greu

de Yannis

Mergi la inceput

io m-am omorat toata dupa-masa sa fac musaca multe nene...fa carnea cu sos, cartofi, vinete, prajeste-le pune-le in straturi, acopera tot cu sos bechamel....
si acu imi astept barbatul ca azi s-a dus cu alt grec intr-o ureche sa cante oameni seriosi GM-i de firme si la 40 de ani, alalant bate la tobe, al meu in tinerete canta la chitara bass asa ca s-a dus si el sa-si aduca aminte....si de bine ce si-a adus aminte se pare ca a uitat drumu spre casa....
si io monologhez p-aci ca sa nu ma infig in musaca si sa o termin singura LOOL!

Am o tava intreaga, cine mai vrea?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexutzzza mersi de informatii.O fi mothecare asta in c-ta dar eu sunt din mangalia la 45 km si ajung greu acolo.M-am uitat la jucaria pt bb tau si e misto dar nu stiu sincer sa comand de pe saitul ala .Cu vecinii la mine e grele rau avem la subsol boxe si acolo e plin de lemne ca am 2 vecini care inca traiesc in evul mediu si 2 ap sunt parasite sunt plecati in srainatate si ceilalti sunt mosuleti si babute din astea care nu vor sa fie deranjati ce sa-i faci astia sunt oamenii de aia as fi preferat un marsupi ca e mai usor .Cobor jos si merg 5 m ca sa iau paine sau ce-mi mai treb de la alimentara sa nu mai car carutu, intelegi?Mersi.

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

salut!
fi-mea sta cu pumnul in gura si se "rasteste" la jucarii ... e asa dulcica ca imi vine sa o pap
astazi in parc dupa un somn de 1 ora jumate ne-a apucat plansul ... am reusit sa o calmez cu suzeta .... pe care de fel nu o suporta ....chiar a adormit pana acasa cu suzi in gura

am si io o intrebare... pt dosarul de CIC trebuie neaparat livretul de famile ca io nu posed asa ceva?

fericita de buburuza Andreea Maria

Da eu am dus o copie dupa livretul de familie. Si stiu a si andre-lina a umblat dupa livret

de Yannis Andrei (23.01.2010)

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

fetele a inceput sa ma doara gatuu.Ce am voie sa iau?.

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Pastile de supt de la Doctor Mom.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noi suntem azi cu la multi ani! si nimeni din familie dimineata nu si-a amintit (pentru ei rusinica)

fost in parc, frumos, verde, copilasi jucausi,aaaa.... cat pe ce sa uit - un copi "colorat" f. amabil am auzit din gura lui " va rog frumos" si "multumesc"... ma inscriu in clubul mamicilor care zambesc atunci cand intalnesc o alta mamica in parc cu copil cam de varsta copilului ei - am vrut sa socializez si nu "prea" am avut cu cine - una fuma langa carut ca turcu, a doua a facut in jurul ei o balta de seminte... eh, a treia a trecut pe langa mine cu bb intr-un port-bebe si mi-a zambit larg si eu m-am incruntat (mi se formeaza o cuta in frunte de la soare de-mi face o mina extrem de serioasa) de la soare, zic eu, dar si de la neobisnuinta de a mi se zambi pe strada, in parc... data viitoare daca o mai vad ii zambesc inapoi si o intreb ce varsta are bebelicul (la intoarcere statea jos aproape de iesire si alapta)...

am niste chestiuni arzatoare si intrebatoare poate imi raspunde cineva
- la baita ii intra multa apa in urechi - e de nashpa rau? cum evit intrarea urechilor la apa?
- chestiune delicata - am avut o doctorita care nu avea cabinet, era medic rezident in spital si toate intalnirile noastre nu erau f. cusher, trebuia sa inventeze de fiecare data o intrare in spital pentru mine - ba internari de-o zi, ba camera de garda spre final - nu-mi convine o astfel de situatie, prefer cabinet, stat la coada, platit banu cinstit si nu ca spaga... deci am nevoie de un alt medic??? as fi vrut sa ma mai duc pe la ea, mai ales ca ea era tot timpul bucuroasa de mine... dar, ea e medic de spital, deseori trebuia s-o astept sa iasa din operatii - sa-mi caut un altul, nu pea am in zona (decat 2 la care am zis ca nu ma mai duc). Si cred ca asta e toata problema mea - nu am o contraceptie valida si evident domnului ii este frica - ce te faci daca mai apare un bebel asa pe neprins de veste (cand am aflat ca sunt insarcinata eu am bocit fara sa ma pot opri din plans cateva ore, iar el era atat de socat ca-i treceau curenti electrici prin cap)...

- mai e cineva preocupat de economii pentru copii? ing e varianta cea mai buna?

- se zice pe aci ca LP-ul umfla, noi suntem umflatu odiseei si nu mancam LP, doar LM;

- azi a produs un kkcel consistent si galben malai, fapt pentru care m-am felicitat (e printre primul kkcel normal).

pot sa incerc sa raspund:

eu ii fac baie baie in caditza si il bag in apa il tin cu urechile in apa, ii place cred ca ii aminteste de uter, eu am mai intrebat si citit si majoritatea spun ca nu e nimic, ii absorbi cu atentie apa din urechi dupa baie cu colturile de la prosopel sau cu betisoare (ceea ce eu mai mereu uit! ) si nu a patit nimic. La noi in casa e mereu cald, f rar l-am scos afara imediat dupa baie si apoi am inteles ca otita se face de la muci (nu respira bine si nu se aeriseste nu stu ce pe la urechea interna si face infectie) de aia zilnic sau maxim la 2-3 zile curatzam mucisorii sau laptele uscat (cand regurgiteaza vine si pe nas chiar daca nu scoate afara pe nas) si vad ca merge bine

ptr contraceptie, de ce nu iei cerazette?

Ptr economii o sa faca tati un cont in Grecia

...restul nu stiu

de Yannis

aud de acest cerazet stanga, cerazet dreapta si mi-a fost incomod sa intreb - il pot lua de la farmacie fara recomandarea explicita a medicului? ca vad ca mai toate il luati - o fi vreun contraceptiv special pentru perioada de alaptare? mie nu mi-a venit ciclul si probabil nici n-o sa vina degraba (presimt) totusi stiu ca e musai si contraceptie. Daca citesc un prospect ma lamuresc, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Ioana_fota asa cum zic si fetele...sunt prea scumpe, sincer eu nu am cumparat nici balansoar nici ailalta traznaie. A mea inca rade la punga de pampers, tipla de la goffre-ul meu etc. Si are deja 2 luni si 2 sapt...de aceea cred eu ca daca vrei sa mai amani chestuieli, poti sa o faci cu incredere.
Idei de site-uri:
Eu am cumparat un carusel de care sunt ff multumita de pe wwwwpunctbebelusultaupunctro. Acolo gasesti tot ce vrei si ce nu vrei . Si sunt si diverse preturi, ti le comanzi direct acasa, eu deja am comandat chestii de la ei sunt chiar de incredere. Am mai folosit si wwwpunctmytoyspunctro.

sper sa te ajute, pup!

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

noi suntem azi cu la multi ani! si nimeni din familie dimineata nu si-a amintit (pentru ei rusinica)

fost in parc, frumos, verde, copilasi jucausi,aaaa.... cat pe ce sa uit - un copi "colorat" f. amabil am auzit din gura lui " va rog frumos" si "multumesc"... ma inscriu in clubul mamicilor care zambesc atunci cand intalnesc o alta mamica in parc cu copil cam de varsta copilului ei - am vrut sa socializez si nu "prea" am avut cu cine - una fuma langa carut ca turcu, a doua a facut in jurul ei o balta de seminte... eh, a treia a trecut pe langa mine cu bb intr-un port-bebe si mi-a zambit larg si eu m-am incruntat (mi se formeaza o cuta in frunte de la soare de-mi face o mina extrem de serioasa) de la soare, zic eu, dar si de la neobisnuinta de a mi se zambi pe strada, in parc... data viitoare daca o mai vad ii zambesc inapoi si o intreb ce varsta are bebelicul (la intoarcere statea jos aproape de iesire si alapta)...

am niste chestiuni arzatoare si intrebatoare poate imi raspunde cineva
- la baita ii intra multa apa in urechi - e de nashpa rau? cum evit intrarea urechilor la apa?
- chestiune delicata - am avut o doctorita care nu avea cabinet, era medic rezident in spital si toate intalnirile noastre nu erau f. cusher, trebuia sa inventeze de fiecare data o intrare in spital pentru mine - ba internari de-o zi, ba camera de garda spre final - nu-mi convine o astfel de situatie, prefer cabinet, stat la coada, platit banu cinstit si nu ca spaga... deci am nevoie de un alt medic??? as fi vrut sa ma mai duc pe la ea, mai ales ca ea era tot timpul bucuroasa de mine... dar, ea e medic de spital, deseori trebuia s-o astept sa iasa din operatii - sa-mi caut un altul, nu pea am in zona (decat 2 la care am zis ca nu ma mai duc). Si cred ca asta e toata problema mea - nu am o contraceptie valida si evident domnului ii este frica - ce te faci daca mai apare un bebel asa pe neprins de veste (cand am aflat ca sunt insarcinata eu am bocit fara sa ma pot opri din plans cateva ore, iar el era atat de socat ca-i treceau curenti electrici prin cap)...

- mai e cineva preocupat de economii pentru copii? ing e varianta cea mai buna?

- se zice pe aci ca LP-ul umfla, noi suntem umflatu odiseei si nu mancam LP, doar LM;

- azi a produs un kkcel consistent si galben malai, fapt pentru care m-am felicitat (e printre primul kkcel normal).

pot sa incerc sa raspund:

eu ii fac baie baie in caditza si il bag in apa il tin cu urechile in apa, ii place cred ca ii aminteste de uter, eu am mai intrebat si citit si majoritatea spun ca nu e nimic, ii absorbi cu atentie apa din urechi dupa baie cu colturile de la prosopel sau cu betisoare (ceea ce eu mai mereu uit! ) si nu a patit nimic. La noi in casa e mereu cald, f rar l-am scos afara imediat dupa baie si apoi am inteles ca otita se face de la muci (nu respira bine si nu se aeriseste nu stu ce pe la urechea interna si face infectie) de aia zilnic sau maxim la 2-3 zile curatzam mucisorii sau laptele uscat (cand regurgiteaza vine si pe nas chiar daca nu scoate afara pe nas) si vad ca merge bine

ptr contraceptie, de ce nu iei cerazette?

Ptr economii o sa faca tati un cont in Grecia

...restul nu stiu

de Yannis

aud de acest cerazet stanga, cerazet dreapta si mi-a fost incomod sa intreb - il pot lua de la farmacie fara recomandarea explicita a medicului? ca vad ca mai toate il luati - o fi vreun contraceptiv special pentru perioada de alaptare? mie nu mi-a venit ciclul si probabil nici n-o sa vina degraba (presimt) totusi stiu ca e musai si contraceptie. Daca citesc un prospect ma lamuresc, nu?

Cerazette se poate elibera fara prescriptie, fiind doar pe baza de progesteron se da special in alaptare. Eu il iau, nu am avut efecte secundare, nici Irina nu s-a sinchisit. In ce zona stai, iti pot recomanda gine dc vrei. Oricum cerazette poti sa incepi sa iei. Iti zic ce mi-a zis mie dr la controlul de 6 sapt: sa il iau in fiecare zi cu sfintenie, sa nu fac pauza ca la pastilele normale intre folii, deci sa iau continuu si ca pot sa iau din ziua respectiva. Am terminat azi prima folie si e OK. Protectie iti ofera din ziua urmatoare de cand ai inceput folia. aaa si aviz dc bei ceai de sunatoare, scrie pe prospect ca scade eficienta... eu sunt mare fan sunatoare, noroc ca am citit prospectul.

Alaptatul, mi-a zis dr, ca este mijloc de contraceptie doar dc bb e alaptat exclusiv la san si mesele nu sunt distantate la mai mult de 3 ore (inclusiv noaptea). Otherwise...

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput