Mamici si Gravidute Italia -69-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgiana - ce eleganta e cu sapcuta aia!! E fascinata de frunze vad!!

katia - felicitari pt. mersul la baie! Fetita mare! Nici S. nu are chef sa ma ajute sa strang mereu ...

Am sters pozele, mi-e ca se inchide cap. si nu mai pot. Pt. cine doreste, le pun iar in cap. urmator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

La mine toata casa e a ei, peste tot jucarii, cuburi, cercuri...biscuiti..o nebunie.Imi scoate tot din sertare,pungi, linguri, polonice!Dar eu o las,nu prea na stresez.Fac eu la loc cand prind putin loc de ea!
In parc la fel o las sa puna mana cam peste tot( bineinteles la ce nu-i face rau)...sa studieze!Eu sunt cam relaxata asa de felul meu.Sper sa nu gresesc! Nu-mi place sa stau cu gura pe ea...acolo nu, nu pune mana,nu face, nu drege!

Cred ca e mai usor acum cu baia, constientizeaza si ea ce se intampla.Eu am sa incerc dua ce venim din tara sa o pun pe olita sau direct pe reductor sa vedem ce iese...dar nu ma stresez, cand va fi va fi,nu?

Fiica-mea inca doarme dupa 2 reprize de foiala si mangaiat

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fff bine faci cu atitudinea asta relaxata, atata vreme cat nu e un pericol pt. ea. Si eu strang seara, cand ne pregatim de ritualul de nani sau dupa ce adoarme ea (acum cu bb2 de multe ori adorm odata cu ea si atunci strange tati ). Cat despre musafiri ... daca vin si vad dezordine, jucarii peste tot etc., nu ma intereseaza ... inseamna ca n-au copii si nu inteleg, iar daca au, atunci stiu ce-i aia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

capitol nou -70-

k

Mergi la inceput