Mamici si Gravidute Italia -69-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Fetelor....ma depasiti
AZi sarbatorim o pitica mica?stai sa vad lista

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

da
la multi ani" Marina DEnise!!!sa cresti mare si cuminte si sa fii mereu sanatoasa

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

da, am instalat nod32, dar incerc si eu din nou

Mami de Printisor

Mergi la inceput

am reusit!!!!!!!! merge asa cum ai zis, am dat cautare din nou si gata!

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

V-ati devirusat?
Eu abia l-am calmat un pic pe soricel. m-a facut varza de dimineata! pe sot l-au chemat la munca azi ca era o urgenta si asa am ramas sola si azi pana la 11pm.

Incerc sa ma tin tare dar ma cam doboara oboseala...dureri de spate, de stomac, de cap...Cred ca o perioada o sa ma duca sotul la ai lui , sa stau cateva zile sa-mi mai revin in perioada cand trebuie sa mearga el la munca vreo 4-5 zile in bloc...Ei au ditai' casa si asa stam confortabil nu ca in conserva cum am stat cu soacra in bilocalul nostru.

Katiapam...ce fain suna iesirea cu cortul!Asteptam pozele! Devin nostalgica gandindu-ma la vacante similare prin Cheile Rasnoavei...Padina...ehe...ce vremuri!

LAlexandra - ce mai face pustiul tau? a mai crescut? Noi astazi am implinit 2 saptamani! Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 14 zile. Nasterea pare deja un vis de demult!

Ma alatur si eu urarilor de LA MULTI ANI ptr DENISE! Sa cresti mare , sanatoasa , isteata si frumoasa! Si sa fii si norocoasa ca si asta conteaza!

Ma duc sa ma odihnesc un pic si mai recuperez cu sititul mai traziu daca se indura Riccardo si doarme mai mult! Ziua nu stiu ce are, atatia colici saracul...Noaptea e un ingeras! doarme cate 5 ore , papa si pe urma mai baga 5-6 ore de somn de trag de el sa-l hranesc si sa-l schimb ca i se lipeste "productia" de funduletz si pe urma spal la el 1 ora!

Pupicei tuturor!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Fetelor...daca vreau sa merg in tara cu bebelu'...ce acte trebuie sa ii fac?

Pana acum are certificatul de nastere italian si atat. Inca nu stiu cand va fi sa merg in tara daca va fi si sotul cu mine sau nu asa ca mi-ar fi util sa stiu procedura ptr ambele variante. Certificatul de nastere romanesc se face in tara?

Am incercat sa aflu de pe site-ul consulatului dar e in lucru...asa ca informatii ioc!

Va multumesc anticipat!
Pupicei!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi
Nafi-incearca sa te odihnesti impreuna cu Riccardo
mai fura cite o ora de somn la amiaz si nu te mai agita cu treburile
pina la urma tot a tale sint de facut
cit poti faci cit nu nu
pt certificat ai ceva de umblat
daca mergi cu sotul ii faceti pasaport italian si gata,nu ai nevoie de procura
daca vrei sa-i faci si certificat de nastere romanesc(si o sa aiba dubla cetatenie ai ceva de umblat)
-banuiesc ca ati inregistrat piticul la comune unde sinteti rezidenti
-trebuie sa scoti certificat de nastere modelul plurilingv de la comune unde sinteti rezidenti dupa care mergi si il apostilezi la prefectura unde apartii apoi cu actele astea si ce mai cer in consulat/ambasada (cred ca copia buletinelor,certificat de rezidenta....etc) in cazul tau iti convine sa trimiti un mail si iti explica ce ai de facut ca nu mai tin minte ce acte i-a trebuit prietenei mele care are sot italian(i-a facut si ei copilului dubla cetatenie) si ii faci certificat de nastere romanesc
e mult de umblat si pregatit dar o data facute nu mai ai treaba
mai bine ne intrebi atunci ce acte ai nevoie sau cu ce te putem ajuta ca sint multe de facut si te zapacesc de tot
certificatul de nastere romanesc il poti face si in tara si aici la consulat/ambasada
in tara dureaza vreo 3 luni,asa am auzit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

La Multi Ani Denise Sa cresti mare, sanatoasa, fericita alaturi de mamica si taticul tau!

P.S: scuza-ti intarzierea!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

intru scurt...
NAFI...sotul a fost a declarat copilul la comune, i-am facut certificat de nastere normal si cel model prulingual (sau cum ii zice)..le explici ca iti trebuie pt ambasada si stiu ei. Si acum trebuie sa mergem sa il apostilam la prefectura...dar mai dureaza ca e in alt oras si apoi mergem la ambasada cu restul actelor.
....vroiam sa iti trimit ce am acte trebuie..si nu mi se deschide pagina...poate reusesc diseara.
Cu pasaportul inca nu m-am lamurit...adica ii face lui singur cu ce poza...trebuie sa il duc si pe el...si ce relevanta are poza cand el se schimba de la o zi la alta-....in fine...iar daca aici dureaza pasaportul, daca pot intra fara asta in tara, mai bine merg acasa si il fac acolo, ca la noi dureaza 2 ore sa iti dea pasaportul.

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Abramburika-welcome
poate intri mai des pe aici
eu am nod 32 am scanat toate repartitiile si niente
nu-i vin de hac ca sint multe file care nu mi-i le deschide
la sf scrie virus trovati o dar daca ma uit unde scrie cu rosu scrie ca sint virusi dar nu mi-l deschide file-ul
p.s.auguri!!!!!

ce idei ai cum sa pot deschide?

Mami de Giulia 20/06/07

Multumesc pt. urari. Tu cand iti faci curaj ?

Ciudat ca nu ti l-a blocat din statrt, daca zici ca aveai antivirusul asta. Eu aveam altul si se vede ca nu era destul de puternic. Si am aflat de la cineva care avea nod 32 ca nici nu l-a lasat sa deschida link-ul, i-l bloca. In fine, bine ca ai scapat de el.

Despre certificat, da, in tara dureaza si mai bine de 3 luni. Eu a trebuit sa vin cu o adeverinta de-aici (de la sot de la munca, cum ca nu poate sa stea mai mult de ... in tara), pt. a grabi lucrurile. Dar daca exista posibilitatea, cu o procura de la Ambasada se poate delega cineva din tara sa se ocupe de tot si sa-l gasesti gata cand mergi in Ro. O idee.

Alexandra - pasaport, da, se poate si individual si sa-l treci pe pasaportul unui parinte. Eu i-am facut fetei individual cand avea 8-9 luni (ca atunci am fost cu ea in tara). Ii face poza atunci, pe loc, la pasapoarte, ca la adulti sau, la copii, se poate sa i le faci tu dinainte, tocmai pt. ca unii copii nu stau la poza, nu sunt usor de stapanit. Cel putin asa era la noi in judet, nu stiu daca depinde sau nu de fiecare judet in parte. Nu conteaza ca se schimba fizionomia, oricum pasaportul copiilor e valabil numai 3 ani, nu 5 ca la adulti, tocmai din cauza acestui aspect. Fiica-mea are pe pasaport poza de la 9 luni si acum are 2 ani jumate .

Insa alta este problema cu pasapoartele .... au inceput sa se faca cele de tip electronic (tip card). Care am inteles ca sunt valabile 10 ani (pt. adulti vorbesc), costa mai mult si dureaza pana la o luna eliberarea lor. E ceea ce am citit pe net, urmeaza sa le schimbam in vara asta, deci o sa ma interesez mai bine. Iar pasapoartele clasice or sa fie valabile numai 1 an, tocmai ca sa te oblige sa-l faci pe cel nou. Repet, nu sunt informatii oficiale, ci numai ce am citi pe net.

Mergi la inceput