LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**
Raspunsuri - Pagina 4
m_monique spune:
lysbeth vorbeste suficient pt varsta lui. ioana in afara de da-da, aaa, iii, uuu nu spune nimic. dar cu astea reuseste sa ne arate ce vrea. in general copiii care merg repede in picioare, vorbesc mai tarziu. ei nu sunt interesati de vorbit ci de explorat mediul.
andrei la 1 an nu spunea mare lucru. cred ca avea vreo 2 cuvinte in plus fata de ioana. dar la 2 ani l-a apucat logoreea, care il tine si in ziua de azi
Bianca2503 spune:
Acum descarc pozele, apoi le intorc/sortez si va si arat.
Am ajuns la Zagreb, la 2 ore distanta de Plitvice. Ideea era sa stam sa ne invartim prin oras is apoi sa dormim la Budapesta.
Ne-am plimbat, pe ploaie insa. E ok Zagreb-ul , e frumusel. Arata a capitala europeana.
Am plecat apoi spre Budapesta. L-am lasat pe Robert sa faca rezervarea in BUdapesta si nu s-a uitat a stele si am ajuns la un hotel de ziceai ca e bordel. Asa ca am plecat spre Timisoara seara la 19- tot trebuia sa fie luni acolo. Am ajuns la 12 noaptea la Timisoara.
S-a intamplat evenimentul marti si am plecat din Timisoara la 16.30. ei bine, doar 550 de km (Tm-Buc) i-am parcurs in 9 ore. Am ajuns azi-noapte la 1.30 iar Vladimir s-a trezit bineinteles pentru inspectie si s-a mai culcat la 3.30
Concluzia a fost ca Croatia este o tara frumoasa, cu drumuri bune, si autostrazi (eu sufar tare ca Romania nu are drumuri ca tare m-as mai plimba).
Bianca2503 spune:
poze
mai am de pus din prima zi sidela Timisoara, insa sunt pe laptop si laptopul e plecat.
Monnvas spune:
Iuhuuu! Am vazut bestiocul! Dar ce-a patit, mai mami, de i-ati pus ghetuta?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
MADYN spune:
Dragelor, va multumesc pt. urari. Avem si noi un anisor, uau!!!
Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
Monnvas spune:
Ce-mi place mie de Picasa asta! Sa va zic ce am vazut:
- Luana in palton (eleganta rau) + un remember
- Dragoana la iarba verde, cu bascuta si ochelari de soare
- Calin ocupat, dom'ne, el tre' sa redecoreze casa
- Silvia umblatoare
Uitai ca erau mai multe
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Da da da si La multi ani COSTIN pui de Madyn! Mami, da raportul!
(7.03.2009)
gigelica20 spune:
Iuca, La multi ani cu intarziere pentru fetita ta si baietelul tau...ghiocei de 20 aprilie.
Bianca Ioana
Bogdan Andrei
La multi ani si ghiocelului de 21 aprilie... pentru mami Madyn
Costin
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Intrebare: Cat de mult vorbesc copii vostri? Al meu are doar cateva cuvinte: Mama, tata, dada, bau bau, iis (iris) sisi, papa si baba In rest eee, meee, iii... si boloboroseala bebeluseasca. |
Adela are un repertoriu destul de... complex, dar nu le foloseste "curent". In afara de consacratele mama, tata, tete si toto, mai foloseste des "mau" (pisik) si "ata"/"te-ata" (cuvant care insotit de degetelul aratator inseamna un fel de "ce e asta?", dupa ce ii raspunzi, trece mai departe: ata?, ata? pana obosesti) Ocazional, mai spune: tataia, ca'te, tutu, cu "aoleu" i-a trecut, nu am mai auzit-o, "taca-taca" (ratza), ana (asta e o papusa... nu-sh de ce i-a zis ana...), cam astea cred ca sunt... nu-sh daca imi scapa ceva... In rest... trancane si ea bebelusheshte, cel mai ades cu "taaaaaaaaaa" (mai ales cand vorbeste la telefon )
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
BIANCA, super excursie, super poze, super personaje! V-ati facut de cap cu alocatia copilului!!! Abia astept sa (re)vad si Timisoara, ca mi-e dor de ea...Defileul Dunarii insa nu-i frumos la Orsova, ci mai sus, la Cazane (Mici si Mari), pe la Mraconia, Dubova...tre' sa mergeti sa-l vedeti, merita!
Ce mi-era dor de Vladimir!!!
http://www.lucamic.blogspot.com/