LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**
Raspunsuri - Pagina 19
Gianina34 spune:
la gradi de stat grupa mica este de la 3 ani, pana atunci existand cresa
la cele particulare in general, grupa mica este de la 2 ani (existand uneori conditia de fara pampers)
sunt ff putine cele care au regim de cresa si primesc copii asa mici
concluzia este ca-i tare greu cu alesu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
saby spune:
Neata fetele!!!
Vin si eu la cafeaua Dianei dupa o noapte agitata, acum sunt zombi si dau vina pe prima maseluta care cred ca ne-a cam dat batai de cap azi noapte. A fost atat de agitata si atat a scancit in somn incay cred ca nu am dormit mai mult de 2 ore adunate dar asta nu e o problema frecuperez eu alta data somnul . O intrebare pt. fetele cu bebei cu maselute, este obligatoriu febra? ca Maia nu a facut la nici un dintisor febra dar acum la masele e altceva. Oricum cred ca asta e ca prea a fost agitata azinoapte, in gurita nu ma lasaa sa ma uit doar ce am apuca sa pipai putin gingia si era umflata rau .
Pup pe toata lumea , of ce vreme urata poate imi fac curaj sa ies putin.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
m_monique spune:
la cele de stat primesc copiii care au implinit 3 ani pana la 1 septembrie (de asta nu au vrut anul trecut sa-l primeasca pe andrei)
la gradinitele private primesc si copii sub 2 ani, si cu scutec. depinde de gradinita.
Floric spune:
Neazta fetele.
Sarbatoritilor zilei si mai ales tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui. Sanatate, bucurii si multe impliniri.
Mai fetelor asa ma cuprinde o melancolie cand citesc ca vorbiti de Drumul Taberei, de imi vine sa ma urc in tren sa ajung la Bucuresti. Mi-e dor de anii studentiei, V-am mai spus ca am locuit in gazda in Dr Tab la V. Ialomitei (la piata). Of, din ce scriu mai tare mise face dor...Am ramas cu mari sechele ca m-am intors In Braila.Am crezut ca voi fi fruntas in satul meu, dar mai bine eram codash la oras. Mult timp dupa ce m-am intors NU puteam privi catre maxitaxi de GL-Buc, care treceau pe la coltul blocului meu (adica stau si aproape de statia lor), apoi de placere ieseam sa vad cand pleca. Si uite asa...
Acum ma "multumesc" cu gandul ca Bucurestiul nu mai e ce era odata, cel de care m-am indragostit. Asta ma face sa apreciez linistea si curatenia de pe strada mea. Abia astept sa infloreasca teii...adormi pe strada de miros.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Pisik06 spune:
SABY, la noi nu a fost cu febra la masele. Doar acum la canini febra si multi nervi
Tocmai am terminat niste crize zdravene si am pus-o in pat, ca se freca la ochi, desi a dormit pana tarziu. Vroiam sa plec cu ea sa ii uram LA MULTI ANI lui Buni a mea, dar unde sa mai pleci cu ea asa maraita? Poate doarme si s-a trezi mai sociabila. Io una nu mai stiu pe ce sa dau vina. Cand or iesi si astia doi canini de jos chiar ca am imbulinat-o cu "scuzele"
FLORIC, nu regreta Bucurestiul ca n-ai de ce. Eu il urasc din suflet. M-as muta si maine daca as putea, dar mai spre centru-nord asa, de la BV in sus adica. Eu pe NOVUS o invidiez si pe alte fete din zona situata intre BV si Arad.
Mai fetelor, nu stiu daca e AP sau nu, dar eu cred ca trebuie sa oa mai raresc cu bratele. Ana s-a invata ca in orice moment, indiferent de starea in care e (chiar daca e vesela si ok) sau de ce face (chiar daca se joaca), daca ma vede in preajma, vine la mine, se ridica si se agata de pantalonii mei si tipa sao iau in brate. Daca nu ma execut incep crizele. Uneori se potoleste si vine dupa mine (pt ca o pun in fund si ii explic frumos ca o astept la joaca, ca nu putem sa stam in brate toata ziua), alteori vine dupa mine urland si cu lacrimi de crocodil pe obraji. Mi-e mila de ea, dar parca nici sa o tin mereu in brate nu e o solutie
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
doranna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 la gradinitele de stat "startul" este din toamna (atunci se trece de la grupa mica la mijlocie si se elibereaza astfel locuri) din ce am mai citit pe net trebuie ocupat locul din toamna iar de dus poti sa duci copilul si in februarie, de ex. Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
buna!
nu-mi vine sa cred ca vb deja despre gradinite...
nici eu nu sunt lamurita, primesc copii la GRADI de stat de la 2 ani sau tb dusi la CRESA? eu stiam ca la gradi se merge de la 3 ani si daca vrei sa-i duci mai devreme, numai la cele particulare poti
eu am o gradinita chiar in spatele blocului, ar fi excelent sa prindem un loc acolo, dar nu m-am gandit ca tb vorbit de la 1 an...
asa ce nu-mi place treaba asta cu "vorbitul" din timp...
Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
doranna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Eu stiu la ce s-a gandit medicul tau? Poate ai predispozitie la formarea de pietricele (la riniki de ex) si s-a gandit ca ai putea "fixa" calciul acolo, nu unde e nevoie. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Poze - 1 an +
simplyana_m spune:
SABY, nu e obligatorie febra la iesirea maselelor, dar e optionala...al meu n-a facut, dar sunt ghiocei care au facut febra mare-mare, Chiscutza de exemplu.
Pe de alta parte, ma suna acum cateva zile o prietena cu bebe de 7 luni, ca ies dintii si urla nonstop, baga toate alea in gura, si nu stie ce sa faca...A doua zi m-a sunat din spital, cu copilul internat. Pana seara facuse febra 41 si a fugit cu ea (e fetita) in prosop la spital direct... avea enterocolita.
Eu oricum am groaza de febra .
Pupam Maia sa treaca repede
http://www.lucamic.blogspot.com/
doranna spune:
citat din mesajul lui Gianina34 la gradi de stat grupa mica este de la 3 ani, pana atunci existand cresa la cele particulare in general, grupa mica este de la 2 ani (existand uneori conditia de fara pampers) sunt ff putine cele care au regim de cresa si primesc copii asa mici concluzia este ca-i tare greu cu alesu Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
da, 3 ani, asa stiam si eu...
am auzit ca la cele de stat se insista cu olita, iar cei de la particulare nu sunt chiar asa stricti
Poze - 1 an +
doranna spune:
citat din mesajul lui saby Neata fetele!!! Vin si eu la cafeaua Dianei dupa o noapte agitata, acum sunt zombi si dau vina pe prima maseluta care cred ca ne-a cam dat batai de cap azi noapte. A fost atat de agitata si atat a scancit in somn incay cred ca nu am dormit mai mult de 2 ore adunate dar asta nu e o problema frecuperez eu alta data somnul . O intrebare pt. fetele cu bebei cu maselute, este obligatoriu febra? ca Maia nu a facut la nici un dintisor febra dar acum la masele e altceva. Oricum cred ca asta e ca prea a fost agitata azinoapte, in gurita nu ma lasaa sa ma uit doar ce am apuca sa pipai putin gingia si era umflata rau . Pup pe toata lumea , of ce vreme urata poate imi fac curaj sa ies putin. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
iulia n-a facut la niciun dinte/maseluta febra, dar la maselute s-a stricat f tare la stomac si a tinut-o 1 sapt
eu o pacalesc cu periuta de dinti, ii place si deschide gura mare-mare
maia, sa-i treaca repede
Poze - 1 an +