LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**
Raspunsuri - Pagina 16
denisamada spune:
He-he! Calde-calde!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
shasa spune:
DENISAm-am delectat deja cu ele!!!!1!!!
Fetelor nu prea mai merg A SI P la mine asa ca dac vi se pare ca am inceput sa mananc litere nu am scapat la palinca
magdyi2001 spune:
Bu-hu-hu!!!
Ne primiti si pe noi la ora asta?
Vazut poze si admirat pitici si mamici frumose. Nu am recunoscut insa mamica in rosu. Cine e?
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+ cu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
olishka spune:
Vaaaaaiiii ce ma oftic ca nu am putut sa ajung astazi in IOR mai ales ca a venit si Shasa. Este a doua oara cand o ratez Dar chiar nu am putut sa vin, caci am musafiri si mai sunt si bolnaviori.
Dar de maine sunt libera asa ca viiiiiiin. Monnvas cand ziceai ca este urmatoarea intalnire?
Pozele sunt super, mamicile si piticii frumosi dar nu recunosc o mamica
Maine dimineata mergem la dr sa ne programam pt operatie si David inca nu doarme. Nu stiu cum o sa-l trezesc.
Olga, mamica lui David iepurasul
shasa spune:
DENISA m-ai dat gata cum te uiti aici la Petroi
Cu cat drag si cata caldura este in privirea ta
Uitasem link-ul
http://picasaweb.google.com/costinstroie/IOR#5463067439964404338
shasa spune:
OLGA si mie imi pare rau ca nu ai venit, dar de-acum ca-i cald afara poate vom reusi sa ne cunoastem si fata in fata
mireal spune:
Bianca, ce fain e, ma duc acum la nani si visez CroatiaMagdy cel mai bine e sa te ajute cineva si eu cred ca ii va placea lui Gabriel cu copii.Felicitari pt.baietel!Si Theo a inceput sa aiba nervisori, cateodata cam multi, nici eu nu stiu cum sa-i gestionez,incerc cu calm.De 2 zile nu vrea sa mai manance mancare decat cu manuta,cu lingurita nu vrea, nici ieri si nici in seara asta nu a vrut sa manance pana nu l-am lasat sa manance cu mana, problema e la iaurt si la ciorbite,in rest in las,dar daca nu mananca el singur prefera sa nu manace deloc.Si eu i-am luat olita, dar nu vrea sa stea, asa ca nu il fortez.Chiar aseara m-a sunat nasa, cum nu face inca la olita, pai o sa ramana cu pampers pana la 3 ani daca nu il invat,ca trebuia sa-l pun mai devreme.O sa-l invat sa-si schimbe singur pampersul
Gaza22 spune:
Salut fetelor, nu am mai apucat de mult sa intru dar mi-e tare dor de voi si ma gandesc mereu ca mai e un pic si o sa plecam cu toate de la capitolul "primele 365 de zile" si ma iau asa niste emotii....., parca mai ieri v-am cunoscut pt prima data si acum deja va consider vechi prietene. De aceea sper sa nu va suparati si sa nu ma uitati daca nu mai intru asa de des, se pare ca odata cu cresterea ghiocelei mele incep sa o iau si eu pe urmele lui Aris, dar promit ca de fiecare data cand am timp o sa intru sa va tin la curent cu vesti si sa ma mai bag in seama. Multumesc fetelor care ma anunta cand au loc intalniri, pe astea sigur nu vreau sa le ratez, desi azi imi pare tare rau ca am lipsit dar ma revansez saptamana viitoare. Monnvas am promis si fie ca ninge fie ca ploua imi fac timp sa vin in IOR chiar daca nu se organizeaza o intalnire oficiala.
Noi ne pregatim sa sarbatorim un anisor, si am asa niste emotii..... de nu-mi vine sa cred. De cateva zile am inceput sa am cam aceleasi sentimente pe care le traiam acum un an, emotia, nerabdarea, grija, euforia momentului, apoi ma uit la Gaza mea si vad ce mare a crescut si nu-mi vine sa cred ca a trecut un an. Un an atat de plin cu emotii cu griji cu preocupari. Acum Gazulina merge singura, are presonalitate, stie ce vrea, se admira in oglinda, pupa baietii...e o mica domnisoara...e domnisoara mea si parca mai ieri era un bot de om cu ochii mici de mongola si nici macar nu stia sa planga ci matzia ca un pui de pisica. Si cu toate astea e inca mica, un mic pui de om alaturi de care voi fi mereu, gata sa o prind cand cade, sa o mangai cand plange si sa o pupacesc pana izbucneste in hohote de ras cristalin. Suntem printre cei mai mici ghiocei din odisee dar sper sa va ganditi la noi sambata si promit ca va pastrez o felie de tort si un pahar de sampanie si revin cu poze. Aaa si poate nu v-am spus niciodata dar atunci cand asteptam sa nasc si Gaza mea intrzia sa apara si noi incepeam sa ne ingrijoram i-am spus taticului ca fetita noastra va veni cand va inflori liliacul. Si asa a fost, chiar in ziua cand am mers la spital am vazut ca acolo in Georgia inflorise liliacul si m-am bucurat nespus cand am vazut ca si aici acasa abia acum cand ne pregatim sa serbam un anisor, a inflorit liliacul, a fost o surpriza tare placuta pt mine.
Va pup pe toate si incerc sa mai citesc ce ati mai facut.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem unsprezece lunite
Gaza22 spune:
Hai sa mai raspund si eu.
Pisik si gaza mea mai face uneori crize de nervi mai ales daca ii iau ceva din mana cu care nu are voie, am incercat si varianta soft sa-i explic cu calm si sa ii distrag atentia si uneori merege dar uneori o apuca si mai rau si se pune pe plans si e mai nervoasa de parca ar vrea sa zica "mama ce ma enervezi cu explicatiile tale", si pur si simplu tipa la mine asa ca am incercat si varinata hard, in situatiile mai grave, adica am schimbat tonul, am fost ff serioasa si i-am spus sa se linisteasca si i-am vorbit ca unui om mare ca nu e frumos sa faca crize asa, si incheiam cu un ton moale si cald ceva de genu "tu sti ca mama iti da tot ce vrei tu dar cu asta nu e voie si ....." apoi ii dadeam ceva ce ei ii place mult sau faceam o activitate placuta ei. Nu stiu daca am procedat corect dar vad ca dupa 2 "discutii" de genul acesta crizele nu mai sunt asa de grave si le manageriem binisor prin varianta soft.
Novus pai nici la noi nu s-a inchis fontanela. Si ca sa te distrez ieri discutam cu gazu ca ma cam ingrijoreaza ca are burtica cam mare la care el zice, pai o fi rahitica ca asa sunt cei din africa au burtica mare.. Deci la noi e mai rau nici nu s-a inchis fontanela si avem si burtica mare
Lysbeth ma bucur ca ai revenit cu vesti ne era dor de voi, cand vi cu noi la o intalneala.
edit: am uitat sa-o bolduiesc pe Lysbeth
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem unsprezece lunite