LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Gianina, multumim ca ai trimis soarele incoace Ce-ar fi cand iesi de la serviciu sa pui aduci si tu micsunica?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

m-am gandit eu mai demult si la varianta asta numai ca as ajunge probabil pe la 8 (din cauza traficului) dar cand vom incepe gradi si va fi mai aproape de mine, vom putea face astfel de incursiuni(asa ca asteptam toamna)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

GIANINA, si voi tot in toamna asta vreti sa incepeti gradi? Ma bucur ca mai sunt curajoase!Doctorii ti-au dat vreo parere, vreo interdictie? Ca dr. mea de spital a cam strambat din nas prima oara. A doua oara nu a mai avut obiectii.

Eu de saptamana viitoare sper sa ma duc in vizionari. Voi ati gasit deja ceva?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fiu-meu vrea sa fie un domn si doarme de rupe patul, ii place sa se lase asteptat de fete

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisik - si dr mea a reactionat la fel
m-am organiza/informat, adica am cautat pe internet
mi-am notat 4-5 gradi, ce trebuie sa urmaresc/intreb
wk asta ne-am propus sa le localizam (ca eu am "probleme" cu circulatul cu masina prin bucuresti)
apoi urmeaza sa le vizitam impreuna intr-o dimineata si... gata
sper sa am noroc si sa iau cea mai buna hotarare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Geanina34, Venim cum nu... sa-si scoata si el banii de buzunar

Magdy noi avem o bona care ne ajuta, ii dam 6 mil pt 6 ore in care are grija de bestiuta...Acum cu criza preturile la astfeld e servicii au scazut mult. Acum depinde de cat de mult va perminteti sa dati.

Simina_kin vreti masina? dau un spark:D

Gianina34
Gradinita superba: cea de la electroaparataj. Fiemea a fost acolo. Super conditii, super curatenie, mancare extraordinara (si acu dupa 5 ani pove iris de piftelutele marinate de acolo). Ore suplimentare de dans, engleza, arte frumoase... Merita sa incerci dar e cam greu de intrat

Fetelor, noi ne confruntam cu problema mare: dupa vaccinul de un an face bestia febra de numa. 5 Zile intre 39 si 40 cu 5 (am chemat si salvarea vineri seara) I-a trecut vreo 3 zile si acuma iar 38 cu 5. Ati mai patit-o careva?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

CEZAR CONSTANTIN

RARES CODRUT

si multe si pentru mamici!

Noi am facut pana acum doar Priorix-ul si nu am avut nici o reactie de la el.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!

Sunteti toate niste dragute si multumesc mult pentru sustinere, raspunsuri si sfaturi si .

Singura varianta pe care am gasit-o ar fi sa il dau pe Gabitu la o mama cu ziua(tagesmutter-varianta in germ), dar si aici am dezavantaje si avantaje. Barbate-miu nu prea ar fi de acord din motiv ca ne pleaca flacaul din casa. Femeile astea nu-ti vin acasa, ci trebuie sa duci copilul la ele, unde pe langa al meu mai au vreo 4-5 in grija. Ii culca, le face de mancare, se joaca cu ei pe afara, daca sunt mititei ii scoate in carut si nu costa nici mult, 12-15€/10 ore. Chiar daca nu il lasi 10 ore tot atat platesti. Si ar mai fi avantajul ca nu s-ar plictisi atat timp cat mai msuna si altii in jurul lui.
Dezavantajul e ca il dau din casa(cum am mai spus), ca in cazul in care unul din copii este bolnav poate sa-i imbolnaveasca si pe ceilalti si nu in ultimul rand limba; in jurul lui vorbindu-se numai germana, banuiesc ca nu va mai vrea sa vorbeasca romaneste.
Am sa incerc sa-l dau macar cateva ore pe zi, sa vad cum se comporta si apoi om mai vedea.

Din ro nu am pe cine sa aduc, singura in masura sa vina ar fi mama, dar de cand tatal meu a inceput dializa de 3 ori pe sapt, nu prea mai poate. Cel mult ar putea veni 2 sapt, dar mai mult nu.
Asa ca alte variante nu ar mai exista.

Inca odata multumesc.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

In disperarea in care eram aseara am uitat sa va dau si vestea:

BEBE ARE PUTZA! deci tot

Aris se pare ca testul tau a dat gres. Voi fi soacra mare de doua ori .

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mie mi-a adormit piticania. era obosit tare. A mers mult pe afara astazi.

Legat de gradi. Si eu as cauta. Dar una particulara te duce la 1000-1200 ron. In sectorul 1 e o singura cresa pe JIului, care cica e foarte ok si costa 200 ron.

Eu am gasit o Gradi particulara care imi place cat de cat. E pe Carol Knappe si se cheama Cami. Primeste si copii pitici. Stiu ca au vreo 2 care au numai 1 an.

Parca as cauta si eu dar parca nu. Si totusi trebuie cautat ca sunt locuri putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

magdyi2001 e si asta o solutie. eu zic sa o incerci. daca nu se acomodeaza acolo, il ti acasa.
Bianca in zona domenii sunt multe gradinite. du-te sa le vizitezi.
gradinita cami e destul de controversata pe net. eu am vrut sa o vizitez anul trecut, dar am nimerit la amiaza cand mancau copiii si nu m-au putut invita inauntru. tot am vrut sa merg in vizita pana la pranz, dar nu am mai putut.
o gradinita care mi-a placut mult a fost the little artists, pe ing. zabloski, dar e si tare scumpa.

Mergi la inceput