LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am admirat si eu printesa eleganta foc (remember-ul m-a emotionat toata...)

iar pozele biancai ... le-am vazut deja de 2 ori si parca-parca deja-mi miroase a concediu vrem si nooooi
apele alea turquise m-au dat gata; parca le si simteam mirosul si gustul si picaturile de la cascade...
ooof

bianca am marea rugaminte sa nu stai acasa mai mult de 3 saptamani (maxim-maxim) ca sa "calatorim" si noi cu tine peste tot, sa ne incarcam bateriile

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

denisa,
am si eu nevoie de o consultatie/explicatie
fac niste cure de calciu de 1g - 10 zile/ luna si imi amintesc ca dr. mi-a spus sa beau mai multa apa in perioada in care iau calciu, dar nu mai stiu de ce... poti sa-mi spui tu?

Eu stiu la ce s-a gandit medicul tau? Poate ai predispozitie la formarea de pietricele (la riniki de ex) si s-a gandit ca ai putea "fixa" calciul acolo, nu unde e nevoie.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

se innoreaza. nu vreau ploaie, vreau intalneala, mai ales ca s-a anuntat siiiii... SHASA - pentru putin timp, dar o sa vina cu ceata de indieni iupiiii

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

am vazut bestiocul scumpel foc
nu poate sa vina si la noi sa repare pc? ca poate asa va arat si eu mai repede micsunica-balerina

avem 1 anisor

Mergi la inceput

am si eu nevoie de un sfat:
de vre-o saptamana micsunica tot scoate limbuta afara; am vazut ca are varful rosu si m-am gandit ca si-o fi zdrelit-o nitel cu dintisorii/maselutele care-i ies
am dat-o cu pansoral cu care o dadeam si pe gingiute, am pasait-o cu tantum verde, am dat-o si cu glicerina cu nistatin
nici o ameliorare, suntem la fel in fiecare zi
ce sa mai incerc?

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Andrei s-a culcat - in sfarsit!- cu maaare scandal; urlete de fiecare data cand incercam sa-l pun in patut, pe jos nici atat, se agata de mine cu disperare, dar nici in brate nu-i placea. E drept ca azi a stat numai cu tanti pana la pranz, ca eu am avut treaba in oras. De cateva zile observasem ca incepe sa planga cand ies din camera, dar azi plansetele au atins apogeul! M-a intristat si m-a extenuat psihic toata scena. Sper sa se trezeasca mai bine dispus!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

se innoreaza. nu vreau ploaie, vreau intalneala, mai ales ca s-a anuntat siiiii... SHASA - pentru putin timp, dar o sa vina cu ceata de indieni iupiiii

Of, da... si eu tot ma uit cum se innoreaza... si imi facusem curaj.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Am vazut si eu fotografiile Biancai...foarte faine! Intr-adevar, parca ne "ia" Bianca si pe noi cu ea....si pentru asta ii multumim! L-am vazut pe Vladimir solar si irezistibil, ca de obicei, dar si plangand...tot irezistibil era!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri! Mamicilor din dotare multe.

Mergi la inceput

Felicitari bebeilor care au suportat cu mai mult sau mai putin stoicism inca un vaccin, important e ca l-au suportat! Luni ne prezentam si noi la inca o tura.

Mergi la inceput