Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 11
cristina22 spune:
aha, tot grila si cu capcane, dupa cat am inteles eu cu germana mea inexistenta.
Ma mir ca nu este si pt cl I si a II-a.Din cate am citit pe site-ul din ro, se desfasoara in multe tari din Europa.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Si aici, din cl. a III-a este Cangurul la matematica, dar exista separat si Cangurasul(cum a scris si Cristina22) pt. cl. I-II, insa depinde de scoala. La Cristina la scoala nu este, Cangurasul.
Ea a fost la "Micul matematician"(65 pct.) si Smart(romana, matematica si cultura generala- nu s-au dat rezultatele, inca).
Am zis ca vin cu a 2-a icoana a Cristinei.
Sinzi, bravo lui David !
La toamna si Cristina vrea sa mearga la pian.
Am avut - 5 grade C, dimineata. Nu vrea sa se incalzeasca. Avem soare, dar cu nori, deja.
Haide, soare, haide !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Nina, e superba icoana! Le face de vis! Super, Felicitari!
Are manute de aur Cristina!
...Deci a venit iar frigul la voi! Hm, nu stiam eu de ce s-a racit brusc si la noi pe la 12...dimineata era soare!
Nicoleta, sanatate lui Stefan? Te-au sunat de la scoala? Sper sa fi fost ok pana la urma!
Cristina22, ce bine ca Andrei si-a dat seama in timp util de greseala si a corectat!
Cristina_C, eu n-am priceput nika din Cangurul in germana! Nu stiu boaba!
Gabi_K, deci aveti weekend de aprofundari! Hmm! Nasol! Noi vrem zilele astea sa le folosim la maxim sa iesim cu bicicleta si cu rolele! Dar sa ne ajute si vremea!
Nicoleta spune:
Nina, superba icoana Cristinei!
Eu nu am rezistat si am mers sa il iau pe Stefan la pranz. S-a bucurat foarte mult! Nu l-a mai durut burta! Insa acum avem ceva probleme cu temele... nu are chef de ele... Si in plus daca scrie ceva nu e atent la scris... Uf!
Si la noi, 11-12 grade, innorat... urat!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
sinzi_ana spune:
Nina, nu ne vinde si noua Cristina o icoana pictata de ea???? Sunt foarte serioasa...imi plac tare mult!!! Si am unde sa si le agat pe perete!!!! (deocamdata am facute de bunica mea din acelela cusute)
Am printat si eu tetele Cangur si le-a facut si David pe cele pentru clasa 1....a fost simpatic ca l-am lasat sa citeasca cerintele singur in romaneste....si se chinuia sa inteleaga...Sunt foarte interesante problemele...si destul de complicate!!!
Cristina_C spune:
Nina, felicitari pentru micuta pictorita! A pictat cum nu se poate mai frumos, nu-mi mai puteam lua ochii de la ea. Bravo, Cristina!
cristina22 spune:
Kiki cea talentata.E minunata icoana!
Nico- bine ca e ok Stefan.
Io-s franta.Am muncit prin curte si am bataturi in palma.Abia astept sa vina C acasa sa i le arat
Cristina, Nina, Katty, Francisca-contez pe voi!Adik, daca adorm sa-mi povestiti DPT.
Cine se mai uita??
C+C=Andrei
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Buna seara.
N-am mai intrat aseara ca am avut un mic accident...Alexia mi-a scapat pe degetul mare de la picior un press papier cubic...mi-e praf unghia ,da 'durerea a fost insuportabila...am adormit pe la 3 noaptea dupa ce am bagat vreo 2 nurofene si un algocamin ca deja nu mai puteam.
Pe Andy l-am dus la bunici azi..asa o mini vacanta,de abia a asteptat..am profitat ca nu are tenis sambata.
Nina superb picteaza Cristinuca
Nico ma bucur ca sunteti bine
Sanzi felicitari lui David..n-am cuvinte
Gabi noah sunteti busy week-endul asta
Cris da cine se va lauda cu curtea mai tarziu??
Katty,Cristina
D-na inv.n-a fost de acord sa participe anul acesta niciun copil din clasa la concursuri...a spus ca sunt prea mici si ca au vreme toata viata.
Cine vreti sa paraseasca DPT azi??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
In caz ca va era dor de Alexia::)
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
Nu ma satur sa o privesc pe Alexia.E asa de scumpa!!
C+C=Andrei
(Jean Grenier)