S-a stricat la stomac

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaga_Riri

fetta mea face diaree de vreo saptamana are 8 luni.nu stiu ce sa-i mai dau sa i treaca.va rog ajutatima

gaga, ti-am mai raspuns o data - mergi imediat la pediatru sau la sectia de urgente !!!!!

fetita e foarte mica, e foarte periculos, se poate deshidrata sau se pot intampla lucruri mai grave! kk are mucus si/sau urme de sange ? a vomat sau a facut febra pana acum ?

ai fost la medic cu ea pana acum ? ai dus macar o proba de kk la analiza, sa vezi daca e infectie virala sau bacteriana ? ce i-ai dat sa manance si sa bea pana acum ? nu-i mai da lapte, inlocuieste-l cu o formula de lapte praf HA, vezi ca sunt si cereale de la nestle si milupa pe baza de roscove sau morcovi.

te rog eu mult, du-te la medic (daca nu ai fost pana acum, desigur), eu sunt patita, am ajuns cu fetita la spital in urma unei enterocolite bacteriene !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaga_Riri

fetta mea face diaree de vreo saptamana are 8 luni.nu stiu ce sa-i mai dau sa i treaca.va rog ajutatima

De o saptamana o tii asa si totusi te nu mergi cu ea la un medic?????Are doar 8 luni!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput