Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)
Raspunsuri - Pagina 13
kiti2205 spune:
Mi-au raspuns. Nu au pe stoc modelele, dar costa - MB 7099: 294 euro
si 7264: 267 euro. Deci in jur de 1200ron...
Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
wow, da...
Cred ca o sa ma apuc sa caut in alte parti rochie 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
kiti2205 spune:
Mda. Inca nu ma impacientez, mai avem timp. Sunt optimista 
Kiti,
ionela.n spune:
Am o problema 
Luni am fost la dentist sa plombez o masea si am facut si o parte din detartraj. Nu m-a durut plombarea, dar detartrajul m-a jenat putin.
Acum in coltul maselei plombate, mi s-a umflat putin gingia si parca (mi se pare mie) are o mica vanataie. Nu ma doare si cand apas cu degetul e moale gingia. De atata apasat, acum imi pulseaza acolo. Cand imi facea caria, am simtit ca imi bagase diverse chestii in gura si dupa ce a terminat plomba a scos de acolo ca un "schelet" mic de metal, sau asa am simtit eu. O fi oare de la instrumentar, sa mi se fi umflat gingia?
E oare cazul sa imi fac griji?
Inainte sa plec de la dr, mi-a zis sa folosesc ca si apa de gura, ceaiul de salvie. Eu stiu ca salvia e contraindicata in sarcina, sau cel putin asa am citit eu pe net. Dar ma gandesc ca nu are ce rau sa imi faca daca o folosesc doar ca apa de gura, nu?
In al
, sunt
in 15+
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Am o problema ![]() Luni am fost la dentist sa plombez o masea si am facut si o parte din detartraj. Nu m-a durut plombarea, dar detartrajul m-a jenat putin. Acum in coltul maselei plombate, mi s-a umflat putin gingia si parca (mi se pare mie) are o mica vanataie. Nu ma doare si cand apas cu degetul e moale gingia. De atata apasat, acum imi pulseaza acolo. E oare cazul sa imi fac griji? ![]() Inainte sa plec de la dr, mi-a zis sa folosesc ca si apa de gura, ceaiul de salvie. Eu stiu ca salvia e contraindicata in sarcina, sau cel putin asa am citit eu pe net. Dar ma gandesc ca nu are ce rau sa imi faca daca o folosesc doar ca apa de gura, nu? -------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |
Ionela i-ai spus ca esti gravi?
Eu am facut detartraj+albire in perioada cand nu stiam ca sunt gravi si cand am aflat l-am anuntat pe doctor. A citit pe prospectul solutiei de albire ca e contraindicata in sarcina...
Si eu am avut gingiile putin inflamate si parca ma dureau si dintii dar a fost o senzatie de scurta durata (maxim 2 zile)...Mi-a spus sa ma perii de 3 ori pe zi cu o periuta moale si sa nu folosesc apa de gura...
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
ionela.n spune:
Da, dr stie ca sunt gravida, merg la ea mai de mult. Nu mi-a facut albire, doar detartraj. am fost la dentist luni seara, pe la 7. Avand gingiile inflamate, mi-a zis sa ma spal pe dinti cu parodontax, dar de la gust/mirosul pastei de dinti, cam vomit dimineata. Ce-i drept, periuta mea are dintii cam tari.
Medicul meu a zis ca pot sa merg la dentist si sa fac si detartraj daca e nevoie, ca toate toxinele din piatra de pe dinti se duc la bebe 
In al
, sunt
in 15+
office spune:
Ionela, si mie mi-a recomandat detartraj in sarcina. am formulat eu ciudat primul mesaj.plombe am facut si eu dar erau micute si nu au fost probleme.daca nu te simti bine sau te doare nu ar fi mai bine sa suni dr? oricum in perioada asta dintii sunt foarte sensibili, pierdem mult calciu. se spune ca la fiecare copil pierdem cate un dinte...nu stiu cum este la voi dar eu dupa prima sarcina am pierdut 2 iar acum la fiecare doua saptamani refac o plombita chiar la dintii din fata 

.
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
kiti2205 spune:
La prima sarcina am avut pb nasoale cu o masea, tratament nu puteam, m-am dus vreo 2 luni zi de zi sa imi umblr pe canale, sa nu fac infectie. Acum credeam ca scap, ca m-am dus la control inainte de a trece la treaba si tocmai am descoperit ca am un inceput de cariuta la un dinte 
. Deci urmeaza si la mine operatiunea dentistul cat de curand 
Kiti,
Klarisse spune:
Si eu am o plomba destul de mare sarita insa cum nu poate sa imi faca anestezie o tot acoperim cu ceva provizoriu. Acum am si o gingie inflamata...
mai mare dragul. 
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Office, miercurea viitoare am iar programare la dentist, trebuie sa imi mai mestereasca putin la o alta masea si sa termine detartrajul. La dr la care merg eu e super ok. E o femeie foarte de treaba si imi place ca lucreaza usor si imi vorbeste cand lucreaza si mereu imi zice sa nu ma panichez ca nu face bine la bebe.
Chiar nu ma doare, dar sunt asa mai paranoia de cand cu sarcina. Mi-e frica sa nu fac vreo infectie acolo. Desi a curatat tot, nerv scos, obturatie, toate alea 
In drum spre casa o sa trec pe la farmacie sa imi iau o periuta de dinti mai moale.
In al
, sunt
in 15+