Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Am primit si eu o steluta Acum sunt membru incepator!

Cori 17 s cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Si eu am primit astazi steluta!Ma alatur clubului membrilor incepatori!

TINA,cu(21+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Deci nu dau de baut singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Daca mai gasesc ceva, postez aici.
Acum fug sa-mi cumpar niste balerini pt back-up la nunta.

Va pupicesc si sa aveti o zi buna!

uta28 este 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Fetelor, credeam ca-s singura care in fiecare zi numara zilele pana va intra in prenatal. Si zilele de concediul, pe care vreau sa le iau inainte.Mai sunt exact 3 luni, pe 19 iulie as putea.Klarisse, am vazut ca DPN aste cam la fel, asa ca noi mai avem de asteptat. Si imi tot fac planuri cate zile sa-mi las dupa nastere. Obligatoriu sunt 42 de zile, dar mi se pare riscant, ma gandesc la macar 45-50 pentru siguranta. Ca altfel ar fi ceva probleme, anchete pentru indemnizatia de crestere copil. Offf, cu asta nu ne-am mai facut griji.
Clary, sa stii ca intradevar, iti poti lua concediul medical, care suspenda orice act facut de firma. Si preaviz daca ti se da, si ala este suspendat si nici decizia de concediere nu o pot emite cat esti in CM. In continuare concediul de maternitate de 126 zile, din care obligatoriu 42 dupa nastere si gata, ai rezolvat problema. E adevarat ca in concediul medical banutii sunt putin mai putini, dar decat sa ai alte probleme apoi. Asa ca urechile ciulite si in functie de asta sa iei decizia corecta.

mamica de fetita si 16+

Eu mai am zile de concediu pe care vreau sa le iau de la inceputul lui iulie si din august e prenatalul de drept..Mai sunt practic 2 luni. Daca nu mai poti vorbeste cu medicul sa te bage in medical ca mai scapi de mers la serviciu.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Fetelor la cat mai multe stelute.

Tina eu imi vopsesc parul blond,acum in perioada sarcinii cat am stat cu vopseaua in cap la salon am purtat o masca pe nas si gura sa nu inhalez mirosurile vopselei,am inteles ca mirosul e mai periculos.Fiecare hotaraste cum e mai bine pentru propria persoana.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina sa iti dea Dumnezeu putere, te asteptam cu drag aici inapoi.

Klarisse graviduta 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Fetelor, credeam ca-s singura care in fiecare zi numara zilele pana va intra in prenatal. Si zilele de concediul, pe care vreau sa le iau inainte.Mai sunt exact 3 luni, pe 19 iulie as putea.Klarisse, am vazut ca DPN aste cam la fel, asa ca noi mai avem de asteptat. Si imi tot fac planuri cate zile sa-mi las dupa nastere. Obligatoriu sunt 42 de zile, dar mi se pare riscant, ma gandesc la macar 45-50 pentru siguranta. Ca altfel ar fi ceva probleme, anchete pentru indemnizatia de crestere copil. Offf, cu asta nu ne-am mai facut griji.
Clary, sa stii ca intradevar, iti poti lua concediul medical, care suspenda orice act facut de firma. Si preaviz daca ti se da, si ala este suspendat si nici decizia de concediere nu o pot emite cat esti in CM. In continuare concediul de maternitate de 126 zile, din care obligatoriu 42 dupa nastere si gata, ai rezolvat problema. E adevarat ca in concediul medical banutii sunt putin mai putini, dar decat sa ai alte probleme apoi. Asa ca urechile ciulite si in functie de asta sa iei decizia corecta.

mamica de fetita si 16+

Eu mai am zile de concediu pe care vreau sa le iau de la inceputul lui iulie si din august e prenatalul de drept..Mai sunt practic 2 luni. Daca nu mai poti vorbeste cu medicul sa te bage in medical ca mai scapi de mers la serviciu.

Klarisse graviduta 15+

Si mai exista posibilitatea de a trece la program de 6 ore. E mult mai simplu sa obtii decat C de risc maternal. Eu asa functionez acum de la 09.00 la 15.00. Si mai am 3 saptamani de CO pe care si eu vreau sa le iau unite cu prenatalul adica pe la sfarsitul lui iunie. Eu mai dau si dizertatia prin iunie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Ddanagh bafta multa si tie, maine pentru amio, avem pumnii stransi, sa intri cand poti tu sa ne dai vesti bune

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Multumesc Kiti, chiar sunt curioasa ce preturi au, stiam ca la Bella Sposa au preturi destul de piperate

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ce-mi place, toata lumea vrea sa fuga de la munca si sa-si uneasca CO cu prenatalul. Din pacate eu am putin CO , imi ajunge numai de o sapt(5 zile).21 in mod normal, din care cam 10 pentru cat voi lucra anul acesta, plus ca mi-am mai luat cate o zi. Si asa trebuie sa aman.Ce mi-e 6 ore, ce mi-e 8, de suportat, suport, dar nu mai am chef deloc.Plus ca astept sa ma mut cu fetita mea si taticul cat mai repede. Ca acum avem pentru noi numai sf. de saptamana. Dar trece si apoi voi fi cea mai fericita.
Mi-am cautat azi niste pantaloni de graviduta. nu am gasit nimic, nimic. O salopeta groasa si urata si la 100 lei. Asa ca mi-am luat o rochita, dar mai trebuie sa astept sa se incalzeasca pt ea.

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput