Redoutistele sfideaza speculantii romani (179)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Eu cred ca vor intarzia coletele...nici eu nu am primit inca de la Next...si in 6 zile ajungea...dar cu vulcanul...cred ca va intarzia.

Eu mai astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Ce-ntreb eu si ce raspunde Catherine (NU Muriela)

I thank you for your interest in shoping with La Redoute but you have absolutly place your order through our subsidiary in Romania.

Cordialement.
Catherine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Ca nu se pricep sa redacteze in engleza inteleg, dar ca nu exprima ceva logic si de priceput .....

adica trebuie sa comand pe nenea.ro sau am comandat pe nenea.ro?!!!!!!

E clar ca se fofileaza....

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Deci e cum am zis
Nu se fofileaza francezi ...isi respecta contractul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzat spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Le scrii pe site, la rubrica contact, la sectiunea "coletul nu a ajuns" ceva de genul...

dar verifica si contul sa nu-ti fi returnat deja banii.

sau fa refuz la plata la banca.

Oricum, iti vei recupera banii, stai linistita.

multumesc tare mult de raspuns.. am verif contul dar nu au returnat nimic..
tot am zis ca mai astept, fiind treaba cu vulcanul, dar daca pana vineri nu ajunge le scriu sa returneze banii, desi ma doare sufletu de produsele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Eu cred ca vor intarzia coletele...nici eu nu am primit inca de la Next...si in 6 zile ajungea...dar cu vulcanul...cred ca va intarzia.

Eu mai astept!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Next livreaza iar in Ro?

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Next livreaza iar in Ro?

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Inca mai apare steagul Ro pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Eu mai astept!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Next livreaza iar in Ro?

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Livreaza
Am comandat in 9 aprilie si in 16 aprilie am primit coletul.

Intre timp mi-a sosit si coletul de la mytoys.de. Am comandat in 16 aprilie si in 23 l-am primit.De comanda de pe LR din 9 aprilie nu stiu nimic Mai astept si eu pana vineri si apoi le scriu sa-mi returneze banii.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am primit azi comanda de joi de la miniprix. Din tot ce am comandat, am primit doar doua produse www.miniprix.ro/produs/6129/" target="_blank">Fusta asta care e ok, cu exceptia faptului ca la capetele x-urilor are niste strasuri micute si www.miniprix.ro/produs/4061/" target="_blank">blazer-ul asta care e foarte fin, numa bun pentru seri de vara (e Bershka). Dupa reducerea aplicata, am platit cu tot cu transport 42 de lei.

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu am facut o comanda pe miniprix cu mai multe produse.Am observat,in seara asta,ca doua produse apar ca netrimise in suivi ,desi ele sunt bine-mersi pe stoc.Nu inteleg care e faza?Le-a fost lene sa le caute sau ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Eu am facut o comanda pe miniprix cu mai multe produse.Am observat,in seara asta,ca doua produse apar ca netrimise in suivi ,desi ele sunt bine-mersi pe stoc.Nu inteleg care e faza?Le-a fost lene sa le caute sau ce...

Nu stiu care-i faza. Si o geanta pe care am comandat-o eu apare ca fiind dispo si totusi nu mi-au trimis-o. Ma gandesc ca nu le mai au si de lene nu actualizeaza site-ul. Oricum, sunt o groaza de produse care nu mai sunt dispo de mult timp si totusi nu sunt scoase de pe site. Dar atata necaz sa am eu! Stii si tu ca oricum am casa plina de boarfe

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

miki,am intr-adevar podul plin de toale,chiar nu simt nevoia de altele,aproape am ajuns la saturatie,nu de alta dar n-am timp efectiv sa defilez cu toate.Buba este ca era ceva pentru sot,el n-ar putea sa spuna acelasi lucru ca si mine despre toale.

Mergi la inceput