Redoutistele sfideaza speculantii romani (179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Stancutza, serviciul la Branch309 e perfect, am comandat de mai multe ori. Are magazin cu acelasi nume si bineinteles aceleasi produse si pe ebay uk si Amazon uk. Nici n-ai prea avea cum sa-ti iei teapa, platesti prin Paypal si-ti vine coletul prin curier (poti sa-l urmaresti pe site-ul UPS).

Alt magazin de incaltari la care am mai luat e http://www.schuh.co.uk/womens/.

Ambele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madusca spune:

eu nu reusesc sa selectez romania dintre tari....treaba de ip..nu stiu.Ma ajuta cineva? pe privat daca nu e pt ochiul oricuimultumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madusca

eu nu reusesc sa selectez romania dintre tari....treaba de ip..nu stiu.Ma ajuta cineva? pe privat daca nu e pt ochiul oricuimultumesc

Unde nu reusesti? Pe ce site?

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madusca spune:

pe laredoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madusca

pe laredoute.fr

Am scris pe prima pagina, maaare, cu roshu: Atentie, La Redoute nu livreaza in Romania.
Deci n-ai cum sa gasesti Romania in lista.

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Eu am primit ieri o scrisoare de la ei,in care imi spuneau ca avem la dispozitie .ro ,in concluzie sa le indic un cod IBAN sa-mi trimita banii inapoi.
Tare suparata sunt,speram sa intre si comanda mea pe care am lansat-o in 05.04.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Stancutza : Iar de la LR, am prins cred ultima transa de colete livrate cu ocazia "erorii" din aprilie (comanda plasata in 5 aprilie). Am luat multe haine, mai ales bluze de vara care imi plac mult, insa acum au alte preturi si nu le mai gasesc.

Stancutza, spune-mi si mie te rog in ce data ai primit coletul comandat in 05.04.
Eu am dat comanda in 06.04 si mi-au spus ca imi dau banii inapoi, deoarece nu imi trimit coletul, dar dupa ce le-am dat datele de pe card tac ca pestii...
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madic

Stancutza : Iar de la LR, am prins cred ultima transa de colete livrate cu ocazia "erorii" din aprilie (comanda plasata in 5 aprilie). Am luat multe haine, mai ales bluze de vara care imi plac mult, insa acum au alte preturi si nu le mai gasesc.

Stancutza, spune-mi si mie te rog in ce data ai primit coletul comandat in 05.04.
Eu am dat comanda in 06.04 si mi-au spus ca imi dau banii inapoi, deoarece nu imi trimit coletul, dar dupa ce le-am dat datele de pe card tac ca pestii...
Multumesc.

Madic, imi pare rau ca nu iti vei mai primi produsele, chiar daca vei recupera banii. Si comanda mea a intarziat destul de mult, citind pe aici mai aveam putin si faceam si eu cerere sa imi trimita banii inapoi. Nu stiu f exact data postei, dar am ridicat coletul vineri 30 aprilie. Deci aproape o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am primit si eu azi comanda de la alesandro si vreau sa=i dau si eu un mare plus pt calitate

modelele nu vi le mai arat ca nu e nimic interesant,totul fara toc asa ca pt gravideo pereche de sandale,o pereche balerini si niste saboti de tarait pe langa casa

astept noutatile,a zis sa urmarim statusul lui la mess ca scrie cand are noutati(asta pt cele interesate)

de David si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Next livreaza in Romania?
Taxa este de 5 EUR, cum apare pe site?
Pachetele vin colet sau scrisoare la posta, ca la LR?

Multumesc!

Mergi la inceput