Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, am fost la medic, Leti are 900 grame, e un bebe mare, foarte mult lichid, placenta groasa, are muuult loc in burtica, am facut testul contractiilor a iesit sub 20 ceea ce e bine , testul urinei fara infectie, a iesit cam mult zahar, trebuie sa scot painea alba orezul si cartofii si pastele din alimentatie pentru o saptamana (dulce oricum nu mancam), la ffructe fara struguri si fara banane! Dupa o saptamana vedem ce se intampla cu zaharul, vineri dimineata testul de glucoza, tensiune 10 cu 3 normala, greutate + 12 kg, a spus ca e cat se poate de normal pt inaltime cantitate de lichid si grosimea placentei , Leti e mai mult decat activa se supara, se bucura, traieste acolo adevarate odisee, si ne arata, acum poate auzi tot si demonstreaza!
Nu m-a controlat pe masa ( a zis ca monitorizeaza contractii periodic sa nu intre pe acolo ca nu e indicat!) a mai facut o alta multime de masuratori, si e de parere ca nu a fost lichid ci o acumulare de scurgeri care a iesit toata odata!Are 27 cm
Asa mi-a dat dieta pentru zaharuri, a spus totusi pana scade zaharul sa mananc putin mai mult din alimentele celelalte si pe urma pot reveni la obiceiuri normale, am intrebat daca am luat prea mult in greutate, a spus ca in nici un caz am luat unde trebuie pt bebe si la picioare putin pt a sustine greutatea burticii!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
bumblebee spune:
Carmen
, ma bucur ca totul e bine! Ce m-ai emotionat cand ai vorbit de trairile bebitei
. Toata ziua ma gandesc la ce-o face strumful meu acolo...
Alina
25+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
acum am ajuns acasa...iar am avut o zi plina la birou si am plecat tarziu
si apoi am trecut putin pe la Obor sa vad ce oferta au ei, ca sa nu cumpar numa haine de mall ![]()
am apucat sa citesc putin la birou, dar putin putin....
stiu de Alina - iubita 
ai trecut prin asa sperietura! bine ca bebe e bine! ai grija, stai la pat si o sa fie totul bine!! te pup draga mea!
si tu puiutz sper ca dupa ce vii de la eco sa fii mai linistita si sa il vezi pe bebe cum faci tumbe tumbe! 

mirela tinem pumnii toata luna ![]()
bebe azi a mai dat din manute pe la birou, au apucat sa vada si colegii....eu v-am zis ca sunt cu ochii pe el, iubitu' lu mama 
belu imi pare rau ca nu l-ai vazut pe bebe...sa stii ca si mie dr mi-a zis sa fac tot asa eco rare si chiar m-a certat o data ca voiam sa fac una la 28 sapt si apoi una la 32....
ce stiu ei ce e in sufletelul nostru?

citesc acum din urma si revin..sper sa fi retinut bine si sa nu fi scris vreo prostie mai sus ![]()
Bulina
29 fix cu
poznas
paula_m spune:
Carmen, felicitari pentru vestile bune
. Sa continuati tot asa si sa fie Leti sanatoasa si frumoasa asa ca si tine!!!
Paula,
26+ cu 
CarmenAlbu spune:
Bumblee, Aelita, Mersi
, sa stiti ca realmente cand o vad cum isi pune mana sub barbie si se uita la mine, sau cand deschide toata gura ei maaaare suparata si se da peste cap la cat e de mare in tot spatiul ala rad in hohote! Azi au terminat in sfarsit cu tapetul a iesit foarte frumos sunt tare mandra de mine
!
In alta ordine , sunt alaturi de fetele care au intampinat greutati in ultima saptamana, ( Alina tu in afara de parvu mai ai si un doctor in slobozia, nu),si va doresc din suflet sa treceti repede peste perioadele astea, sa ne putem sustine cand o veni momentul!!
La mine s-a schimbat putin dnp-ul este 31 iulie!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
racusor2010 spune:
Cris felicitari pentru vestile bune si pentru bebelina grasunica...se pare ca fetele sunt mai grasunici...si al meu baietel e cel mai firav! Doamne ajuta sa recupereze si el 
belu mi-am adus aminte de miscari....
eu una stiu ca il urmaresc zilnic si ma panichez cand doarme mai mult
dar sa ii numeri 15 miscari intr-o ora? oare sta asa mult treaz??
mie numa seara mi se pare ca se joaca pe acolo...in rest isi cauta pozitia sa doarma mai bine
bine, cand nu il trezeste nebuna de maica-sa cu niste suc de portocale sau gref ![]()
enik felicitari si tie pentru vestile bune de la eco....
grety si eu eram interesata de espiro vector...mercic 
Carmen imi pare rau ca te-ai speriat, dar bine ca e totul ok!
ce control amanuntit ti-a facut, foarte bine...ma bucur mult pentru vestile bune 
deci tie nu ti-a zis ca ai luat prea mult 
doctorii astia 

emushi de mult nu ai mai trecut pe la noi! felicitari pentru grasunica
cred ca e emotionant sa vezi cum se intoarce bebe....la mine a fost mereu cu capul in jos 
Alina da-l incolo de cadru
sa fii tu bine, asta e mai important...

belu vad ca si al tau face acum balet...aha, deci dupa ce mai creste trece de la box la balet...e bine
credeam ca numa al meu s-a lenevit ![]()
oana bine ai revenit din concediu! asteptam pozici 
Bulina
29 fix cu
poznas
CarmenAlbu spune:
Nu Racusor , a zis ca asa se dezvolta sarcina mea, nu am facut brate sau sunci am inca talie, si inca ceva important am uitat, azi dimineata m-am dat cu ulei pe tot corpul dupa dus ( deci aveam ulei la echo pe mine, nu mi-a spus nimic, am intrebat si eu, a zis ca sunt legende si ca ei vad oricum! Asa ca atatea case atatea obiceiuri, a zis sa fac ce ma face sa ma simt bine, uleiuri pedichiuri si altele femeiesti!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
CarmenAlbu spune:
Paula mersi mamico
la fel
Acum imi fac supa de legume cu pui!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Nu Racusor , a zis ca asa se dezvolta sarcina mea, nu am facut brate sau sunci am inca talie, si inca ceva important am uitat, azi dimineata m-am dat cu ulei pe tot corpul dupa dus ( deci aveam ulei la echo pe mine, nu mi-a spus nimic, am intrebat si eu, a zis ca sunt legende si ca ei vad oricum! Asa ca atatea case atatea obiceiuri, a zis sa fac ce ma face sa ma simt bine, uleiuri pedichiuri si altele femeiesti! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 25+ cu ![]() |
imi place de doctorul tau

Bulina
29 fix cu
poznas

Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)