*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, lasa ca,indiferent ce-o fi, important este sa fie sanatoasa, nu? ;)

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, eu cred ca va fi bine! Si cu ochii, ce sa zic? Bine ca a iesit cum vroiai!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata!

Zoze, esti criminala Ziceam de trimestrul I la serviciu . De asta ma prinde si al doilea la munca, dar al treilea acasa Mami, eu am UM 08.02, ar trebui sa nasc pe 15.11, sa nu nasti cu mult inaintea mea, da ? Eu pe 11.05 ma duc la Iosup, la morfofetala, poate vede atunci sexul, ca pe Sof a vazut-o fetita la aceeasi varsta. Mai fac o eco morfologica pe 27.04, la 11s, pe aparatul cu care lucreaza Chitescu la Polisano, dar la alt medic recomandat de ginecoloaga mea daca nu imi gasea loc la Chitescu asa din pripa. Nu imi pun mari sperante in prima eco, dar in cea de la Iosup DA

Nico, !!!

Cami, deci sa nu imi moara speranta . Pup, tinem pumnii pentru duminica, cred ca aveti emotii cat casa!

Am treaba, dar mai trag cu ochiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Neata si de la noi!

Dudu multumim de cafea
mersi ca te-ai oferit sa ne ajuti dar o sa ii bag eu in priza
pe rudele noastre
ieri i-am facut uro si e negativ(nu imi vine sa cred ca suntem
pe acelasi antibiotic de o luna,sa nu zic prea repede)
de aceea l-as duce cat mai repede sa nu faca iarasi ceva

Nico mama in ritmul asta o sa fii o slabanoaga!

Zoze sunt si eu curioasa ce va fi bebicul,eu zic ca fetita!

Ramo mie mi-a iesit 23 la testul ala ,de aia ziceam ca sunt mai
batrana decat creierul meu

sa stii ca eu am job dar nu am nici un chef sa ma intorc cand vad
ce mizerie e in invatamantul asta
am inteles ca vor sa scoata si titulatura (pt. ce naiba am invatat
sa ma titularizez????)
va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Ioana, iti raspund aici, ca la odisee inca ezit sa ma inscriu: eu am avut la prima sarcina IgG pozitive la Toxo, CMV si Rubella, acum am facut numai IgM de toxo- negativ, IgA si IgG de Chlamidia, negative si ele si serologia de listeria, negativa. Si voi repeta trimestrial IgM de toxo si serologia de listeria.

In rest...alea uzuale de sange, secretia si cultura de eco. Te duci la Eva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

M-a facut Olga curioasa si-am intrat sa vad ce faceam inainte sa nasc Naiba m-a pus,ca am citit toata nasterea Ce vesti putine am transmis si cat de optimiste si mincinoase era Eu ma chinuiam ca un caine dar nu vroiam sa stiti si voi..ca sa nu va speriati Imi aduc aminte cum am stat o saptamana cu dureri,fara sa stiu ce fel de dureri sunt,cum m-am dus in seara aia la control,senina si vesela,convinsa ca-s inchipuiri de-ale mele,cum am bulbucat ochii cand am auzit ca-s dilatata 2 pulpe de deget,cum m-a cuprins panica atunci cand am vazut rosu pe chilot si-apoi cand mi s-au rupt memranele..Nu o sa uit niciodata noaptea aia lunga si-apoi afurisitele de contractii provocate de nenorocita de oxitocina Daca nu ar fi fost substanta asta nemernica,sunt convinsa ca as fi nascut fara probleme!Asa..am urlat ca un animal,am implorat,am gemut,pentru vreo 3 ore,mi-am pierdut partea umana Daca as fi lasat lucrurile sa vina de la sine..OOOFF!!
Si mai citeam ce scria o randunica din Craiova,aimee parca,cum ca e ingrozita de ce-oi experimenta in spitalul ala infect Pai spitalul a fost mai mult decat ok Ce-o fi vrut sa spuna?! Se vede ca-s dusa,da?!
Apoi imi amintesc cum m-au dus in viteza spre sala de nasteri,cum nu reuseam sa stau linistita sa-mi faca anestezia,cum se scurgea lichidul amniotic de pe masa de operatie,pe picioarele mele si cum faceam balta sub picioarele asistentei care ma ajuta sa stau cocosata,cum ma rugam sa-mi taie odata burta si sa-mi scoata copilul..Nu o sa uit fetele socate ale studentelor in stagiu,fata lui Dan cand m-a vazut mergand spre sala de op.,apoi zbuciumul care a pus stapanire pe mine,atunci cand mi l-au lipit pe Mihai de obraz
Ah,iertare daca v-am speriat,dar chiar m-a rascolit citirea odiseei si amintirile reimprospatate
Dar hai sa ma laud-am avut travaliu lung de-o saptamana,haos de vreo 18 ore,dar am primit un copiloi minunat,care acum sade sub birou si ma striga:"maaaamaaa,hhaaai a gaua!!Gaua!!Gaua!!"

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Deci Zoze, zici ca fu ureaplasma si mycoplasma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

zozelici ooofff, prin ce ai trecut si tu!!!

Ce-i aia gaua ???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
intai ma sparg de ras cu trimestrele voastre, apoi imi sta inima citind pataniile Elei.... ofof, mergand pe legea compensatiei, de data asta, o sa nasti usor, fara nicio problema si durere, cum a fost la Clau cezariana
nico tot de cand m-am pus pe slabit, imi place si mie cioco neagra, inainte mi se parea ca pelinul de amara, n-as fi pus in gura asa ceva

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, sunt acasa cu Bacca mea! Peste o ora mergem sa-l luam si pe Razvanici de la scoala si in parc cu noi la joaca!

Zoze, acum o sa fie usor, frumos si rapid.

Am multa treaba acasa , normal ca sunt multe nefacute si vreau sa mi le aranjez pe toate zilele astea daca tot sunt libera.

O zi frumoasa, vad un soare foarte stralucitor pe cer.

Simo, tin pumnii sa fie bine, sunt alaturi de tine si astept vesti bune.

Ioana, sa fie bine cu DAvidutul si sa-si revina rapid.

Mergi la inceput