Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata! Va doresc o duminica frumoasa!

Daniela, ce nasol trebuie sa fie sa lucrezi in wk-end!sa treaca supararea.

Baby, sper sa treaca durerea aia de gat!

Nicoll, a fost tare frumoasa petrecerea! I-am facut si o surpriza cu tortul. L-am pacalit ca am uitat sa fac comanda de tort...iar apoi a aparut si tortul. A fost tare frumos.

Cryna, e bestial poznasul tau.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna da este f scump dar asta am vazut acasa....l am lasat pe George sa se ocupe de cumpararea carnurilor in timp ce eu faceam restul de cumparaturi
Acasa ajunsa am cazut si 'lata si intinsa'.... a cumparat filé de vitel ,ficat de vitel,un iepuroi si o mmmmmare pulpa de oaie deci acum duminica in loc sa fac altceva sunt cu tavile si cratitele pe foc caci ce sa congelez????
In consecinta
gatesc iepurele si l congelez
gatesc pulpa
miine si poimiine mincam ....vitelul cu ficat cu tot
Si de abia miercuri mincam pulpa de oaie
Ps1 a cumparat totusi numai 2 felii de filet si ficat pt 2 persoane ...slava domnului caci nu mai pot sa vad in fata ochilor mincare
Macar voi luati va revansa si mergeti la taetre filme etc
ps2 aici e o zi cum imi place mie nu mai mult de 20°C si un pic innorat....ce m as mai fi plimbat si eu
multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Noi ne pregatim de somn,de fapt fetele.Au alergat si cu picioarele si cu bicicletele,iar acum se cam alearga una pe alta in pat.Poate ma duc sa le ordonez putin,prea se chicotesc.
Carma sa va fe de bine fiecare carnita,lasa ai masa pregatita pt un timp.Odhna placuta,daca timp de plimbat nu este.
Nina zi asa,l-ai pacalit pe sot.Important este ca v-a fost bine si v-ati distrat!
Pe mai tarziu,va la toate!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna sirenete !

Hmmmhhh, despre party... va zic numai impresiile bune ... "cele rele" le tin pt. mine ()... in mare, fu destul de bine ... distractie faina pt. copilasi ... poznasul n-a stat o clipa locului ... ca de obicei, de altfel ... in fine, scurt si la obiect -> totul bine si frumos... poze n-am reusit sa fac extraordinar de multe ca, ori mi-au iesit cu ochi rosii (red eyes) , ori neclare (copiii in miscare )... mno, am selectionat totusi cateva... vizionare placuta :

Noi la "party" si nu numai... ...

Nicoll, sa va fie de bine alergatura de pe langa casa .
Ninia, bravas pt. distractia faina avuta ieri .
Eh Carma ... las ca-i bine ca, ai aprovizionat frigiderul . O sa vina ea si distractia si-o sa-ti scoti parleala .
Dany, (inca o data) sincere condoleante pt. verisorul tau . Multa putere la toti, ca sa treceti cat mai repede peste pierderea suferita si numai bine .
Celelalte sirenete, & ...

Va pe toate si va doresc o seara placuta ! Iar, daca nu mai apar... va zic deja noapte buna. Sa visati frumos la noapte! Pe maine! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Am intrat sa va spunem noapte buna!
Cryna v-am vazut atat la party cat si atunci cand va iubiti!

In schimb m-a socat ceea ce ai scris.Suri condoleante!Multa putere sa depasiti momentul greu!Dumnezeu sa-l odihneasca!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafeluta!

Va doresc o saptamana excelenta si sper sa iasa soarele.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata neata
cafeluta i gata?

Mergi la inceput

'Neata! Am aparut la cafea ... multumim Ninia de cafeluta .
Nicoll, multumim pt. vizionarea si complimentarea pozicilor noastre .
Carma, nu numai ca-i gata cafeaua dar e si bauta ... ...
Io, va las un horoscop zilnic, pt. azi, 26.04,2010:

- "Vei avea toate motivele sa te astepti la evenimente agreabile si la o viata afectiva cat se poate de armonioasa. Ar trebui sa fie o zi fara probleme financiare, chiar ai sanse sa castigi niste bani in plus sau poate vei primi o marire de salariu. Copiii iti pot crea unele probleme, dar nu dispera! Poti aparea dureri in zona lombara, tocmai de aceea nu ridica greutati prea mari."
- "Esti norocosul principal al inceputului de saptamana, deoarece treci printr-un moment deosebit ce te poate face fericit. Este ca implinirea unui mare vis printr-un concurs de imprejurari faborabil tie caci norocul iti apare in cale de unde nici nu te astepti, rezolvand cu brio o situatie importanta. Esti propulsat direct la sinta de o sansa de moment de care stii sa profiti fara sa stai pe ganduri, deoarece esti atent la tot ce ti se ofera. O informatie sau o persoana apar in momentul potrivit in locul potrivit!"
- "Norocul iti lumineaza astazi viata. Nu iti face griji daca datoriile de acasa nu sunt indeplinite chiar acum; s-ar putea sa fii nevoit sa fii mai atent la un proiect in asteptare, de la locul de munca. Stresul poate lucra impotriva ta, luandu-ti vitalitatea. Cauta o consultanta de cartier, pentru a gasi o persoana care sa-ti plimbe cainele sau care sa te ajute in alte probleme. Astfel vei avea niste timp in plus pentru a fi mai productiv, pentru a face niste cercetari sau pur si simplu pentru a lua o pauza."
- "Pe plan profesional sunteti cam nemultumit/a de pozitia pe care o ocupati in prezent si multe dintre responsabilitatile care va revin vi se par o povara. In acelasi timp, exista si o teama de a va schimba locul de munca. Ganditi-va bine ce vreti sa faceti mai departe si incearcati sa luati o decizie corecta in ceea ce priveste planurile dv profesionale de viitor."
- "Te poti trezi ca astazi de nevoie de putina dragoste sau macar sa te bucuri de o anumita eliberare emotionala. Apreciezi sentimentele si miscarea. Poate vei iesi, te vei plimba sau vei face exercitii fizice."
- "Azi vei merge la o petrecere grandioasa la care este posibil sa intalnesti o persoana de sex opus, absolut fermecatoare. Asculta-ti instinctul! Flirtul este inceputul oricarei relatii de durata. Dragoste: ****. Cariera: ***. Sanatate: ****. Bani: ***."
- "In calea reusitei dvs. profesionale apar inamici, unii din randurile colegilor pe care-i considerati prieteni. Se pot ivi conflicte neasteptate, iscate din senin, cu forta unor tornade."

la toate sirenetele si s-aveti un inceput de saptamana superbun si o zi faina ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Ziua buna!
Ne-am facut plimbarea, acum incercam sa dormim. Masina duduie. mancarea e gata. Numai gatul nu a trecut..... Am citit tot , am vazut pozele cu poznasul, cu Mirunica> Astept si eu sa imi dea posele de pa petrecerea la care a fost Bogdan sa vad ce e pe acolo si sa le arat.Nu prea am stare azi , nici de scris nici de nimic....

dar, am trecut sa va si sa va doresc o saptamana superba.

Mergi la inceput

Baby, multumim pt. vizionarea pozicilor poznasului nostru si asteptam sa ne delectam si cu pozici faine de la voi. Multa sanatate in continuare . Sa treaca gatul cat mai repede .
Celelalte sirenete, hmmmhhh... hmmmhhh... vreti una dintr-asta: ??? Unde disparurati frateeeee????? Pustiu tare pe aici... ... sau, poate, va mai indulceste niste si niste si dati un semnulet de viata si pe aici ... hmmmhhh, hmmmhhh...
Mno, o seara placuta la toate ! & & & .......

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput