Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Deci eu inchid , eu deschid .

Totusi am sa va las cafeluta desi nu prea meritati dar fata buna cum sunt nu ma lasa inima sa nu va ofer .

Eu am o stare de imi vien sa iau la bataie pe cineva pt. ca tre sa merg la munca azi si maine ...

Va imbratisez si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

prezent....eu cafeaua cu putin lapte(de;...calciu)
MI e frica de zilele ce or venii...am visat ca ma machiam cu negru.
De fiecare data cind visez ....se intimpla nasoale
Ultima data am visat ca bagam bani in poseta....nu a trecut mult si a sunat telefonul;...mi sa umplut casa de la parter cu refularea chiuvetelor de la buc deci schimbat parchet alta mob de bucatarie alt frigider si mari retusuri la zugraveala
Mi a trebuit apartament la parter in campina
---------------------------------------------------------------
voi ce faceti in week end?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineatza!
Multumim pentru urari!
Eu sunt cu o durere de gat. Acum mi-am luat de la farmacie ceva homeopatic, ca noi luam 2 persoane aceleasi medicamente.
Deocamdata nu am chef de nimic. Nici nu stiu ce sa fac de mancare azi. Mai am spanac deocamdata.Imi vine mie vreo ideie...
Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata/ziua buna si de la mine!

La noi e urat afara ... si e rece tareee ... ne propuseseram ca dimineata sa dam o fuga pana-n piata sa luam peste pt. la pranz dar, avand in vedere vremea de afara (ploaia se inteteste in loc sa se domoleasca ), 'oi da doar io o fuga la magazinul din apropiere sa facem altceva de papa... mno, asta e ...

Dany, dulce ca sa treaca starea nasoala si sa ai totusi servici usor azi si maine . Sa treaca timpul repede .

Carma, speram sa nu ai suprize neplacute si visele sa fie doar de sperietura . Numai bine .

Baby, multa sanatate , sa treaca raceala/durerea de gat cat mai repede . Bafta la gasit inspiratia pt. bucatarit .

Celelalte sirenete, & ... ce mai ziceti? Ce mai faceti?

Mno, dispar din nou la treburi... o zi placuta la toate ! Numai bine... &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Hello!!!Gata cu scoala,gata cu putina odihna,asa ca am venit sa vad ce ati facut in zilele cat eu am fost la scoala.
Si daca de ginerele meu stiam ca e George,vad ca vorba Crynei aici a fost mega party ieri.
Venim si noi si uram La Multi Ani,sanatate,sa ne traiti multi,multi ani tuturor ce ieri si-au serbat ziua numelui!
Bogdan George ,ginerele meu si baiatul lui Baby
Geta sora de Suri
Sot de Baby
Sot de Carma
rudelor aflate aproape sau departe de Cryna

Nina sa-ti fie de bine aranjatul si sper ca ati petrecut de minune aseara.Hai,vino si povesteste!
Cryna zi asa,sa se termine cu doamnele
Suri sa-mi trimiti link-ul la intoarcere.
Cuscra azi v-ati plimbat?Ce face baiatul?
Cristiana Ce faceti?Esti cam scurta in postari duamana draga...

Noi suntem bine.Am venit si fetele erau "capii" cand m-au vazut,nu stiau care sa sara mai repede si sa fie mai pupata.Nu o mai vazusera pe mami de 3 zile
MArti avem invitatie la ziua unui coleg la lui Codri.MA suna mamica lui si-mi spune "sa te pregatesti de nunta""Cica fi-miu se insoara cu fi-ta"
Acum facem o placinta cu mere,asa incat cine doreste si poftesete e asteptat la masa!
VA pe toate!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

multumim fetelor dragi atit pt ca mi tin moralul cit si pt urari!
Azi am fost la cumparaturi si dupa aceea la cafenio-unde sarbatoritul (de ieri )s a luptat cu 2 wisky uri.....dupa care a decretat ca i este foame.Deci am mincat la o taverna si ajunsa acasa acum aranjez cumparaturile.Cit costa kilu de vitel in RO?
aici 30E/KILOgram
Sa mi cada capu.....
In rest voi?
PUPICI

Mergi la inceput

Carma sa va fie de bine masa in oras si toata consumatia de altfel.Moaaamaaa dar ce scump e la voi vitelul.Cat e salariul minim-mediu pe economie?Aici e in jur de 5-6euro/Kilogram.Dar la noi salariul minim e de 150 euro,iar cel mediu in jur de 400 euro pe luna.
Noi misunam prin casa.Mandrele au facut baita,au papat si acum se joaca.MAi stam putin si ne retragem la
Sa aveti o noapte linistita si somn usor!

MMN

Mergi la inceput

Scuze dar nu am putut raspunde cu citat din cauza reclamei cam invazive..
Aici salariu min e 650E
Maj au terenuri agricole care sunt lucrate de albanezi
Pe aceste terenuri se cultiva legume,fructe au ,maslini poseda si in plus fiecare are iepuri,gaini,rate,oi, capre etc
Au casele lor deci no chirie
Astea fiind spuse cu salariul se poate cumpara carne de vitel chiar la 30E (la supermarketul AB)
Si eu pup pe toata lumeasi va urez o noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenete!

Va las repejor -luta de duminica si p'orma ma car sa ne ferchezuim ... azi nu suntem la pranz pe aici ... mergem la ziua Giuliei ...

Nicoll, dap ... cica "sa nu mai ramana nici o d-na... ca sa fim singurei... sa ne facem de lucru singurei... ce atata lucru dat de d-na ... etc., etc.,..." ... no, stii bancul ala cu pusul bombei la scoala/aruncat scoala in aer ... cam asa si cu poznasul ... cica "sa fie ei singurei, ca-si fac de lucru singurei" => joaca si numai joaca si mereu joaca, bineinteles ...
Bravas pt. noul ginerica , sa aveti distractie maxima marti ! Pupicei la toate trei gagicile .

Carma, mami... si io zic ca este exagerat de mult kilul de vitel dar, daca tu zici ca va permiteti , no... io ce sa mai zic? Totusi e cam scump, indiferent ca va permiteti sau nu... mno, ... numai bine .

Celelalte sirenete ce fac azi? & Sa scrieti mult pe aici pana dupa-amiaza , ca sa am ce citi cand ma intorc ... numai bine .

Mno, va pe toate... va las , , , ceai , , ... si va doresc o duminica faina ! Pe mai tarziu! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

'Neata buna!Cryna multam de cofee,buna,buna!Sa aveti distractie placuta si va asteptam cu impresii si pozioci.
Cat despre noul ginere...mda,ar merge.Baiat frumusel,istet si parintii super ok.
Carma subscriu si eu ca tot e cam scump,in ciuda tuturor celorlalte facilitati.
Azi suntem pe langa casa,asa incat va asteptam sa mai vorbim.Duminica placuta!

MMN

Mergi la inceput