Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Offf Carma, ce experienta nasoala & . Speram sa se rezolve/termine totul cu bine si sa poti uita si trece cat mai repede peste asa ceva . Ufff... numai bine !

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

da a trecut ma mai doare tija nu pot cara nu mai mult de 2KILE sa vedem cu banii cum ramine ce sa zic....nu am mai putut lucra eram laun rent a car si acum bye bye
las ca ma refac....cresc eu mare
bisou la toata baltita aici e o caldura sunt in slapi si pantaloni scurti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

asa in mare viteza ca m-am trezit cam tarziu

va urez o zi minunata !

Carma, multumeste-i lui Dumnezeu ca ai scapat cu viata si ca poate pana la urma iti vei recupera si banii.numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata sirenutelor!
Am venit si eu la cafelua! Ma primiti?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Buna dimineata sirenutelor!
Am venit si eu la cafelua! Ma primiti?

Visul nostru

primim cum sa nu!
detalli ceva despre tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

sERUS fETE...

Acum citesc si eu povestea Carmei.. doamne, doamne. Ai un inger pazitor. Te-ai recuperat complet ?

Ce mai fac celelalte sirenutze ?

Viata mea e un carusel continuu si parca nu mai am putere. Simt ca ma lasa fortzele. Munca multa, bani putini, as vrea sa plec dar inca parca nu se arata nimic. Vara asta ar trebui sa-mi termin si cursu de bucatar si sa-mi i-au si toelf. ( Am gasit un colegiu danez care accept aplicatii din partea cetatenilor eu si una din conditii este acest test.) As avea de invatat pentru asta.. dar nu am vreme si nici bani ca sa-mi permit sa-mi fac vreme.

Simt cum se scuge inerta viata si parca nu am ce face sau nu gasesc mijloacele.. This is just tooooo much.

Noh cam atat. Va luv you.

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

carmaw vreau si eu caldura de la tine , la noi parca s-a mai incalzit , da bate vantul si la umbra e racoare inca ... vreu si eu in slapi
doamne ce accident ai avut saracuta de tine ... si-acuma sper ca esti bine nu ?? dumnezeu sa te ajute sa treci peste tot cu bine

danezoooo unde-s draga sirenele, au disparut cu toatele .... trebuie sa le legi ca altfel intra in adancuri si nu mai scot un sunet .... helloo cryna, nicoll, elyane, baby ce-i cu voi .... eu vorbesc , care n-am mai dat pe aici de cateva zile

charlie succes in tot ce ti-ai propus , si eu patesc asa cateodata ... simt ca ma lasa puterile sa treaca si sa-ti vina forta
andanii

Mergi la inceput

Andanii si Charlie multumesc frumos!
Da m am recuperat asta e nu prea pot sa car am o cicatrice enorma DAR MULTUMESC LUI D_ZEU CA uite inca scriu !
Aici au inceput calkdurile azi sunt29 de grade sunt deja neagra ...de tiganca!
In rest nu facu i nimic mincare am avut de ieri a...m-am plimbat printre portocali ieri seara cam 3 km...totu-i monoton.
Charlie fata ce e cu lipsa asta de vigoare baga vitamine vrei vre un sac de portocale?( d'alea zemoase rau si atit de dulci ca faci diabet)
Fetelor care puteti schimbati-va viata...in RO devine infernal.Va spun eu(probabil v-au spus-o si altii MERITA)
Va pupic pe toate si fortati destinul ORICIND!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Charlie , draguta ce faci ? Cum adika nu mai poti ? Hei , trezirea si tot ianinte , curaj si optimism, nu te lasa , pestii sunt luptatori si ambitiosi, hai fii " barbata " te pup !

Carma, Ninia e mai veche , cred ca e in baltuta dinaintea ta dar a disparut de ceva timp..nu cunosc motivele, m-as bucura si as ierta-o doar daca a lucart la bebe .

Va ofer o portie de cartofi noi, parjiti cu branza rasa si marar si o mega salata si un pahar de bere rece .

Revin diseara .Merg sa vad o garsoniera .Iar cautam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Charlie , draguta ce faci ? Cum adika nu mai poti ? Hei , trezirea si tot ianinte , curaj si optimism, nu te lasa , pestii sunt luptatori si ambitiosi, hai fii " barbata " te pup !

Carma, Ninia e mai veche , cred ca e in baltuta dinaintea ta dar a disparut de ceva timp..nu cunosc motivele, m-as bucura si as ierta-o doar daca a lucart la bebe .

Va ofer o portie de cartofi noi, parjiti cu branza rasa si marar si o mega salata si un pahar de bere rece .

Revin diseara .Merg sa vad o garsoniera .Iar cautam.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mi-am zis eu ca m-am grabit si ca trebuia sā verific bāltuta....
Ce vrei sa cųmperi sau inchiriezi?

Mergi la inceput