Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)
Raspunsuri - Pagina 16
carmaw spune:
Neata fetelor,
mi -am facut demult cafeaua, mai am ceva de rinit prin casa si ma duc la macelarie sa cumpar poate iepure nu stiu-as minca curcan....
Acum va scriu in timpul pauzei lui Mircea Badea-pe care-l ador
SE REDUC SALARII PENSII ?????
Ce aud.....vine destramarea Romaniei
o doamne!
da mai vedem....
Pupici le pestisoare
voi???
andanii spune:
hello helloo , slaba activitate pe aici , hmmm daca nu mai scriu eu nu ????
carmaw cum faci iepurele >???? nu am mancat decat o singura data si era friptura , tu cum faci ????
baby ce-i cu tine ??? problemute ???
nicoll ce fac printesele ??? am inteles eu gresit sau ai iepuurasi ??? pozici ai ???
danezo cum e la job ????
cryna ce face ohi frumosi ???? ceva perlute ????
io am scapat de probleme acuma momentan externat tata e acuma acasa e bine ... oare ce urmeaza .... a fost sotul , mama , tata .... sa dea dumnezeu sa se fi oprit ca au fost trei deja .... nu ? parca asa se zice ca trei sunt necazurile si apoi se opresc
altfel ce sa va mai zic... dey s-a reapucat de dans, le-a facut coregrafii noi, speram sa mergem la concurs peste trei saptamani, pana atunci se antreneaza zilnic cu mult spor
m-am apucat de dieta merg la sala de trei ori pe saptamana
intrebare intrebatoare pentru voi ::;::: credeti in ghicitul in palma ????? mi-a ghicit una si mi-a zis numai prostii, sa le cred ???? sau nu ????? ce ziceti ??????
va pup pe toatele
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
daniela_daneza spune:
HA , HA ,iata cine se repezea la scris Andanii .. vrajeala maxima dar fie , te credem.,vis a vis de crezutul in ghicit in palma, eu una cred in anumite chestii, in astrologie si in altele dar depinde de cine sunt analizate, ca poate fi o persoana cu acest har dar care sa nu stie sa le intepreteze .
Carma , spor la bucatareala !
bey, dar Ely pe unde -i > Elyyyyyyyyyyyyyyyy......
Charlie spune:
Buna Muchachas.. Uite e ora 7.30 sambata dimineata si eu va scriu voua.. Aseara am ajuns cata casi.. rupta. Am adormit ca eroul pe cauch pana acum dimineata.
Baby draga : o imbratisare si de la mine...
Cum a fost pestele, melcii fetelor ?
Un weekend frumos. Se anunta vreme buna. Eu ma apuc de facut curat... Si apoi poate ma indur sa ma spal pe cap.. Daca mai am putere. Nu de alta da ar fi cazu... ".
Va pupez.
------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Ce matinala Charlie . Sa ai spor la curatenie si spala-ti si parul / il mai ai lung ?
Ma pregatesc de serviciu asa ca va las cafeaua si va urez o sambata minunata!
carmaw spune:
neata fetili
buna tuturor
andanii eu fac iepurele in multe variante
1 cu ceapa lamiie rosii -f racoros
2 cu ceapa mica rotunda-asta am invatat o de la greci- KUNELI STUFADO
3 de la BOB (raposatu )cu bucatele de piept impanate, cu un fel de ceapa +usturoi +un sos din smintina cu un pic de vegeta si mustar ą l'ancienne -reteta frantuzeasca se numeste lapin ą l'ancienne si e pe marmiton.fr
spune ce te tenteaza si te servesc....cu reteta in detaliu
Deci eu m am sculat ,facut cafeaua,am pregatit george care face un circuit (destul de periculos) pe bicicleta
Dus gunoiul,maturat gradine si udat
acum pauza cafea la ordinator
bisou la toate pestisoarele si poate ne mai citim nu?
Charlie te ai spalat pe cap?
daniela_daneza spune:
Gata , am revenit acasa de la munca . Vad ca slaba miscare pe aici .
Carma , gata iepuroiul ? Venim la masa !
daniela_daneza spune:
Neatza!
Azi nu primiti nici o cafea ca nu ati scris nimik.
O duminica plakuta.Eu plek la munca .
Tethys spune:
'Neata! 'Neata!
Va invit la -luta de duminica !!! Deci: , , , ceai , , ... ce doriti .
Si un horoscop zilnic, pt. azi, 09.05.2010:
- "Sunteti decis sa terminati o activitate inceputa mai demult, pentru casa. Puteti beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui sa ii suportati sfaturile insistente. Aveti grija sa nu se ajunga la cearta!
Spre seara, s-ar putea sa va viziteze un prieten bun."
- "Nu te lasa prada tentatiei de a intra in combinatii financiare, mai mult sau mai putin dubioase sau care sunt la limita legii. Se pare ca energia ta este in scadere, de aceea ia atitudine impotriva unui posibil debut al unei relatii in care tu trebuie sa fii vioara intai. Fereste-te de propria logica care nu este complet realista. Aminteste-ti ca generozitatea se mosteneste din familie. Evita sa ai o atitudine posesiva fata de persoanele mai tinere din jurul tau."
- "Un ghinion apare in planurile de astazi si nu te lasa sa duci la capat ce ti-ai propus. Asteapta-te la obstacole greu de trecut, unele din ele avand la origine gesturi incorecte ale celor care nu te au la inima. In momente de criza poti descoperi cine nu te place, cine are ceva impotriva ta, pentru ca vor face tot posibilul sa-ti puna bete in roate. Dar nici tu nu esti, totusi, mai generos si mai bun la suflet, ci ai tendinta de a raspunde dur acestor atacuri, dorindu-ti cu orice pret revansa!"
- "Vei avea o surpriza in aceasta dimineata cand vei fi pus in pozitia de a da explicatii in legatura cu niste circumstante deosebite unei persoane iubite. Poate fi orice de la discutia despre berze si bebelusi pana la divergente in cumpararea unei noi perechi de pantofi. Directia in care o ia aceasta zi devine tot mai interesanta. Cu siguranta, ar veni vremea sa nu te mai lasi dus de val si sa gandesti bine fiecare miscare inainte sa o faci, precum si sa tragi anumite invataturi. Daca nu stii, intereseaza-te. In cele mai multe cazuri, esti in stare sa patrunzi pana la adevar pentru a intelege mai bine o situatie. Decizii clare care ii pot afecta si pe cei din jur sunt luate acum. In aceasta seara este momentul ideal sa-ti exersezi tehnica scrisului."
- "Cam stresanta atmosfera din familie in ultima perioada. Nu cred ca ar mai trebui sa va spunem noi ca cea mai buna solutie ar fi sa evadati un pic. Programati in weekend o iesire in aer liber sau o scurta calatorie la munte. Partenerul de viata se simte un pic cam neglijat, chiar daca poate nu v-a comunicat asta."
- "O calatorie azi iti va reinvia cateva nostalgii. Este bine atata timp cat acele amintiri sunt pozitive si nu iti rascolesc trecutul pe care vrei sa-l uiti. Daca trebuie sa calatoresti azi si sa-ti reamintesti ceva, ai grija sa-ti reamintesti lucruri placute. Dragoste: ***. Bani: **. Sanatate: ***."
- "Ia-ti un timp pentru relaxare si iti va trece aceasta stare de proasta-dispozitie. Un prieten vechi iti aduce o veste buna, insa o vei constientiza abia tarziu, dupa ce reusesti sa iesi din apatia care a pus stapanire pe tine. Dragoste: **. Cariera: ***. Sanatate: ****. Bani: ***."
- "Chestiunile banesti te intereseaza parca mai mult decat in mod obisnuit. Sunt sanse sa castigi ceva bani din activitatile profesionale, dar va trebui sa muncesti mult pentru asta. In cazul in care doresti sa te implici intr-o afacere, nu te astepta la rezultate imediate. Vei avea ocazia sa participi la o activitate sociala, ocazie cu care vei cunoaste o persoana ce ti-ar putea fi de folos in viitorul apropiat."
- "Trebuie sa stii ca regula acestei zile pentru a reusi este sa beneficiezi de ajutorul neconditionat din partea persoanei iubite si a prietenilor. Vei avea parte de el doar daca vei reusi sa treci peste anumite conflicte mai mici."
Noi suntem bine... ne-a trecut raceala la amandoi ... doar io, ocazional, mai am ceva dureri de shale dar, 'or trece si alea ... in rest, io deja am intrat in "febra sesiunii" & & , cu nopti nedormite, stresate si cu cosmaruri nasoale ... iar, acus'-acus', vom intra si la facut niste renovari prin casa & ... deci, o sa cam dispar de pe aici... daca nu va suparati & ...
Mno, la toate sirenetele si s-aveti o duminica superplacuta si superfrumoasa, cu multe bucurii si relaxare multa ! Numai bine la toate ! &
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !
Tethys spune:
Eh... iote ca, pana reusii io sa scriu mesajul ... aparu deja Dany pe aici ... servici usor sa ai , chiar daca e duminica ! Fui o fuguta si pe mess... te-am votat si azi . Numai bine .
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !