Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

bune bune glumele si multumim frumos
eu m am sculat baut cafeaua ,mincat tartinele si luat paracetamolu'-mi a fost frig azi noapte
in rest va urez la toate o zi frumoasa!
nu cause.....paracetamol
hi! hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si eu sunt la cafea si cu voi si acasa.Caci furam la magazinul din centru,asa cum va spuneam la noi azi se lasa cu gratar si bericica.
Am gatit mandrele si am fost sa cumparam ce ne lipsea.
Acum merg sa sterg cate putin prin baie si sa mai trag cu ochiul la fete.
Suri,suntem pe receptie oricand
Si sa stiti ca pe oricare va steptam pe la noi,indiferent cand si cine este in trecere sau special spre noi.
Va pe toate!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... o duminica placuta la toate sirenetele ! Scuze dar io, azi, nu prea am mare chef de vorba dar, va transmit salutari si numai bine !!!

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Slaba activitate ieri prin baltuta , se vede treaba ca ati fost la iarba verde , la un mic , o bere .Eu am iesit un pic la shoping si mi-am laut o pereche de sandale negre din piele intoarsa de la MANGO .

Cafeluta va asteapta .

M-am trezit deverme si deja am pe foc o ciorba de loboda si alte verdeturi , ca aveam o pofta si imi aminteste si de copilarie, cand ma trezeam in miros de mancare psoaspata , gatita de mama .

O saptamana minunata!Eu sunt dupa masa saptamana aceasta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata
m am trezit si eu ,am dat cu matura aleele -cad flori din copaci si am pus de un sos spaghetti
acum cu cafeaua in fata vreau sa l ascult pe badea
pupici si pe mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine!

Noi suntem consemnati la domiciliu ... suntem raciti amandoi... poznasul e ceva mai tare, io doar cu gatul si o usoara tuse, o usoara ameteala si stare de rau... dar, poznasul muceste de zor si tuseste, mai ales noaptea ... farnaie la greu... nici nu l-am mai dus la gradi ca, azi-noapte de pe la vreo 05.00 mi-a stat treaz pana pe la vreo 07.00, din cauza de muci si tuse , si asa ne culcaseram destul de tarzior, deci somn cam putintel... asa ca, amu am trecut pe doftoriceala... asta e... si nici io nu prea avui somn azi-noapte , ci abia inspre dimineata recuperaram ceva la somn amandoi... hmmmhhh, hmmmhhh...

Mno, va doresc la toate un inceput de saptamana foarte bun si o zi de luni frumoasa ! Ma duc la trebi, ca sunt destule... & ...

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna ziua, fete dragi!
Eu am o perioada cam aglomerata...si din cauza asta nu am putut intra.

Va pup si va citesc.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna seara,
M-am intors si eu de la plimbare. Seria a doua pe ziua de azi. Sunt bucati de oboseala, pentru ca am fost pe tocuri. Culc copilul si ma prabusesc si eu langa el.Adica nu, intai trebuie sa clatesc niste rufe si apoi sa le intind.....
Am fost si ieri in plimbari , tot portie dubla.
In rest ma bucur de vremea asta frumoasa.
Am scris si ieri, am pus si pozele dar pana la urma m-am razgandit si am sters posrtarea ca nu era nimeni sa citeasca.
Pun maine pozele.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Seara buna si de la noi!
Eu cer invoiala de la intarziere,dar cand am ajuns acasa m-a luat Codri de mana si mi-a zis sa inchid ochii ca are o surpriza.M-am "conformat",trebuia sa trag cu coada ochiului sa nu ma impiedic si ajungand la bucatarie am ramas "masca".Intr-o cutiuta 2 iepurasi,unul cat pumnul si unul putin mai mare.Phiii...mi s-a rupt sufletul.Clar ca nu papa altceva decat lapte si m-am chinuit vreo juma' de ora sa le dau cate 6 si respectiv 9 ml lapte.Mai baut,mai varsat dar au papat.Acum ma pregatesc de tura a doua,la noapte ,mai dau o data si maine dimineata.Sper sa o conving pe mama sa le dea maine pe zi.A zis ca e treaba lor de vor vrea sa pape,ei asta nu-i mai trebe...
Suri,harnicuta,harnicuta
Cryna pt amandoi sa va faceti bine.Sper ca ati recuperat putin somnicul.
Nina sa ai spor la treburi si te asteptam cand poti!
Carma
Cuscra pai de cand asteptam noi poze,hai,cand termini putin treaba pune aici,io nu am timp decat seara.
Mihaela-Ochi Verzi,hai mai vino si mai zi-ne cate caeva despre voi.
Merg sa schimb mandrele si apoi sa dau papa la "sugari".Poate am timp sa mai revin toate sirenele.

MMN

Mergi la inceput

Gata,am hranit si iepurasii,acum mergem la .Sa aveti o noapte usoara,pe maine!

MMN

Mergi la inceput