Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Selene_Bunny spune:
Eu nu pun cu ramburs, fetelor, ca n-are niciun sens, atatia bani in plus...
alex_andra, te cred ca ai cheltuit destul cu coletele, eu nici nu mai calculez, cred ca am depasit 50 de colete trimise, Pentru copii si Bazar, dar e bucuria mea sa ajut, nu ma pot opri, sa stiu ca Daria mea are si altul n-are... Cand, intr-adevar, dau de greu, fac pauze... Fiecare isi stie bugetul si cat poate investi in chestii dintr-astea. Si eu am fost ajutata, cand eram cam la limita.
O singura data am solicitat unei persoane sa puna in contul copilului si taxa de trimitere, si stiu eu de ce am solicitat asta.
alexandrina, mai sunt niste solicitari de hainute, dar incerc sa le acopar eu, sa vad ce rezolv.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Vad ca s-au incins spiritele pe aici. Eu personal intotdeauna am rotunjit sumele si am platit mai mult decat era pretul lor la bazar. Va dau exemplu primele 2 produse castigate acum la bazar: -R63.Paturica botez, stare foarte buna, 5 ron, cami_antonia -pentru Alina -15 lei - R68. Geanta termoizolanta pentru biberon, noua dar fara ambalaj – 10 ron - andre_ea - pentru David - 15 lei Uitati-va care a fost pretul initial si cat am platit eu, fara sa supraliciteze altcineva. La paturica de 5 lei am platit 15 si la geanta termoizolanta de la 10 lei am platit 15 lei. Si la alte produse am mai adaugat cate 1 leu, deci eu cred ca am cam "scos" transportul. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
L-ai 'scos' cu varf si indesat! . Chiar vroiam si eu sa zic de aseara ca tu oricum ai pus bani in plus, deci nu vad de ce mai trebuia sa discutam plecand de la postarea ta.
Puteam sa discutam plecand de la o postarea de-a mea, care nu am pus nimic in plus fata de ce am zis ca licitez.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diana2242 spune:
Scuze pt Gresala cred ca era piticul pe langa mine si nu am vazut ce am tastat este vb de produsul A100-3 lei,si mai licitez cateva de la Eseea pt a nu imi trimite coletul gol:)A71-7 ron,A55-5ron,C129-5lei.mercic pt avertizare.
ramona_patra spune:
ok Laura,
am inteles cum functioneaza si ca sa nu lungim discutia ca sunt, cand donam banii pentru produs adaugam ceva in plus.
Pup fetelor
Ramona de Diana (20.07.2009)
boticelina spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny boticelina, ambele paturici de la R166 sunt la 6 lei sau 6 lei/bucata? Ca sa stiu cum sa licitez... Si te pricepi la croit/cusut? |
Selene, sunt 6 lei amandoua ca sunt mai scamosate, asa se face polarul dupa prima spalare. Si astea-s tot de mini facute, am scos 4 paturici dintr-una mare, da pe celelalte 2 le-am dat deja...
Da, ma pricep la croit/cusut, e pasiunea mea din copilarie, am si scule... Timp n-am si mai nou se gasesc tare greu materiale din pacate
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman SUPER OFERTA!!!!! Reduc preturile la produsele A31-7,A39-7,A45-7,A46-7 B38-7 D1-3 E21-20,E22-7 I72-10,I74-7,I75-9,I76-7 J75-7,J76-5,J77-10 L30-10 M12-7 P17-7,P19-6 |
Te rog frumos, modifica-le tu preturile. Am crezut ca sunt modificate deja.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, pijama groasa 1-2 ani, rochita 2 ani, rochita 1-2 ani, sosete 22, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, puzzle 4 povesti, puzle cuburi, blugi, costum, veste, bluza, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Si fetelor produsul E6 nu e de acolo ca se regaseste si in fisierul de 3-6 luni ....si retrag C22 iar azi vine marfa noua |
Le-am sters pe amandoua, problema e ca n-am gasit acel slip in 3-6 luni.
Ia zi-mi, am stricat ceva iremediabil?
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, pijama groasa 1-2 ani, rochita 2 ani, rochita 1-2 ani, sosete 22, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, puzzle 4 povesti, puzle cuburi, blugi, costum, veste, bluza, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
ancadragoman spune:
modific acum si verific si slipul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ellinia spune:
Alexandrina, ai apucat sa trimiti pachetul catre mine? Daca nu, mai licitez de la tine H117 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5460543411341980050 - 5 lei si L295 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5460543293488737298 - 8 lei
alexandrina spune:
So, urmatorul la actualizat poate sa inceapa cu pagina 8 - inapopescu.
Eu am nevoie de o pauza.
inapopescu daca nu-i graba cu el, o sa-mi mai adun niste eforturi sa caut piesa, poate poate. Chiar si ieri noapte pe la orele 2-3 cautam la ea, cu lanterna in camera copiilor printre carti si cutii. Am facut ordine la ei cu un drum.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, pijama groasa 1-2 ani, rochita 2 ani, rochita 1-2 ani, sosete 22, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, puzle cuburi, blugi, costum, veste, bluza, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti