Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 51
ancadragoman spune:
suprlicitez j156-11
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Sunt la Dandusa acele rochite de care vorbesc cea neagra cu dulgi albe ma intereseaza niste dimensiuni,lungime,talie,sani,sold.Mercic mult |
dau marimi putin mai tarziu
daca vrei s-o probezi live,hai sa ne vedem
sant constanteanca
mami de Crinuta si Raducu
olishka spune:
David si prietenul Tudor se distreaza cu jucaria de la kokyi
http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidSiTudor#5463658623068048178
Olga, mamica lui David iepurasul
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
O sa-l vezi cand intra primul produs in el, acum nu se listeaza ca-i gol. Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
pai trebuia sa aiba 2 produse,o caciula si un pantalon roz
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
astept sa fie puse la bazar produsele |
Adaug si eu aceste produse...si
se pare ca nu doar eu gresesc,a fost dat link-ul chiar inaite de cel al Mihaelei77o
Citat: |
Link catre produsele oferite de mine http://picasaweb.google.com/olgagireada/Bazar# |
si pe acestea...rabdare,rabdare
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alinamoro spune:
Cand putem licita produsele de la Dandusa?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alexandrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai trebuia sa aiba 2 produse,o caciula si un pantalon roz |
anca da-mi mai multe detalii ca nu le stim pe de rost. Cine le-a castigat si cum a fost confirmata plata? Sau cine le-a donat, sau ceva...
Trimit linkurile de produse noi in posta sa nu se piarda, cine poate sa adauge produsele le poate lua de-acolo.
Si creez subiectul nou...
Si actualizez, daca e ce.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
dandusa spune:
Alex andra,Diana,
masuri rochita neagra cu dungi albe:
bust=48*2
talie=45*2
sold=55*2
lungime=124
materialul este superb.ceva asemanator cu in,dar mai de calitate!nu se sifoneaza ca in-ul,deci nu-i in.dupa cum vedeti,ma pricep la materiale
mami de Crinuta si Raducu
ancadragoman spune:
erau produsele mele si au fost cumparate de andreeac
astea 2 http://family.webshots.com/photo/2547573940101626593orTice
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
anca nu se vedea bine chitanta andreei si am banuit ca-i pentru Bogdan, acolo-s produsele. Eu i-am scris ca nu-s sigura ca le-am pus bine, ea nu mi-a raspuns. Le mut acusica.
Subiectul nou.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).