Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 38
Serialbastre spune:
Kid, ma bucur ca-ti plac si ca-ti vin. Aveam emotii, ca la incaltari parca e mai dificil decat la imbracaminte.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
ada_coman spune:
Licitez L202 - 7 lei
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
kid spune:
Produse noi, de la carminabulina in albumele:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#
Multumim.
edit:
Se poate sa stabilim o forma de introducere a codurilor la produse? Litera spatiu numar / litera numar(fara spatiu)? Sa fie mai usor la cautat?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Se poate sa stabilim o forma de introducere a codurilor la produse? Litera spatiu numar / litera numar(fara spatiu)? Sa fie mai usor la cautat? |
Eu prefer fara spatiu. Adica X25.
diana depinde de caz, daca ai produse la care scrie ca trebuie sa platesti si posta, evaluezi cate kg per trimitator si calculezi taxa. 1 kg = 2,4 lei; intre 1 si 2 kg = 3,6; intre 2 si 3 = 4,8...
Iar daca nu platesti la ghiseul bancii cazului, se cere fara obligativitate, 3 lei de caz.
Deci sunt 2 taxe diferite, s-ar putea sa nu fie cazul sa platesti niciuna dintre ele.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kid spune:
alexandrina Si eu prefer fara spatiu, insa am observat ca s-au mai introdus produse si cu litera si spatiu si e mai greu de cautat, de asta am zis sa se stabileasca o forma "oficiala".
Pana una-alta, ma apuc sa editez si sa scriu fara spatiu, si le rog si pe celelalte fete care urca produse in album sa mentina forma litera cifra, fara spatiu.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes selene-158/164 se incadreaza inca la copii si ar fi fost perfect daca bluzitele erau pentru baieti nu pentru fete. |
No, naspa, din pacate, is rosii... Parca un singur tricou cu maneca scurta e de baieti, marimea asta...
Da, e inaltimea, ce scrie pe eticheta, sunt cm pe care i-ar avea copilul. Pe unele etichete scrie si varsta, de exemplu, 140 (9-10 ani).
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
carminabulina spune:
Am uitat sa scriu ca bodyurile 3-6 luni sunt cu maneca lunga (B181 si B182).
Romperul este pt 12-18 luni (am gresit si am scris 12-16, acest 16 vrand sa insemne 1,6 luni) are codul E266.
...revin
diana2242 spune:
cele mai multe produse le am de la Eseea 3 chestiute deci nu de kilograme vorbim probabil 0.500 ar fi astea de la ea oricum pun cate 3 ron pt fiecare colet si pt cazuri nu e taxa cred pt ca eu platesc din ING siimi ia mie taxa de virament.o sa platesc si maieulL260 am vazut ca a cedat Serialbastre.revin cu datele chitantelor mai tarziu sper sa fie ok.
dandusa spune:
mai jos produse oferite de Danamiha cu mentiunea ca se afla la mine.eu le distribiu.toate sant in stare impecabila,materiale de buna calitate.in dreptul fiecarei poze,am pus mentiunea *plata expeditie in cont umanitar*
de aici in sus,19 produse cu detaliile aferente
http://picasaweb.google.com/dandussa/Bazar#5463319478410649650
edit:am adaugat si optiunea "se afla la dandusa"
mami de Crinuta si Raducu