Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 32
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Revin cu lista mea de dorinte Are cineva pampersi impermeabili? Mergem la mare de 1 mai si nu stiu cum sa procedez. |
Ai 2 variante: scutecele pt piscina de la DM (cum am pus eu la bazar luna trecuta, sunt 22 lei 10 sau 12 bucati, nu mai tin bine minte) sau slipi speciali de bazin pt copii cu o dublura mai serioasa, am vazut la farmaciile City life dar mai demult, plus pe cateva site-uri. Oricum, nic unii nici altii nu sunt impermeabili doar tin un eventual number 2 sa nu se imprastie prin apa...
Pe lista mea de dorinte: un rucsacel nici mare, nici mic pt tarat prin parc cu diverse mici prin el
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
arcadia spune:
vin si eu cu lista de dorinte inele de dentitie si jucarii zornaitoare de rontait pt bebelusi, ca pitica mea roade tot timpul cate ceva, de obicei manutele, dar si tot ce prinde pe aproape..
ma apuc de actualizat.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Ai 2 variante: scutecele pt piscina de la DM (cum am pus eu la bazar luna trecuta, sunt 22 lei 10 sau 12 bucati, nu mai tin bine minte) sau slipi speciali de bazin pt copii cu o dublura mai serioasa, am vazut la farmaciile City life dar mai demult, plus pe cateva site-uri. Oricum, nic unii nici altii nu sunt impermeabili doar tin un eventual number 2 sa nu se imprastie prin apa... Pe lista mea de dorinte: un rucsacel nici mare, nici mic pt tarat prin parc cu diverse mici prin el Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
ce reprezinta DM?
nu mai ai prin casa vreun scutecel ratacit?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
boticelina spune:
alex_andra DM e un magazin, il gasesti in galeriile Real, au produse nemtesti, ieftine si ff bune, cel putin slipii lor de piscina sunt muuult mai buni decat cei de la Huggies si de doua ori mai ieftini. Si au tot timpul anului, si saptamana trecuta am vazut. Daca nu gasesti la bucuresti va opriti in drum spre statiune la Realul de la iesire din Cta si luati de acolo
Are Gratiela 6 bucati
Edit sa impartasesc, offtopic, din experienta mea de asta vara la plaja: pt intrat in piscina f bune sunt cele de la DM, si in rest, pt stat pe nisip, jucat, topait pe langa apa, scutece chilotel (noi ne impacam cel mai bine cu alea Libero).
Am un colac special pentru bebelusi din ala cu hamuri (www.discovertechnology.com/Items/pool_s55.jpg" target="_blank">asta), dar are o gaurica, am si kitul de vulcanizare al lui, daca vrea cineva sa-si bata capul il dau gratis. Cred ca l-a intepat frate'meu cu ceva ca a ramas la el in garaj peste iarna
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alex_andra spune:
citat din mesajul lui boticelina alex_andra DM e un magazin, il gasesti in galeriile Real, au produse nemtesti, ieftine si ff bune, cel putin slipii lor de piscina sunt muuult mai buni decat cei de la Huggies si de doua ori mai ieftini. Si au tot timpul anului, si saptamana trecuta am vazut. Daca nu gasesti la bucuresti va opriti in drum spre statiune la Realul de la iesire din Cta si luati de acolo Are Gratiela 6 bucati Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
hii.....gratieeelaaaa....unde eeesti?
unde-i gratiela? cum dau de gratiela?
scuteceee impermeabileee cumpaaaar....
multumesc de pont, boticelina
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
mihaela77O spune:
alex_andra,deci vi la mare?poate ne intalnim....
dragele mele,din cauza de sot bolnav de varicela(sa nu radeti),nu o sa pot ajnge decat saptamana viitoare la banca,sa pot achita produsele castigate de la alexandrina si mikaela!si tot atunci pot ajunge sa pot pune pachetul pt alina moro!
boticelina,eu am un rucsacel,de culoare bleu cu putin albastru,nou-nout,insa de abia maine dupa amiaza cred ca pot pune poze,de altfel,mai am si niste lucrusoare,trimise din franta de verisoara mea,noi...de dama.....si in pachetul pe care mi l-a trimis kokyu,am inteles ca este ceva si pt tine,deci trebuie sa vb!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui boticelina Vai, am primit cordeluta cu trandafiri roz de la Valentina_22, sunt in extaz . Deci pozele nu reflecta nici 10% din frumusetea bijuteriilor de la prietena ta, sunt pe spate de incantare. Deja am decis ca nu va fi purtata decat la serbari si de catre mine la paranghelii I-am facut si poza gargaritzei cu ea pe cap da' trimit la noapte cand culc vizigotul ca altfel imi pleaca cu cablurile prin casa. Am trimis coletul pt Moni_or Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Ma bucur mult ca iti plac Sa le purtati sanatoase!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Supralicitez H145 - 20 ron
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
arcadia spune:
Licitatii finalizate: diana2242, GabyHila, AnnaBaby.
Licitez C91 - 3 lei.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)