Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 26
arcadia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Selene, pe mine nu vrei sa ma combini cu fetele din Bucuresti?important e sa stiu unde ajunge coletul,de la Arcadia mai am de luat ceva ,asa ca ale mele pot ajunge la ea,asta daca are loc bineinteles .................................................................................... De vanzare |
kokiy, credeam ca ma uitasei
loc am, ca si ale mele stau claie peste gramada in lipsa de inca un dulap
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Serialbastre Supralicitez L 260 - 23 de lei. |
Acum ca te-am vazut mi-am adus aminte ca am mutat o licitatie castigata de tine de ieri la Finalizate, si-am uitat sa te anunt.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Flowers spune:
Selene, am primit raiatii, ii vin perfect. Iti multumesc ca nu ai renuntat sa-i mai trimiti.
Alex_andra, imi fac mea culpa pentru ca nu am achitat taxele postale, dar nu ramane asa, mai ales ca rochitele imi vin perfect.Iti multumesc!
Mikaeela, am primit si coletul de la tine. Bluzita imi vine insa blugii sunt largi. ...
Mami de Brianna si Julia
arcadia spune:
Licitatii finalizate: valenita, ellinia, Laura25, andreutac. Felicitari
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Cinezee spune:
Koky nici nu puteai exprima mai bine ..tinand cont ca nu am invat inca prea bine ce este aici in bazar , am sa va rog pe fiecare sa imi dati direct pm ptr aceste comisioane si vad direct mesajul vasi raspund imediat , la un moment dat voi lasa un nr de telefon dar trebuie sa ne organizam bine ptr acest tip de actiune
citat din mesajul lui kokiy alex_andra ,te-ai impacat cu ea,dar sa vad cum fac eu,am produse de la tine si nu am platit transportul ...daca nu ne putem intalnii o folosesc pe cinezee pe post de intermediar, vine si le ia de la usa ta |
alinamoro spune:
exemplu cazul alex_andra vs. alinamoro ,unde, intr-un final ,sper,ca s-a lamurit problema |
Asa cum a scris si Andra, s-a lamurit problema.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ana l spune:
Comfirm chitanta de la Alexandrina pentru cazul Ionelei; am mutat produsele.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Mercedes spune:
Am transmis dovada platii pe contul de la bazar, am sa va rog sa confirmati cele care aveti acces la cont. Si inca o rugaminte pe prima pagina e scris mailul bazarului- sunt ceva spatii intre cuvinte daca aveti timp corectati acolo (bazargeneral @ gmail . com) ori sper ca n-am gresit eu si am transmis in alta parte.
Cinezee spune:
andreutac tocmai am scris un raspuns putem sa detailam in pm sau cum si ce pot face ptr tine sa iti usurez drumurile
alexandrina spune:
carminabulina a mai oferit niste jucarii minunta colorate
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#
Mercedes nu corectam ca intentionat am scris asa. Cica-i anti-spam metoda.
Actualizez.
Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).