Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am ridicat eu azi un colet rozaliu de la posta, diseara pun poze, sunt cateva rochite/bluzite/gecute superbe
Multumim Estera dp bebelusul

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu am o nemultumire sa zic asa nu stiu unde e mai bine sa scriu aici sau la debateri dar scriu aici poate citeste aici mai multa lume.
As dori pentru cele care pun hainute la bazar sa scrie si starea hainutelor pentru a cunoaste exact starea lor. Nu mi se pare corect sa se liciteze hainute si sa se ajunga la sume mai mari si din cauza starii hainelor folosite sa nu se merite si sa ma gandesc daca o voi imbraca cu acele haine.
Nu dau nume pentru ca nu asta e ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Supralicitez J154 - 10 lei si ma actualizez.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Citat:
citat din mesajul lui valenita

Supralicitez J149, 10 lei

Fetelor, imi actualizeaza si mie cineva supralicitatia? ca acush vine ora-limita si iar iese cu paruiala:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Fetelor, eu am achitat ieri licitatiile castigate, astfel:
J135 pt Ionela
J130 pt Bogdan
J118 pt David
J107 pt David
Voi scana si chitantele (cand gasesc cablul care leaga in mod normal unitatea de imprimanta)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Fetelor, eu am achitat ieri licitatiile castigate, astfel:
J135 pt Ionela
J130 pt Bogdan
J118 pt David
J107 pt David
Voi scana si chitantele (cand gasesc cablul care leaga in mod normal unitatea de imprimanta)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Tala,iti confirm eu plata pt noi.-22 ron.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Confirm si eu plata lui Tala-8 lei

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

am pus un anunt la medicamente pt cei care au nevoie de cave va rog sa va uitati poate gasiti toate sunt in termen iar pretul il faceti voi banii urmand sa ii donati

l-am prins din zbor ... sper sa vina mamica aici !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:

Citat:

Supralicitez J149, 10 lei

Fetelor, imi actualizeaza si mie cineva supralicitatia? ca acush vine ora-limita si iar iese cu paruiala:)

Stai linistita ca nu ne paruim dupa ora de actualizare, ci dupa cea de licitare doar

Actualizez.

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, rochita 2 ani, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, blugi, costum, veste, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mercedes, sa stii ca si eu mi-am pus problema asta ,a hainutelor purtate ... mi s-a intamplat si mie sa trimit hainute care erau spalate cand le-am pus la bazar,dar am constat ca s-au mai prafuit sau murdarit tot mutandu-le prin diferite locuri din casa(lipsa spatiu )...eu am preferat sa anunt inainte de a le trimite... sau mi s-a intamplat sa constat ca un produs din varii motive nu mai poate fi trimis,am compensat cu altul intelegandu-ma cu cumparatorul ... oricum dupa ce le spal nu ma mai bag la calcat,oricum se motolesc in colet ... eu zic sa ii spui persoanei pe PM nemultumirea ta ,poate nu si-a dat seama si ajungeti la o intelegere ,eu una sunt dispusa sa primesc produsele inapoi si sa dau banii inapoi, decat sa stiu ca persoana careia i-am trimis produsele are o nemultumire

p.s... sper sa nu fiu eu cea in cauza ,eu chiar insist sa se spuna toate nemultumirile,unele fete poate fara intentie gresesc ...exemplu cazul alex_andra vs. alinamoro ,unde, intr-un final ,sper,ca s-a lamurit problema ...eventual, pentru a exista transparenta ,si a nu pune pe nimeni intr-o postura nefavorabila aceste nemultumiri sa se reolve intre cump. si donator pe PM

wow ...feriti-va azi de mine ca m-a napadit logoreea
...................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput