Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 20
kid spune:
Am actualizat platile pt alinamoro.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Ancutza_Bro spune:
supralicitez N30: 42 ron
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
crissandrada spune:
Leditia si Alex_Andra
si fetita mea cea mica a avut cojite pe cap. Eu o dadeam cu putin timp inainte de baita cu ulei de corp pe cap si o masam putin si apoi o spalam pe cap si o pieptanam cu un pieptan din ala foarte des. Dupa cateva sedintede acst gen s-a curatat si nici nu au mai aparut.
Sper sa va fie de folos. La noi a mers .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa am trimis pachete pt : Carmina Mistral Anca27 Alexandra, am primit ghetutele,multumesc! Valentina, am primit setul.f frumos! spune-mi te rog,pt fetita vrei incaltari nr 30?am ceva frumos.le-a primit Crinuta,doar ca-i vor veni peste 3,poate 4 ani mami de Crinuta si Raducu |
Cu drag, dandusa, punele la bazar.Insa te rog sa-mi masori in interior ca sa-mi fac o idee, nu de alta dar numerele la incaltamintea asta difera de la model la model. Alexandrei i-am luat adidasi nr 31 si acum cateva zile niste balerini care sunt nr.29
Ma bucur ca setul iti place si mai ales ca a ajuns in siguranta.(la cat l-am lipit cu scoci)
Mai vorbesc zilele astea cu prietena, produsele ei vad ca au avut succes si poate mai doneaza ceva.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ancadragoman spune:
Essea pentru ce varsta este palariuta asta?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5439490120955097138
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
kokiy spune:
'Neata ... eu am o cerinta mai bizara ,nu doneaza nimeni un catel ? ...mi-a venit ideea vazand pozele de la Valenita...eu caut de mult un puiut care sa fie de rasa,fara pedigree ,poate fi si corcit,dar nu pot da prea mult pe el ...asa ca, daca are cineva in plus sau stie pe cineva care ar fi dispus sa doneze asa ceva eu sunt prima pe lista
....................................................................................
De vanzare