Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 19
valentina_22 spune:
Supralicitez H145-13 ron
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ana l spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia In alta ordine de idei,confirm plata lui ana_l...18ron. ![]() POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
H 141 si G 79 tot de aici fac parte. Le mut eu acum.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui Cornelia Buna seara! Am primit pachetul de la Selene. Pantalonii ii vin perfect Mariei si asa cum tot citisem ! Jos palaria!Astept si pachetul de la Nushulica, careia ii multumesc frumos ca m-a anuntat cand l-a trimis. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Cornelia, da, este bonus, ma bucur ca va vin si va plac. Multumesc pentru aprecieri,
, atat doar ca nu le-am calcat, timpul nu-mi permite, doar incerc sa le impaturesc / impachetez cat mai frumos... Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ana l spune:
am actualizat
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
arcadia spune:
| citat din mesajul lui diana2242 este Baietelul Rares si plovarasul este de la pisik06 am gasit in privat mesaje:) |
scuze, am crezut ca vad niste cercelusi in urechiuse si am zis ca e fetita
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
pisellino spune:
robi azi s-a distrat cu logopeda minune mare, tanti incerca sa ii atraga atentia si el radea si o lua peste picior, s-a urcat pe canapea, a sarit jos si a spus "opa" cred ca e primul lui cuvant gandit
deci a fost o zi super
mai liciteaza si maine vecina mea daca vine pe la mine ca are sponsori
pe sotz a zis ca i-a "intrat in sange bazarul"
va pup fetelor noapte buna!![]()
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina
sotie de Teo si mami de Robi 
alinamoro spune:
Am trimit la bazargeneral confirmarea platilor.
Daria, din pacate nu mai reusesc sa scriu pe la alte subiecte ca nu-mi permite timpul. Cu un copil scolar, unul la gradi, serviciu... Oricum citesc si sunt foarte dependenta de DC.

Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
narcisica28 spune:
Seara buna.
E prima data cand licitez (n-am avut timp sa citesc regulamentul, sorry), sper sa ma descurc.
D88-10 lei
D6 - 5 lei
R29 - 15 lei
L113 - 6 lei
Narcisa, mami fericita de
Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
dandusa spune:
am trimis pachete pt :
Carmina
Mistral
Anca27
Alexandra,
am primit ghetutele,multumesc!
Valentina,
am primit setul.f frumos!
spune-mi te rog,pt fetita vrei incaltari nr 30?am ceva frumos.le-a primit Crinuta,doar ca-i vor veni peste 3,poate 4 ani![]()
mami de Crinuta si Raducu