Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 11
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
L-ai 'scos' cu varf si indesat! . Chiar vroiam si eu sa zic de aseara ca tu oricum ai pus bani in plus, deci nu vad de ce mai trebuia sa discutam plecand de la postarea ta. Puteam sa discutam plecand de la o postarea de-a mea, care nu am pus nimic in plus fata de ce am zis ca licitez. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, am plecat de la postarea alinei, pentru ca ea a cumparat ceva de la mine si a platit exact cat erau produsele.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Nu mai dau quote, ca ar fi prea multe si n-am timp acum.
Din postarile voastre observ ca nu intelegeti de ce m-am suparat.
Pai m-am suparat, pentru ca una spunem si alta facem.
Uitati-va la regulament. Taxele se platesc de cumparator.
Schimbati regulamentul, atunci.
Edit: eu nu vreau sa recuperez nimic!! nu mai spuneti asta, ca e total fals.
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Eu nu pun cu ramburs, fetelor, ca n-are niciun sens, atatia bani in plus... alex_andra, te cred ca ai cheltuit destul cu coletele, eu nici nu mai calculez, cred ca am depasit 50 de colete trimise, Pentru copii si Bazar, dar e bucuria mea sa ajut, nu ma pot opri, sa stiu ca Daria mea are si altul n-are... Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! |
Selene si eu fac asta cu bucurie, ca pot sa ajut si cu tristete, pentru ca e nevoie de noi sa ajutam, pt ca acei copii au nevoie de noi.
DAR: eu ajut copii, nu pe cei care cumpara! Nu fac acte de caritate pt cei care cumpara.
Si gata, cu asta am incheiat discutia, nu mai zic nimic.
Imi cer scuze pt off topic.
Poti ajuta si tu!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca-sara licitez E253 4 lei E254 5 lei J152 7 lei supralicitez E10 12 lei |
Actualizat eu astea.
alex_andra , eu te-am inteles.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alinamoro spune:
Andra, eu chiar nu mai citisem regulamentul si nu stiam de taxa de transport, l-am citit demult...
Putin m-a deranjat "tonul" tau cand ai dat quote la postarea mea.
De la tine am cumparat 2 maieuri (http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5457812078259583906) si n-am considerat ca merita mai mult, fara suparare. Daca vrei nu le mai trimite si raman platite, nu ma deranjeaza, probabil transportul costa mai mult.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kid spune:
Am adaugat poze noi in albumul "Produse in uz"
Am mai gasit acest produs
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5458812059547077698
fara descriere, stie cineva mai multe detalii(donator, pret)?
Am notat la produsele alex_andrei *plata expeditie in cont umanitar*, sper ca nu am omis nici unul; in caz contrar, va rog sa ma trageti de maneca.
Alex_andra, http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5458812773080006146 este tot la tine?
Sper sa nu-mi fi facut mozilla figuri si sa fi inregistrat toate modificarile.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
szivarvany spune:
Eu nu mi permit sa achit in plus si nici nu mi se pare corect sa pretind. Ma repet, si asa ne miscam noi intre noi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela