Aspirante optimiste > 20 ani (480)
Raspunsuri - Pagina 3
mandreeac spune:
Pissi felicitari! SA dea Domnul sa ai un bebe sanatos, sanatos!
Cat ma pregatesc sa plec, ma intreb si eu la cat zile iese un test de sarcina pozitiv? Stiu ca e vorba de minim 14 zile, dar e posibil ca unora sa le iasa pozitiv si mai tarziu? Pup
Bebelu la tine cum a fost? Cand a iesit pozitiv? Pupici
Andreea M.
PaulaFrida spune:
Cosmy probabil dr se asteapta sa raman din prima gravidutza si atunci se rezolva problema cu microchisturile,oricum o sa intreb eu mai multe cand mergem in iulie.
Asistenta doctorului i-a zis la soacra-mea ca si pe sora ei a adus-o la dr asta si avea aceeasi problema ca mine si i-a dat dr 3 luni de AC si cand le-a intrerupt a si ramas gravida,sper sa fie asa si la mine
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
MAndreeac eu stiam k am facut-o o singura data si a iesit pozitiv la 10 zile.
acu depinde cand ai avut tu ovulatia.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
bebelu86 spune:
Paula sa te ajute Dumnezeu sa se prinda din prima si sa fie bine
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
PaulaFrida spune:
Multumesc fetelor,asa sa fie,la fel va doresc si voua,cat de repede sa fiti gravidutze dragutze
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
roxy_s spune:
eu sunt asa sceptica , cu faza ca intrerupi AC si ramai gravi un doi....eu dupa AC am facut chistulete, asa ca....pt mine n-au fost bune.
cat timp le-am luat a fost totul super, cum le-am intrerupt au aparut.
inainte sa iau AC n-am avut probleme deloc, nu venea cm super regulat dar era cat de cat la 30-33 zile.
nu stiu cine m-a pus sa le iau
Viitoare mamica de
bebelu86 spune:
Roxy ti le-a recomandat medicul?
si eu am luat acu multi ani AC pt durerile de cm dar nu am avut probl dupa. le-am intrerupt k durerile tot erau si le luam degeaba
Albumele noastre
sherbi spune:
am dovedit si eu 2 camasi. pe unele le-as face carpe de ters praful asa de greu se calca.
si eu stiu ca dupa ce intrerupi AC, poti ramane repede gravida. acu depinde. unii spun ca e bine sa existe o pauza de 3 luni dupa tratamentul cu AC. nu stiu sigur daca e adevarat.
bebelu, un program lejer de 30 min, cu apa rece si fara stoarcere. ca sa nu te chinui. eu asa procedez la lucrurile mai delicate.
paula, decibelii ca decibelii, dar bericioaica e musai sa nu lipseasca. asa ca mai asteapta o luna, ca n-o fi foc.
mandreeac, te inteleg! si eu tare greu imi gasesc de incaltat. sunt si intre numere si parca nimic nu-mi place niciodata. dar nu am avut probleme la pantofi mai scumpi de 10 mil. aia parca-mi vin turnati .
pissi, repta si maine testul de sarcina. eu cred ca este bb, de vreme ce ti-au iesit 2 liniutze. bafta!
despre bronzat nu stiu ce sa va zic ca eu is neagra de la mama natura. norocu meu, sac sac !
l-am convins si eu pe al meu sa ia branca ursului si napraznic, dar cred ca ma fenteaz. tre sa stau cu ochii pe el, ca nu vad miscare pe la borcane.
aveti idee, napraznicul se ia dupa terminarea ciclului? ca eu parca asa citisem. inca nu am luat.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)