pasaport copil 5 ani

pasaport copil 5 ani | Autor: Anka74

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde si cum ii pot face pasaport copilului meu - are 5 ani. Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La politie, directia de pasapoarte. Ceri lista cu ce acte iti trebuie, te duci cu dosarul completat,chitantele achitate la trezorerie, copilul pt poze si gata. Recomandare: vezi cum e programul si alege sa mergi cu copilul cu jumate de ora inainte de inchidere , ai sanse mari sa nu fie mai nimeni pe acolo.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

uite unde poti face pasaport si alte informatii necesare

http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index%20HARTA.htm

Si pe noi o sa ne intereseze subiectul luna viitoare. Atunci ne-am propus sa mergem toti 4 sa ne facem pasaport ca au expirat.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Totusi a facut cineva pasaport copilului in ultimul timp? Chiar atat dureaza cat spun ei pe site, 10 zile LUCRATOARE? (asta insemnand 2 saptamani)?

Acu' vreun an, cand nu era vorba de pasapoarte electronice,dura mult mai putin...chiar si in aceeasi zi il aveai gata.

http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexBucuresti.htm

Mergi la inceput

Se poate face si in regim de urgentaza, cu extra-taxe. Nu stiu exact ce inseamna ,ca timp.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

"Pasaportul simplu electronic se elibereaza īn termen de 10 de zile lucratoare. Valabilitatea pasaportului electronic este de 5 ani, iar pentru minorii cu vārsta sub 6 ani, valabilitatea acestuia este de 3 ani.

Pasaportul simplu temporar are valabilitatea de 12 luni si se elibereaza īn termen de cel mult 3 zile lucratoare, īn urmatoarele situatii: ....."

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

In Bucuresti, acu o saptamana (ziua cu program lung) a fost cosmar.

Asta-i -zic eu- de cand au introdus noile pasapoarte.. a caror prelucrare dureaza mult mai mult (formularul il introduce angajatul de la ghiseu, pana iti face poze, pana iti ia amprenta, pana semnezi.. se mai strica si dispozitivul pt semnatura electronica) si ei continua sa lucreze cu acelasi nr de angajati.
4 ghisee normale si unul (doua) pt copii, in conditiile in care o persoana poate sta si pana la 10 minute inauntru.

Pan la urma s-au indurat si-au deschis si ghiseul nr 2 pt copii.
In medie s-a stat peste 1,5 ore.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Multumesc mult, fetele! Mergem astazi si deja m-am speriat cand am vazut cat dureaza ...sper sa rezolvam repede, ca avem doar copilul.
Sa inteleg ca exista cel putin un ghiseu pt copii...adica ghiseu separat? Sper sa nu fie multi copii astazi...
Inca odata multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

mai mentionez ca nu se pot face la urgente cele biometrice (care sunt valabile 3 ani in cazul copiilor) ci doar cele obisnuite, in 3 zile. cele biometrice se fac in 30 de zile, nu exista nici taxa nici optiune pentru urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, am vazut ca durata este mult mai mare. Nu prea inteleg de ce chiar o luna sa dureze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am fost cu baietelul meu in 2 aprilie la pasapoarte si nici pana acum nu l-am ridicat.
In medie se sta cam o ora - o ora si jumatate pentru ca dureaza foarte mult pana le face poze copiilor sa iasa asa cum vor cei de la pasapoarte.
DIn informatiile mele, pasapoartele electronice nu se fac la urgente; numai cele temporare care sunt valabile doar un an
Pentru copii sunt 2 ghisee in corul C al cladirii

Mergi la inceput