Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Brrr !! Mi s-a facut pielea de gaina. Nu stiu ei parca sunt facuti din altceva . Eu stiu prin ce am trecut in spital ... veneau tiganci nasteau plecau acasa copii sanatosi si mari .. nu fusesera in viata lor la un control .. si una ce crezi ca mi-a zis "sac ca eu am fumat si uite ce copil mare am facut" asta pt ca ma luam de ea ca fuma in baie si mirosea de imi venea sa vomit .. stii si tu f bine ce e acolo ca ai nascut tot la caritas. Iar eu care am avut grija toata sarcina si am mers la controale mereu si am aruncat o gramada de bani .. am patit ce am patit. Asta este ![]() de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Poze ![]() Povestea nasterii ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() |
Cred ca am mai spus pe la inceput... si eu cand am nascut am stat in sala de travaliu cu o fata care nu-si stia grupa sangvina, i se rupsese apa dimineata si a venit la spital pe la 16 (a stat sa mai stranga dureri
) si la fel nu fusese la spital decat o data sa vorbeasca cu un doctor daca vrea sa o asiste la nastere (omul a zis atunci da, si a chemat-o la control, dar ea n-a mai venit) si evident ca doctorul n-a venit cand a nascut...Acuma... nu stiu cat am dat pe analize/ecografii/controale in sarcina, dar iti dai seama ca ea nu le facuse nici pe cele gratuite...
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Tii, ce te invidiez!!! Asa mi-e un dooor sa citesc... . Am vrafuri de carti pe care acum se aduna praful si eu nu mai citesc nik...nu am nici timp si nici nu mai pot, si nu-mi explic fenomenul...orice carte as citi dupa primele 2 pagini ma ia un sooooomn...e clar, m-am ramolit de tot si am toate sansele sa ma tampesc de-a binelea . Cand o sa ma intorc la servici o sa fiu fix picata din luna...![]() Apropos, ce carte citisi? Cred ca ai zis dar n-am fost pe faza.... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures |
Am citit La paradisul femeilor de Zola.
Acum incep Ma numesc Rosu de Pamuk.
Am editat ca m-am incurcat in citate.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
onitza spune:
CATALUTZA, scuze ca te=am confundat. 
MARIUCASARA
, asa e, nu ma grabesc cu tratament, mi-am facut timp si am citit pe net, se pare ca majoritatea doc le spune mamicilor sa lase copilasii in pace daca iau bine in greutate si sunt vioi. Pe mine ma ingrijoreaza in ce hal urla la san, imi vine sa plang si eu cu el, il ridic, il bat pe spate, socate aerul, cand il pun iar, urla la fel de sfasietor...ajung la un moment dat sa nu ii mai dau si sa astept urmatoarea masa cand se mai linisteste...poate....
...
CRIS, nici al meu nu urla la fiecare masa, dar se intampla zilnic, cam 3 mese sa fie cu "strigaturi" si simt ca nu e in regula, nu stiu ce sa fac....ma simt neputincioasa, pana la urma il las sa isi revina singur stomacelul, sa se maturizeze, nu am de ales, nu vreau sa il duc prin spitale sa bea bariu degeaba sau sa i se faca analize pt asta. Dupa simptome eu simt ca e reflux.
MAMIDEPUIUTI, nu e de la muci, ca nu a fost tot timpul fornait si tot a urlat. 
dulcineea_cj spune:
Buna fetelor !
sa vedeti ce am patit eu ieri Ma plimbam cu piticul si mancam o punga de pufuleti ca nu apucasem sa mananc inainte sa plecam si mi-a fost teama ca vine ploaia iar Ma opreste o doamna foarte in varsta,si ma intreaba cat timp are baietelul II spun foarte mandra si zambitoare,la care ea :"te-am oprit sa-ti spun,sa te opresti cu astea(pufuletii)ca deja esti prea grasa " Va dati seama ca mi-a cazut fata Eu stiu ca sunt grasa dar sa te opreasca oamenii pe strada sa-ti spuna,asta nu am mai auzit
asa ca am intrat in butoiul cu depresie

cea mai fericita mamica :)
cristies spune:
Fac capitol nou, daca mai stiu cum!
Rabdare!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
onitza spune:
DULCINEEA, moaaaamaaaa ce replica i-as fi dat "dragutei varstnice!!!!!!!!" N-am fost eu in locul tau ca si-o lua peste plisc nu alta!!!! Ce tupeeeeeeu!!!!!
Mami, tu sa fii sanatoasa! SI eu pap pufuleti si mi se spune de sotz ca ar trebui sa inlocuiesc cu o gustare mai sanatoasa, asta ca s fie el dragut sa nu ma supar, stiu ca bate apropo ca ma ingrasa dar oricu, altfel pica replica! Hmmmm, babele astea prea si=au luat-o-n cap mai nene!!!!!!!!!!!1 Sa ma vedeti pe mine ce le raspund, daca au tupeu , eu de ce n=as avea? Sa-si mai tina parerea pt ele, poate nu ma intereseaza ce gandesc!!!!!!!!!!!

ayanna_xem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Am citit La paradisul femeilor de Zola. Acum incep Ma numesc Rosu de Pamuk. Am editat ca m-am incurcat in citate. _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Mda, nu le-am citit...dar faptul ca tu reusisi sa termini deja o carte imi face si mie curaj sa mai incerc...macar cand o tin pe strumfi la tzitzi ca atunci e musai sa n-adorm ca o scap din brate...
Am sa o incerc si eu pe cea a lui Zola, ca banuiesc ca e buna daca tu ai si terminat-o.
Eu ma apucasem in spital in asteptarea nasterii (cezariana programata, n-aveam dureri!
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna fetelor ! sa vedeti ce am patit eu ieri Ma plimbam cu piticul si mancam o punga de pufuleti ca nu apucasem sa mananc inainte sa plecam si mi-a fost teama ca vine ploaia iar Ma opreste o doamna foarte in varsta,si ma intreaba cat timp are baietelul II spun foarte mandra si zambitoare,la care ea :"te-am oprit sa-ti spun,sa te opresti cu astea(pufuletii)ca deja esti prea grasa " Va dati seama ca mi-a cazut fata Eu stiu ca sunt grasa dar sa te opreasca oamenii pe strada sa-ti spuna,asta nu am mai auzit asa ca am intrat in butoiul cu depresie ![]() ![]() cea mai fericita mamica :) |
Doamne apara-ma si ma pazeste...

mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures
ratusca_mica spune:
Ne-am intprs de afara si am mancat - tot biberonul!!!
Sper ca criza a trecut...
Pt Alexutzzza, voila chelie (fara tichie deocamdata
): Cheliuta
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Yannis Andrei (23.01.2010) 

. Am vrafuri de carti pe care acum se aduna praful si eu nu mai citesc nik...nu am nici timp si nici nu mai pot, si nu-mi explic fenomenul...orice carte as citi dupa primele 2 pagini ma ia un sooooomn...e clar, m-am ramolit de tot si am toate sansele sa ma tampesc de-a binelea