Oradea (52)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
LAURA, probabil iar eram in vreo transa de=a mea, ca eu nu te-am vazut, scuze, trebuia sa ma tragi de maneca Daca vreti va anunt, sigur, pot sa-ti trimit chiar tie sms ca nr. altcuiva nici nu-l am. Oricum o sa anunt si fetele de la odiseea cu flori de liliac si mamicile de la pepenasi. De internat ma internez marti dar cezariana e programata pe miercuri.
SIMI
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
38+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andy.p spune:
Nu Moni,erai in masina,era sa ma calce sotzul tau..glumesc,daa
.
Astept cu nerabdare sms-ul
Simi ma bucur ca a scazut febra.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
MONI, conditiile la maternitate sunt f bune, eu am nascut in dec. si am fost f. placut impresionata, am stat la etajul 3 - asa am cerut eu - unde sunt numai rezerve de 2 paturi, baie, TV, chiar m-am odihnit, ca n-au lasat musafiri in vizita (bine, atunci era si carantina, intra numai personalul, cu cartela), ma duceam la alaptat din 3 in 3 ore, copilul a fost bine ingrijit ...
aaa, si nu am dat spaga in stanga si-n dreapta, nici nu a fost cazul
tu daca nasti cu ceza o sa fi primele 2 zile la ATI, dupa aia te muta, sa specifici ca vrei la et.3
bafta, nastere usoara si bebel sanatos, mancacios si linistit!
eu n-am prea scris la voi, citesc, dar va scriu f. rar, nu stiu daca ma mai tineti minte
sper sa ma reprimiti
daca stiti ceva despre vreun protest la noi, ne-am duce si noi, am semnat si petitia. Eu nici n-am apucat sa primesc indemnizatia...
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
moni_or spune:
ALINA, am auzit si eu ca e mai bine acum. Cu 2 ani in urma, cand l-am nascut pe Luca, la ATI era deja renovat, insa la et. 3 doar partial si era un zgomot infernal, un gaurit continuu de dimineata pana seara, pentru ca se lucra la renovare, eu si acum ma gandesc ca Luca de aia a avut dintotdeauna probleme cu somnul pentru ca atunci cand s-a nascut a stat in asa zgomot. Pur si simplu nu puteai vorbi la telefon ca n-auzeai ce zice celalalt, iar daca venea cineva la tine trebuia sa tipati unul la celalalt ca sa va auziti, de parca erati in camere diferite Si m-a tinut 5 zile la ATI, nu ca as fi avut nu stiu ce probleme ci pentru simplul motiv ca la 3 fiind in renovare si fiind mai putine paturi disponibile nu era loc sa ma mute, iar direct din ATI nu ma puteau externa. Iar cu spaga, a trebuit sa dau stanga dreapta si tot am dat de asistente superacre la copii, care se inmuiau urgent dupa ce le bagai mana in buzunar, insa am intalnit si oameni extraordinari, atat medici cat si asistente si infirmiere. Sper ca experienta de acum sa fie mai buna
Crestere mare puilor, sa mai scrii pe la noi!
LAURA, ooops, daca eram in masina cu sotul inseamna ca de aia nu te-am vazut, oi fi fost cu ochii inchisi sa nu vad pe cine calca sau ce dezastru face glumesc si eu!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
38+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Nu Moni,erai in masina,era sa ma calce sotzul tau ![]() ![]() Astept cu nerabdare sms-ul ![]() Simi ma bucur ca a scazut febra. Laura , ![]() ![]() "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
Era sa te calce pentru ca s-a uitat la burtica (aia mare gogoloata Sic!) a lui nevasta-sa in loc sa se uite la sosea. Dehhh, taticii astia!
![](icon_smile.gif)
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Siminel , of , astept vesti bune de la voi
Alina, felicitari pt bebelina !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Acum am revenit de la urgente, la dimineata o interneaza.
Nu are inca un diagnostic. Urmeaza investigatii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Simina, daca ai nevoie de ceva, stii unde sa ne gasesti
Multa, multa sanatate mamei tale
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
cristina22 spune:
Simi-asteptam vesti bune
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)