Crestinismul si evolutia spirituala 9
Raspunsuri - Pagina 5
mamabear spune:
Mai Iasmin, sa te inveti minte sa nu mai mergi la biserica ta de hram, ca mai mult te tulburi si nu iti e de folos, daca nu esti genul de persoana care se poate detasa si pe campul de lupta.
Crinuta, pune o poza sa te vad si eu creata, frumoasa mamei.
Va pup! Un week-end cu pace!
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamabear Mai Iasmin, sa te inveti minte sa nu mai mergi la biserica ta de hram, ca mai mult te tulburi si nu iti e de folos, daca nu esti genul de persoana care se poate detasa si pe campul de lupta. Crinuta, pune o poza sa te vad si eu creata, frumoasa mamei. Va pup! Un week-end cu pace! |
Io detasata? Cum as putea, ca io trebuie sa traiesc cu inima Sfanta Liturghie. Dar e cam greu s ao traiesti (am invatat azi) cu un cot in stomac si presata intre doua babe la pachet.
Da si io is curioasa de Crinuta. Daca nu pune poze, o sun. Poate se face frumoasa pentru stimatul sotz, cine stie.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
kariguld spune:
Crinuta, sa-ti fie de bine cu buclele! gropitele din obraji poti sa le iei de la fiica'mea!
Iasmin, ma intrebai cum e fara soacra. asa si asa, io n-am nici un bai, dar copii ii simt lipsa. bine, soacra nu mai este cea de acum 7, 8 ani cand erau ei mai mici. a mai imbatranit si apoi faptul ca eu i-am dat mereu ignore la prosti a facut-o sa-si recosidere atitudinea. si mai e un aspect, i-am invatat pe copii sa nu se lase mani****ti de vorbe si barfe de la oricine. sa nu creada daca li se spune ceva negativ despre cineva si sa spuna celui care barfeste sau vb de rau ca e bine daca au ceva de spus, sa spuna direct persoanei in cauza.
copii seamana cu mine in privinta asta, adika nu se lasa calcati si triaza ce li se spune, nu inghit orice. sunt f circumspecti. ca sa nu mai spus, ca adesea au pus-o pe mamaie la punct cand vb ceva nepotrivit. iar ea ii iubeste, cred ca e sincera in iubirea ei, nu numai manata de faptul ca a ramas singura.
hai ca v-am impuiat capul cu soacra.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Iasmin08 spune:
Kari Io n-am soacra, dar puiul meu mereu ma intreaba de ea. Si desi noi doua n-am fost in relatii cordiale, totdeauna o vorbesc de bine puiului meu. Nu stiu insa ce m-as fi facut daca era mai fi trait ca era un pic fanatica religios si io personal nu ma prea intelegeam cu ea. Problema e ca eu as vrea sa transmit copilului notiunea de respect fata de varstnici, stii? Dar nu stiu in ce masura reusesc. Insa durerea mea este cand il vad pe mult stimatul sotz inveninat impotriva mamei mele. O tot judeca prin prisma mamei lui si are de la ea acele asteptari (bine el are asemenea asteptari si de la mine- sa ii fiu mama, si e un pic gelos pe iubirea mea pentru copil, dar e din cauza ca moartea mamei sale l-a socat sufleteste, a suferit enorm)
Maine iti trimit email ca acuma am o lene mareatza. Iti zic asta pentru ca am primit PM-ul tau, iti foarte multzumesc dar nu te supara daca nu scriu acuma. Dimineatza is mai cu chef
Mamabear as vrea sa impartasesc baiatul, acuma in perioada asta nu se tine post, nu? Merg cu el la duhovnic sa ii citeasca dezlegarea si pe urma il impartasesc, sau cum?
nikole spune:
Iasmin, pipochinia(Luana) e bine, Slava Domnului, e un bebelus linistit, face nani, plange putin, papa titi cata-i ziua de lunga, apoi se odihneste, priveste in juru-i cu ochii ei mici,, rotunzi...mai scanceste nitel, o mufez la pipept, adoarme...o pun in patutul ei...se trezeste peste vreo 3-4 ore:)
Mai greu e cu Kevin, de pe la 5-6 pm pana la ora de somn, tot o gura o tine, parca-i un facut, serile sunt un cosmar, tipa din orice, nimic nu-i comvine, nimic nu-i place, se dezbraca de toate hainele, se tranteste pe jos, nu vrea la dus, nu vrea sa se spele pe dinti, e absolut obositor, imi dau lacrimile...zilele astea am tipat la el, nu am mai putut, sotul era iesit, asta mica plangea in brate, mancarea pe foc(faceam orez, ala trebuie pazit)si el tipa cata-l tinea gura, habar nu am de ce, l-am intrebat, nici nu vroia sa vb...
l-am pedepsit ... nu vroia nici sa se joace, nici sa deseneze, nici sa se uite la desene, nici sa asculte muzica, m-au apucat toti nervii,l-am dus in camera lui, si l-am lasat acolo, sa se calmeze, explicandu-i de ce se afla in camera...putin i-a pasat, a inceput sa se joace cu sertarele...
Doamne Doamne da-mi judecata, putere si rabdare, sa nu o iau pe campii...
e gelos cred, nu stiu...dar s-a "inrait" rau in ultimul timp...e poate doar o faza, iar eu incerc din rasputeri spre binele si comfortul lui sa am rabdare...dar va spun, e f greu...
nasol e ca nu pot iesi cu el afara,sotul il scoate cu mingea, si se joaca cu el...dar nu e suficient, el vrea copii, dragul de el...si aici nu avem nici vecini cu copii, nimic...numai duminica merge in parculet, in rest, efectiv nu am cum sa-l duc...
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Iasmin08 spune:
Nikole, e tare greu sa fii mamica.
Sa-ti zic cum a facut maica-mea cu mine. Ca si io tot asa m-am manifestat cand a venit cu fratele meu (eu aveam 5 ani si ceva).
Mama mi-a zis ca desi pe mine ma iubeste cel mai mult, bebe are nevoie mai mare de ea decat mine. Dar ca toata baza ei sunt eu, ea are nevoie de mine si nu numai ea, ci si bebe are nevoie de mine. A inceput pe urma sa ma puna sa pazesc pe bebe cand dormea, sa ii tin sticla cand papa samd.
La noi asta a mers...
Mai, sa iti dea Dumnezeu putere si rabdare. Uite imi pare rau ca nu ai unde il impartasi. Tare bine ar mai fi fost.
Te pup
Iasmin08 spune:
By the way, cand intentionezi sa o botezi pe mica printesa?
Ma ganeam ca ai fi putut sa o botezi si sa impartasesti ambii copii la anu cand vii in tara (asta daca nu gasesti intre timp in Brasil o biserica ortodoxa)/
crinuta spune:
Heheheh, curioasele lui mama. Sa vad daca apuc sa fac poza.
Evident ca l-am anuntat pe sot ca imi fac bucle, dar l-am intrebat daca nu imi da mai bine carliontii lui, ca e mai simplu decat sa stau eu 2 ore sa imi fac, la care imi zice ca ba da, dar sa ma duc eu acolo acum :)
Saracul, sper sa ii aprobe vacanta, ca data trecuta nu i-au aprobat, ca deh, sa il mai exploateze nitel.
In ceea ce priveste gropitele, Rayan are una, eu nu am deloc, si vreau. De cate ori vad o persoana cu gropite sunt topita, imi plac atat de mult, pur si simplu gropitele dau un farmec aparte persoanei.
Ma gandeam ca persoanele crete pe care le cunosc eu, se fac cu placa ca sa isi intinda parul, eu mi-l incretesc, apoi, eu am ochii verzi, ii vreau negri, altii ma invideaza ca am ochii verzi, vor si ei.
Ce chestie, niciodata nu suntem multumiti cu ceea ce avem.
Pai ce sa fac daca mie imi plac ochii inchisi la culoare? Mi se pare super contrastul.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Crinuta si zi asa, ti-ai facut bucle, eh? Abia astept sa te vad. Da gropite in obrajori cand iti faci? Mey, ce inseamna omul. Fetelor, cat este de frumoasa si tot nu-i multumita... Eu zic sa fii sanatoasa si sa iti priasca buclele Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Auzi mama, eu mi-as face gropite, dar zi-mi cum.
Tu ai exact parul care imi place mie, of, of, daca o vedeti, e ca o zana..
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Iasmin08 spune:
Am fost bre, da am tuns oaia. Gata cu zana!!
Acuma is oaie tunsa scurt (ma rog, pana la umeri mie mi se pare scurt, dupa 16 ani de par lung)