Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir uite aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Ivan#5462215094398965538

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

fetelor eu nu stiu ce sa mai fac.E a 3-a zi de cand Maria nu face cacuta.Intr-o saptamana a facut o singura data si atunci cu clisma.Am incercat si cu termometru si cu supozitor,nimic nu da rezultat.Mai aveti voi vreo idee?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Azi eu am experimentat pe pielea mea cele trei ceasuri rele de martea. De fapt a fost o secunda cat cele 3 ceasuri.
La 6 dimineata m-a apucat harnicia sa spal tavanele ca e umiditate si cand sa cobor de pe plansa pe care ma urcasem am calcat stramb. M-a durut groaznic, dar a trecut pe moment, iar eu, desteapta am continuat ca trebuia sa termin, trebuia sa plece Mihai la scoala, aveam de spalat, etc. Am terminat tot, am plecat cu sofia in parc si acolo m-am asezsat pe o banca. Ma ridica-te daca poti.
O durere crunta . Care a ramas pana acum. Sunt cu pansament, am pus gheata, stau cu perna sub picior, dar e cam tarziu. Ma doare de mor.
Si sunt singura cu copiii acasa pana joi . Problema e cum sa ies cu Sofia la plimbare si cum sa-i pregatesc baita, la cumparaturi mai merge Mihai, de invirtit doar in bucatarie reusesc. Offfffff!!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare

Gaby asa facem eu , adunam in bibe ce curgea de la sanul liber in timp ce alaptam. Maya nu stie sa bea cu bibe , il tine in gura mirata si il impinge afara . Acum am renuntat ca tot timpul am 100 de creme pe sanul cu buba.
Chiar ma uitam la pozele cu Joy , mie nu mi se pare ca are fata de baietel. E o fetita frumusica si grasuta.
Maya e finuta si feminina asa mi se pare si mie. Daca scapam si de pete suntem perfecta

Roxana- nu vreau sa raman cu kg ca nu ma incap hainele de nici o forma. Am 3 perechi de pantaloni care imi vine toate sport.

Ne cazut si noua buricul si in centru a raman ceva uscat . Azi a cazut in coaja aia din centru si a ramas alb acolo. E normal ? Il las asa sau curat acolo?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Roxana, da aia e . Deci sunt si pentru varste mai mari, ok. Cu ocazia asta am mai vazut poze cu Ivan . Si la el ai avut carucior astronautic . E un scumpic.

Acu sa mai raspund si io ca tot sunt in pat

Oana merci de aprecieri. Si eu am vazut pozele cu Erik . S-a facut baiat mare, barbatel serios ce mai. In curand nici n-o sa mai planga, ai sa vezi.

Multumesc tuturor fetelor care ne-au vizionat si apreciat pozele, va pupic pe fiecare in parte, va stiu dar nu nominalizez din cauza de neuron ocupée si cine stie. Oricum eu raman la parerea mea ca avem la odiseea noastra doar copii frumosi, cei mai frumosi si sanatosi.

EVAMIKA bine ai venit in club, sa traiasca bebelusa ta, te asteptam mai des pe aici sa ne cunoastem bine.

Castelana bine ai revenit. Ce program frumos aveti voi, ce copil cumintel, bravo !!!!! Laptic mult in continuare si sa va fereasca colicii. Ceva pozici cu imparatul ?

Annya ce frumusel e Radu.

Felicitari NAFI. Refacere usoara si laptic mult in tzitzi. Ai reusit. Si Ricarso e mare si zdravan. Sa va traiasca. Bine ai venit RICARDO !!!!!ANCA LA MULTI ANI !!!![flo] Scuze de intarziere, mesajul era scris de ieri Si daca tot scriu azi, tot aici spun LA MULTE LUNITE si lui Codrin.Maya de Denisa, o fetita fumusica. Chiar face botic. Denisa tu esti fotomodeala. Nu stiu Maya, dar tu sigur esti.

LA MULTE LUNITE si pentru IANIS de ANDRA, ISABELA de 25MIKY, Ingrid Evelina de Cristina 30, si DAVID NICHOLAS de Papushicata

Am scris un mesaj maaare. revin dupa ce citesc si ultimele pagini;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Michelle sf, multumesc ca l-ai ajutat pe Flocicica al meu in vis, ai fost f generoasa si buna :)) Ma bucur ca aventura din vis a avut final bun si te-ai trezit cu satisfactia unei fapte bune :)) Multumesc ca ai povestit, esti f draguta.
Cu regurgitatul: si Floricica regurgiteaza de cite ori maninca mai cu spor, stiu ca e absolut normal. Voma cu jet din ala care sare e nasoala si trebuie sa te alarmeze, dar nu va fi cazul :))

Ellanik, Kossir, Lara, Castelana, Dayanara, Nikole, Bordeancavio, Gabyhila.... si toate fetele de care m-am apropiat mai tare la odiseea asta: am nostalgia conversatiilor noastre din perioada de burtici... si mi-e dor. Din pacate, realizez ca niciuna dintre noi nu va mai avea vreodata timpul ala tihnit in care ziceam verzi si uscate... Voiam sa va zic ca nu v-am uitat, desi nu va adresez nici un mesaj :)) - s-a nimerit ca toate sinteti destoinice si nu aveti nevoie de sfaturile mele, iar eu sint maniaca sa dau un sfat cuiva care cred ca are nevoie sau intreaba, de aceea ma rezum la postari care dupa capul meu sint "utile"... Va pup pe toate si sa stiti ca-s mindra de voi !

Bordeancavio: eu zic ca tu ai sa inchei in cintec de victorie odiseea noastra ")) Pt ca nu te grabesti, ca iti traiesti frumos perioada de gravida si pt ca la tine am apelat toate care am nascut in ultima vreme si tu ai fost mesagerul nostru cel bun... noi o sa te asteptam cu sufletul la gura sa vii acasa cu iepurasul tau grozav si, in sunet de fanfara, o sa ne mutam la scutece (delirez, stiu :)))

Bustiera buna de alaptat: in sfirsit am gasit cea mai confortabila bustiera de alaptat: e de la Medela (medela.ro), se numeste Ava si costa aproape 100 lei (adica un pic mai mult ca alea de la Mothercare, dar eu zic ca e mult mai comoda asta). E din poliamida extensibila toata, nu are elastice care taie, are niste intarituri bune n lateral (asa ca nu se lasa sinii pe parti cind stai cu fatza in sus) si nu cad bretelele pt ca e o croiala din aia ca de maiou barbatesc la spate... E super de dormit cu ea, de alaptat culcata, eu port si ziua din asta... mi-am luat 3 buc ! :)) Sint f incintata pt ca amcautat la toate firmele ceva f confortabil si abia acum am gasit solutia buna! (eu am numar mare, 90 E, si mi-e mai greu sa gasesc ceva, plus ca sinii mari sint mai greu de "intretinut " :))

Pup pe toate!

Mergi la inceput

Miria interesanta metoda de scos mucozitati, de retinut Merci!!!!!!
ATB ce baieti frumosi ai. Seamana zic eu. Iar acolo cand se pupa, sunt de tablou .

Asteptare cat mai usoara fetelor care au ramas. Mai e putin .
Vladi, Gaby .
E absolut normal sa nu mai avem acel timp liber de povesti. Da ce dulce e cand prinzi putin si zici, ia sa vad ce mai zic fetele!!! Plus ca sfaturile ce le gasim aici, dupa parerea mea nu le gasesti in nici o carte. Aici sunt experiente de viata. Plus ca putem sa ne plangem (ma doare picioruuuuuuu), sa ne laudam puiutii, e frumos inca.
Delirezzzzzzzz!

Hai ca mai bantui pe aici, dar sper sa va las in pace

Mergi la inceput

Mi-am dat seama nu doar ca nu am pus nici o poza cu Florica (pt ca nu am apucat sa descarc nimic din aparat, n-am trimis nici prietenilor pe mail :)), ci nici n-am povestit nimic despre el... Plinge destul de mult ca-l supara gazele, dar sint obisnuita de la Vladimir, plus ca o cam iau la fuga daca plinge si-l las cu bona :)) Maninca cam la 3 ore (1 ora alaptez cu pauza de schimbat pampers la mijloc, 2 ore pauza), dar de fapt ca sa manince bine trebuie sa fie la 4 ore - la 3 ore maninca cam in dorul lelii... A luat prost in greutate primele 2 saptamini, urmatoarele 2 saptamini a recuperat (cite 400 g pe saptamina), in a 5-a saptamina a luat 250 g, adica normal... Sintem f bine, deci. Arata a omulet acum, nu mai seamana a mormoloc, ca zimbeste, se incrunta, se strimba, stiti voi... Se face tot mai frumusel, evident, si are fatza de barbatel (Vladimir tot timpul era confundat cu o fetitza, ca era mai papusel la fatza). Avem 5 kg acum si 56 cm, jumatate din salopete ne sint mici, banuiesc ca de la 2 luni trebuie sa cumpar haine de 3-6 luni... (By the way, am observat ca hainele de la Z - Grain de ble sint mici rau, mult mai mici decit Mothecare).
Azi noapte (deci la virsta de 5 saptamini), Floricica mi-a facut frumoasa surpriza sa ma lase 5 ore sa dorm, am fost atit de fericita !!! (mai mult de 3 ore legat n-am mai upat pina acum) Daca si noaptea asta face la fel inseamna ca gata, si-a schimbat programul... asa ca tineti-mi pumnii ! :))
Pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir nasol cu cazatura, ai grija mai ales ca esti singura acasa! bine ca e mihai, dar sa fii singura cu copilul mare grija!
asta era si este marea mea frica, sa mi se faca rau ceva si sa ramana ei singuri in casa....

vladi exact asa patesc cu silvana ar manca intr.una cate putin si cateodata cedez si.i dau , ori vomita ori mananca , cate 80-90 la 2-3 ore sau baga 120 si vomita
bine ca m.ai enumerat ca aveam un cui in cap :))) na acum dupa nastere mi.au aparut cuiele si mie

eu cred ca urmeaza si pe forum o perioada de acomodare in noua postura, dupa ce ne vom muta la primele 365 de zile , incet incet vom fi ca inainte cu povestiri si altele
oricum e si vara si se va sta mult pe afara, plecari in concediu etc, dar sa vedeti revenire la iarna!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Dayanara; sora mea, pai ce mesaj sa-ti adresez tie care ne enervezi pe toate cu "ce plictiseala..." ??! :)) Pai, sora mea, mersi ca tine, cu silvana care zici ca nu plinge si e toata numai o dragalasenie... iti dau seama ce enervanta esti pt noi alea la care urla copilul citeva ore bune pe zi?? :))
Acum, lasind gluma (nu ma enervezi dar te invidiez !): am f multa treaba, inca mai am muncitori prin casa (fac un conservatory in loc de terasa, mai am de inchis niste dulapuri prin casa cu niste usi mai fitzoase, trebuie sa termin un balcon etc), am angajat o noua menajera si sint in training cu ea, am un contract de PR care "merge" si printre picaturi ma mai ocup de el, barbatul meu a lipsit citeva zile si am avut 2 copii de hranit, facut baie, alintat, cintat samd... Nu am timp nici sa vorbesc la telefon cu prietenii, un telefon pe zi e targetul meu :)) Asa ca zic eu ca n-ai sa te superi ca nu te-am mai bagat in seama pe aici :)) sa stii ca citesc tot insa...

Mergi la inceput