Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Bumbitza neonatoloaga de la Municipal care a a vut grija de pitic stiu ca maine e de garda, daca ne putem organiza azi poate am reusi sa il facem maine daca pot si fetele, numai sa imi spuneti ca sa o pot suna...

mamica de Rares

Pai nu stiu Ioanact daca poate ajunge asa repede...si sa vedem cu Jasmine cum putem intra in posesia fiolei.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Bumbitza neonatoloaga de la Municipal care a a vut grija de pitic stiu ca maine e de garda, daca ne putem organiza azi poate am reusi sa il facem maine daca pot si fetele, numai sa imi spuneti ca sa o pot suna...

mamica de Rares

Pai nu stiu Ioanact daca poate ajunge asa repede...si sa vedem cu Jasmine cum putem intra in posesia fiolei.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

As vrea sa stiu cand veti face vaccinul si ora exacta, ca sa putem veni.
Vedem cum facem dar vom ajunge.
La Municipal?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Jasmine iti spuneam ca unul din linkurile care le-ai dat arata o rama unde faceai amprementele bebeului cu un soi de cerneala.

Ala de l-am dat eu de pe bebelusultau punct ro e cu plastelina; ma rog, un fel de plastelina.

Oana m-a amuzat pruncul tau la maxim; cum intinde el limbuta la noi:) mancu-i bucutele!! Iar accentul tau e total:) eu cum sunt ardeleanca getbeget si la noi se vorbeste cu "no"... esti exotica pt mine cu accentul de moldoveanca!

Dianami copiii nostrii au primit vaccinul. stiu ca mi-a zis doctorita ca trebe sa coaca cumva, sa se faca urat, ceea ce s-a si intamplat. la un moment dat facuse un soi de flegmon cu puroi. urat. poti verifica cu un test la 9 luni mi se pare sa vezi daca e imunizat. eu am intrebat la spital si mi s-a spus ca prima hartie venita de la minister zicea CA SE PRELUNGESC valabilitatile inca 6 luni datorita ingredientelor inca valabile. dupa care a mai venit una zicand ca vaccinul era expirat. eu cred ca erau valabile avand in vedere ca urata s-a facut buba la Joy. te pup! pregatirile cum merg la botez? eu nu apuc sa cumpar un metru din ala de croitorie sa ii masor ce mi-ai cerut! promit sa nu mai uit cand ies!!

Vladi te-au apucat fricile draga? se poate? hai aici sa dau bataita la fundu tau !!

Delia mi-a venit cartea dragoste si respect! acuma am inceput sa o citesc!! te anunt cum merge casnicia dupa asta!

Dayanara te-am visat! ne-am intalnit la cafea si iti multumeam ca mare parte din relaxarea mea se datoreaza sfaturilor tale! te pup!

Revin

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

uita-ti aici amprente 3D facuta la 3 ani la Lucas, care sunt ffffffff frumoase si
aici amprenta la o luna facuta de mine dintr-un aluat de sare la cuptor, care nu a iesit asa de bine. Am facut si din aluat din nisip care mi le-a spart copilul.

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:

Am descoperit ca nu-i place sa doarma in carut, ii place in scoica, inghesuita si invelita in paturica ei. Acolo e si acum, doarme dusa, in carucior numai daca e afara.

Ma duc la ea, daca imi mai aduc aminte incerc sa va mai raspund.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Si lui Ovi ii place in scoica.Cred ca acolo, putin inghesuiti si la caldurica, isi amintesc de burtica si se simt mai in siguranta.
Cand am treaba in bucatarie el doarme in scoica pe masa daca merge si hota sau folosesc mixerul sau robotul e si mai bine
Iris cea cuminte... si pe printese

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

ioana28: dorm doar cu Floricica (am un pat urias si fiecare doarme pe jumatatea lui :) Cit am fost la spital s-a obisnuit Vladimir sa doarma cu tata lui, si am lasat lucrurile asa, ca nu se poate odihni daca eu ma scol de 2-3 ori pt alaptat in timpul somnului lui... insa i-am zis ca poate oricind sa vina sa doarma la mine, doar ca nu se va odihni bine... In weekend acum a dormit cu amindoi, ca tata a fost plecat din Bucuresti, dar eu n-am prea putut dormi intre ei, de frica sa nu-i turtesc, plus ca Vladimir se agita si gemea in somn ca avea nasul infundat si nu outea respira.
Of, simbata seara dupa ce l-am adormit pe Vladimir m-a luat plinsul, ca a vrescut brusc, nu se mai lipeste de mine ca pina acum 2 luni, prefera sa doarm alinga mine, nu pe umarul meu ca odinioara, nu se mai pisiceste cind il mingii si string in brate, si s-a facut lung si slab, nu mai e rotunjor... Imi pare asa rau ca atit de repede cresc copilasii astia :((
(dar deja ma gindecs ca am vreo 4 ani in fata mea cit pot dormi cu Floricica, sa0l ghibusesc pe el in somn de acum - deja am inceput, il string de bulane si de fund ca sa-l obisnuiesc de mic, nici nu tresare in somn cind il ciupesc :))

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Subscriu la tot ce-ai zis tu..
Si Alex doarme super incantat cu tati...dar mie mi-e dor de el, de cum ne dragaleam...si a crescut exact cum zici tu, lung si slab...
Ovi e un bb tare cuminte...doarme in patutul lui..dar spre dimineata e mai agitat si-l iau langa mine, mai mult de drag...imi place sa-i simt respiratia si caldurica Doamne, ca-s nebuna de dragul lor...
Da vad ca nu numai eu...suntem o odisee intreaga...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby da de unde... tu esti mult mai relaxata decat mine!
eu sunt resemnata :))))

denisa vroiam sa te intreb ceva legat de cercei, mai demult spuneai ca nu cumperi cu rosu sau albastru ca nu stii daca.i va sta bine, cum tre sa fie ca sa.i stea bine , intreb pt ca as vrea ceva colorat

silvanei nu.i place in scoica deocamdata, landoul e perfect pt ea

am luat bilete de avion pt romania de pe 5 pe 19 august!
acum caut o capota pt caruciorul lui ivan ceva deschis la culoare cuym va fi august, ca nu iau stokke sa.l casapesc pe drum si pe drumuri nasoale :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

evamika, Lindal : multumesc !

Fetelor, multumesc ca mi-ati tinut pumnii sa nu ma imbolnavesc mai rau ! A mers !!! Am mai tremurat si transpirat un pic azi noapte, am luat vit C si Coldrex si ma simt aproape f bine azi, mai ales ca Floricica m-a lasat sa dorm 4 ore legat, plus inca 2 ture de 1,5 ore... wow! am dormit o multime dupa noile standarde :))

De bucurie am fost azi in mall la Baneasa si mi-am luat lenjerii de pat de la Zara Home albe cu broderie (de cind imi doream!), forma d etort si mixer - ca e cazul acum, cu 2 copii, sa invat si eu sa fac dulciuri :)) si rama pt mulaje cu 2 locuri, ca vreau sa pun talpitele lui Floricica si Vladimir la un loc, si in mijloc poza cu ei doi :)) Si i-am luat si lu' barbatu'meo cadou de ziua lui pt saptamina viitoare pantofi de fitze si blugi - nu merita, stiu, dar nu ma pot impiedica sa-i fac o placere, toanta de mine... :)))

Mergi la inceput