Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (134)
Raspunsuri - Pagina 12
honeybaby spune:
Cum imbracati voi copii afara???
Mi-e teama ca o imbrac prea GROS. Dupa ea ar iesi in chelia goala afara...
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna!
In primul rand :
La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi :Eric, Rares, Angela si Amalia
!
Sa fiti sanatosi si sa-i faceti feiriciti pe parintii!
In al doilea rand:
irinabobe pt colicii, poti incerca www.protectis.ro/index.cfm?ECDE686F9A9344F5D228005ABCFDA02C" target="_blank">Protectis. Asta ne-a recomandat noua in spital. Sper sa va ajute si sa nu-l m chinuie pe bebe.
Oana tare dragut e Eric.
Astazi implinim am implinit si noi' 1 saptamana.![]()

Papam exclusiv tzitzi si dormim. Plangem numai cand ne e foame, atat. E tare cumintica.
Avem si noi 3 poze , una in spital si 2 ieri.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
oanaiacovita spune:
Roxi prea curand nu ma vezi la alta Odisee. Inca am "sechele" cu ce am patit dupa nastere, plus cezariana.
Fetelor, eu am folosit Protectis. Pe langa ca e ff scump 56 de lei, la noi nu a avut nici un efect, doar ne-a constipat.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Multumim frumos pentru aprecieri.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ramy77 spune:
Buna fetele
Eu imi tot propun sa raman la zi, dar...nici o sansa...daca apuc sa citesc tot din urma nu mai apuc sa postez nimic, sau nici macar nu apuc sa citesc decat cateva randuri...Acum sunt la zi cu cititul![]()
LINDAL
,
GABI
tot sper sa se mai aseze lucrurile sa am timp putin si de-ale mele,dar inca nu s-a nimerit...sper ca dupa botez macar...
si pe tine si pe Joy.
Mai fetelor, marea mea problema e tot BCG-ul...Adica, bun, am inteles ca nu se mai face, ca se importa 

, dar daca vrem sa cumparam, de ce nu ne zice de unde putem cumpara, adica care este mai apropiat de tulpina TBC care este la noi? Sau de unde putem afla? Ca sa stim ce sa luam si de unde...Plus ca parca zic ca medicii nu vor sa administreze din cele aduse de afara fara avizul MS...Deci, ce facem? Stam asa si asteptam sa se imbolnaveasca bebeii sau ii inchidem in casa?
REBIANA, tu l-ai administrat Marei? Ce ti-a zis dr.? E ok cel din Spania?
Eu am asteptat pana acum in ideea ca se rezolva in aprilie, dar cum vad ca nu sunt sanse vreau sa cumpar si nu stiu de unde ca sa fie ok..
Asa, in rst ce sa va zic, suntem ok, crestem, avem 5.5 kg, ne-am lungit, nu stiu exact cat, ca nu am masurat-o, dar vad dupa hainite...Mai vomita si Briana dupa ce mananca, dar uneori, cand papa prea mult sau prea cu pofta...
Am vazut toate pozicile postate, sunt suuuperbe toate, nu nominalizez, dar chiar toate sunt suuperbe, chiar avem bebei frumusei in odiseea noastra

LADY D, pe fetitele noastre le cheama la fel...diferenta de un "n"![]()
Va pup, ma cheama datoria
Las ceva motate si eu, nastere usoara fetelor si bebei sanatosi: 

Wapi

Lindal

Ninocikap

Vio

Miria

Poze Briana.
dayanara spune:
ioana, ramy v.am admirat fetitele! 
denisa aici a fost mai racoare ca in bucuresti, mi.am dat seama dupa cum e lumea imbracata...si eu am impresia ca o imbrac cam gros
body , salopeta de bumbac si peste o salopeta tot subtire flausata, caciula si patura in landou sau body , salopeta de bumbac, jersey si pantaloni si tot in paturica in landou, caciula de bumbac
dar tot am impresia ca se cam incinge
e si inselatoare vremea, am impresia ca e cald si bate vantul, sau e innorat dar destul de cald
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Cadou de la noi: Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana, sa-ti traiasca puiutul si sa creasca mare si sanatos. E super, super povestitor

si vesel! Bravo Eric!Anca
mami de
Codrin de
Lucashttp://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
Jasmine spune:
fetelor,am facut rost de 2 fiole de vaccin BCG din Bulgaria.Una e deja ''vorbita'' iar pe cealalta vreau s-o dau.
Fiola e pt 10 vaccinuri si trebuie utilizata intr-o ora de cand a fost deschisa.
Daca sunteti interesate v-o dau cu draga inima,vedeti si voi cum puteti sa va organizati,adica sa va vedeti intr-un anumit loc la o anumita ora sa faceti vaccinul la bebei.
babyangel spune:

La multe lunici si celorlati iepurasi: RARES, AMALIA si ANGELA IOANA. Sa cresteti sanatosi!!

Honey, referitor la imbracat, cand e soare afara si aprox. 18 grade ii dau un body, o pereche de pantaloni de bumbac, papucei, un hanorac de Pna si o caciulita subtire.
Cand nu e soare si sunt vreo 14-15 grade, ii mai pun o pereche de pantaloni de treining, si shimb hanoracul de Pna cu o gecuta mai groasa. Caciulita o schimb si o pun din aia care se leaga , ca sa stea mai bine pe urechi.
Si eu sunt in dilema si am impresia ca e prea DEZBRCAT!
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
Lindal spune:
Maine fac 41 sapt!!! si voi merge la dr sa vad care e treaba.
Vio, tu cand aveai programare? Tot joi? Asteptam vestile.
Eu zic ca fetele astea, wapi si nino, au nascut...
40+