alergie?
Raspunsuri - Pagina 3
mcoca spune:
Nu, nu depinde de antibiotic. eu am intrebat de luat la ore fixe si doctorul s-a crucit.
Vicky si Printzesone
ille spune:
Gata, am rezolat-o!
Am scos antibioticul de tot si si-a revenit complet: alearga prin casa, nu sta la schimbat de pampers, se urca peste tot, nu vrea sa adoarma
Am ramas doar cu Zyrtec, la care desi scrie in prospect ca da somnolenta, acum as spune si eu cu mana pe inima ca nici vorba sa dea asa ceva la copilul meu
Maine vom merge totusi la Stanciu.
_Ralu_ spune:
Mda....no commnet!
Fix aceeasi chestie am patit-o si eu cu antibioticul (de care spuneam ca i-a fost recomandat la UPU Budimex)....luase copilul 2 doze si vomita continuu, se simtea rau....cum am mers la dr mi-a zis ca ii face rau la ce are ea, si sa i-l intrerup imediat. Si si-a revenit miraculos.
PS: Am uitat sa zic ca am ajuns si eu la Centrul Antirabic, din cadrul Matei Bals. Avea doar o vanataie de la muscatura de caine, nu era strapunsa pielea deloc, dar cei de acolo mi-au prescris Eritromicina ...cand am intrebat daca e musai....mi-au zis ca asta e protocolul la muscaturi de caini....sa fac ce vreau, dar ei sunt obligati sa prescrie asa....Nu i l-am dat, evident.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ille spune:
si eu i l-am scos cu tot curajul pt ca la plecare din spital,dr ne-a spus sa luam vitamine si Zyrtec. Cand am intrebat de Eritromicina mi-a spus ca....sa o luam "daca tot am inceput-o"
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ille si eu i l-am scos cu tot curajul pt ca la plecare din spital,dr ne-a spus sa luam vitamine si Zyrtec. Cand am intrebat de Eritromicina mi-a spus ca....sa o luam "daca tot am inceput-o" |
Ille, eu cred ca a avut dreptate aici. Daca opresti aiurea, va deveni imun la Eritromicina ...
Vicky si Printzesone
ille spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mcoca
Ille, eu cred ca a avut dreptate aici. Daca opresti aiurea, va deveni imun la Eritromicina ... Vicky si Printzesone daca il intrerup sau daca il luam degeaba? |
ille spune:
daca il intrerup sau daca il luam degeaba?
oricum, nu ma mai intereseaza Eritromicina de acum incolo. Pe de-o parte a fost f somnolent, pe de alta parte urina ff mult, umplea un Pampres in 3 ore ca dupa cele 10-12 ore din noapte!!
oricum nici mie nu imi prieste Eritromicina si daca a fost nevoie vreodata de antibiotic s-au gasit solutii
acum asta este....vom vedea, multumesc frumos oricum!
ille spune:
am fost azi la dr. Stanciu Adrian
ne-a lamurit imediat: a fost alergie, s-a suprapus cu o raceala cu rosu in gat, acum este spre bine (se mai vad mici pete pe piept, in rest nimi caltceva, l-a controlat in gat si urechi) si a fost f bine ca am scos eritromicina.
un medic bun, care te convinge, sigur pe el, scurt si concis (ne-a raspuns f pe scurt si la obiect si la alte probleme, nedumeriri).
Il recomand cu caldura.