Poiana lui Iocanssřn
Raspunsuri - Pagina 6
doruletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rayuela Na ca ne-am poticnit:( doruletule,esti o tentatie prea mare,poate ma infurii si incep sa ma uit dupa belete de Paris.Da ai unde sa ne cazezi pe toti?:) Noi sintem obisnuiti si cu saltele aruncate undeva intr-un hol,nu sintem pretentiosi:) Deci,ce facem? Noi numa in weekendul ala sintem liberi,altfel cam greu:( Propuneri? |
dada, hai uita-te dupa belete ca avem loc destul; si pt lilutza avem loc daca vor sa vina, cu ilie cu tot (sa bage spaima in pisici:))
Sabina spune:
Lilanda, la multi ani fericiti , cu succese si frumuseti ;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
buli, anja, Sabina, multumesc frumos
Mama Rayu, hai ca-i timpul de-o iesire in Franta. Pentru noi, din pacate, Parisul e in afara rutei, dar puteti veni, toti gramada, la Cannes (la gramada cu parizienii, I mean ). Va spusei ca noi avem inchiriat un casoi cu 5 camere acolo, asa ca loc de dormit se gaseste! Io zic sa nu ratati momentul, ca la Skagen ne-om vedea noi. Si daca n-o fi Skagen, mergem pe Gotland :D. Sau Lund..ne luam si schiurile, ca vad ca nu mai scapam de iarna, nene. Am auzit ca pina si-n sudul Frantei a nins, asa ceva...
Noi miine iar mergem la o confirmare si ma pregatesc de cintat (ca doar cintai si azi, cind doi interni isi luara ramas bun). Ce obicei: sa maninci si sa cinti ... psalmi daca se poate
doruletz spune:
lilanda, faceti si voi un ocol p'acilea, oricum la Cannes nu mai e nimic ca fu furtuna zilele trecute si cica venira valurile si luara covoru rosu si croizeta si promenada anglezilor.
rayu, hai ca de abia asteapta aca sa se joace cu boubou! si asa puteti sa va plimbati si voi in "amoureux" prin Paris.... hai ca va asteptam, tot planuiati demult excursia asta
iete de ce nu intra canada in criza, astia pun www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5hjMhC_d00xaP4LArwt7E95ZdeOoQ?index=0" target="_blank">castorii la munca fratilor, cica construira cel mai mare baraj, muncira la el generatii intregi de castori, inepura santieru acu 35 de ani... Itsme, trimite si aci cativa castori d'astia muncitori ca vreau sa-mi construiesc casa si iese mai ieftin
iete aci si in engleza un articol, cica e singura constructie facuta de animale care se vede din spatiu, asa cevaaa...
mai viu
Rayuela spune:
M-ati innebunit:)
Cred ca incet incet ajungem in final in Canada,ca tot vrem sa o cunoastem si noi pe doamna itsme!
dorule,fac ceva cercetari,daca imi promiti ca stai si babysitting cu demoazela,nu mai stau pe ginduri.Iar pe dacu il trimit in prima circiuma din Cartierul Latin,sa fie si el servit frantuzeste,in timp ce eu dau o tura pe la galeriile Lafayette,ca ma asteapta de mult papucii de acolo:)
Adela99 spune:
lilutz scuze de intarziere, La multi ani fericiti!
io nu prea mai intru pe DC din lipsa de timp si acces la pc (ca al meu se duse pe apa sambetei) si cand intru de-abia apuc sa citesc la copilu' captiv
va doresc concedii placute si sa va reintalniti si intalniti oriunde a fi.
speed spune:
La Multi Ani Lilanda!
ce frumos ca va intilniti , mi-ar fi placut enorm sa dau si eu o fuga dar din pacate nu mai am zile libere pina in August...
ma enerveaza astia cu cenusa lor, aici o zi e deschis aeroportul,o zi ba de nici nu mai stiu daca apuca sa-mi aterizeze matusa din Canada peste 2 saptamini cu ocazia comuniunii...ca macar sa stiu o treaba si sa nu ma apuc sa smotruiesc casa degeaba...
pe mine m-a luat o lene/oboseala/astenie cumplita, de-abia ma tirii dintr-o parte intr-alta , asta asa de vreo luna, sper sa-mi revin pina e de plecat undeva la vara...
si ma enerveaza de mor fetita din vecini ca o cam bully pe fetita mea , am vorbit (frumos) cu parintii ei, vreo 2 zile a fost ok acum a inceput din nou de micuta mea nu mai vrea sa iasa afara la joaca... doar doua fetite de virsta ei sunt pe strada la noi (a doua fetita e prietena buna cu bully si fac coalitie) si mi se fringe inima cind o vad pe fetita mea jucindu-se singura sau venind repede in casa de cite ori apar celelalte doua la joaca...nu prea stiu ce sa fac, mai aduc prietene de ale micutei mele de la scoala sa se joace impreuna sau fetite de ale prietenilor nostri dar asta se intimpla mai rar, o data/de doua ori pe luna doar ...in fine, vad eu cum ma descurc, macar mi-am varsat oful...
pup you si weekend minunat
mihaela_s spune:
Noa in Paris ajungem si noi la un moment dat in iulie, in 7 dupa cum ziceam...dar vad ca doruletz ori a uitat ori Alexandra nu vrea sa se joace cu Silvia . In fine, daca e ok si sunteti prin zona bine, daca nu...e ok si asa. Noi o sa fim prin oras, pe la Versailles si doua zile prin Disney. Poate si pe la acvariu. Stam o saptamana in total, in Paris. Un vis mai vechi si de al nostru.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
mihaela, nu uitai maica, cum sa uit, doar ca vez ca aveti date diferite, scandinavele celelalte zisera ca n-au liber de plimbari d'astea decat in iunie;
tinui minte ca voi veniti in iulie, nu-ti zisei sa stati aci?
alex mereu cere copii de jucat , acu vizitaram niste case si zise ca ea vrea sa luam casa numai daca are si copil in ea
speed, cam aiurea situatia, nu poti sa vorbesti si tu cu fetita aia, sa o inviti pe la voi, s-o "mituiesti" cu ceva ?
rayu, facem pe babysitteru cu mare placere, de abia mai scapam si noi de jucat jocuri pt 4 ani:)) Iar voi puteti sa va faceti de cap, veniti cand vreti, plecati cand vreti ca in casoiu asta avem camere cu intrari separate
mai viu
mihaela_s spune:
Mai va spuneam eu ca am cosmaruri ca pleaca barbatu-meu in Amerik si nu mai vine inapoi din cauza de cenusa de vulcan? Abia ce ajunse aseara acasa, ca azi inchisera conducta aeriana peste Ocean...asa ceva .
doruletz pai la treaba si faceti-i un partener de joaca Alexandrei!
speed aiurea treaba cu fetitele...si a mea e cam singuratica, daca cere cineva sa vina la ea e ok, dar ea nu vrea la nimeni...iar afara are fetite cu care sa se joace, chiar aici in fata casei dar nu vrea ea sa iasa. Si daca o mai cert sa iasa afara, imi da replica rapid: "da' de ce ma obligi tu sa ies afara?" asa ca o las in pace. Ea asa a fost de mica, obisnuita sa se joace mai mult singura cu o sora mai mare cu 7 ani care trecuse deja de varsta papusilor...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie