Poiana lui Iocanssřn

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :))

Io vin ca sa va spun ca dupa ninsorile de luni, weekendul asta fu incredibil de varatic. 20 de grade, soare, un vinticel acolo...va dati seama c-am stat cu burta la soare Asta dupa ce m-am apucat vitejeste de curatat gradina, da' am lasat jumate si pentru data viitoare!

Ahhh, si mi-a ajuns rochiztu' de care sint tare incintata cum imi vine :)) Insa pe linga rochitz, am primit si-un desen de la Amelie, cu dedicatie speciala . Desenu' ca desenu', da faptul ca scrie cupilul la 6 ani si inca romaneste, asta e de apreciat!!! Ii zisei lui Rayu, ca io la 6 ani scriam mama, tata, anda si unt (unt tin minte ca mi-a iesit din intimplare tot amestecind niste litere copiate din ziar :)).

Noah, si bine ca nu-l mai ia printesa pe...rechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda, sa porti sanatoasa rochita si sa ne pui poze sa vedem cum iti vine

si noi profitaram de soare si staturam mai mult pe afara, ba la nisip ba la gratar;

Acu mai pe seara pierdui vremea p'aci ca descoperii un site cu enigme si imi storc creierii cu el, vi-l pun si voua acilea desi e in franceza si nu cred ca sunt amatori.

Si tot acu mai descoperii un site, da de gandit si asta dar altfel de ganduri, d'alea mai negre:
http://www.worldometers.info/
asa cevaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda
Desenu' ca desenu', da faptul ca scrie cupilul la 6 ani si inca romaneste, asta e de apreciat!!! Ii zisei lui Rayu, ca io la 6 ani scriam mama, tata, anda si unt (unt tin minte ca mi-a iesit din intimplare tot amestecind niste litere copiate din ziar :)).

Noah, si bine ca nu-l mai ia printesa pe...rechin

Hai mai,ce sa ne mai ascundem dupa deget.Lilutza este de acum incolo "Fromoasa din padurea adormita",conform cupilului meu,care a considerat ca o astfel de rochie numa asa o Fromoasa de printesa o poate purta!
P.S.-in herarhia printeselor preferate ,dinsa conduce detasat ,asa ca Lilutz,esti o fericita.Eu nu am reusit sa depasesc stadiul de Alba ca Zapada,care e "asa si asa"(citat tot cupilu)
Doruletzule,pai ia zi cu concediile?poate ne vedem prin Romania?Parisul in avem inca pe lista,nu scapati:)Dar mai incolo,dupa vara.
Basca discutam cu fromoasa din padurea adormita ca n-ar fi rau sa o mai punem de o petrecanie impreuna.Eu propun Skagen,in Danemarca.Colea,aproape!

Mergi la inceput

daa, sunt de acord cu boubou, o vazui si io in poze pe lilutz cu rochia, chiar arata de printesa

nu planuiram inca vacantele, ca de obicei ne certam unul hais (adica in corsica) altu cea (in ro) si amandoi vrem si vacanta pe teren "neutru" care poate fi pe oriunde (prin provence vreau io , prin california vrea el). parca vad ca pana la urma ajungem iar la un "compromis acceptabil" si stam acasa cu pisicii
Rayu, voi aveti demult parisu pe lista, hai acu, ce mai asteptati pana la toamna? vino macar un weekend, alex ar fi incantata sa se joace cu boubou . va asteptam

Io votez cu intalnirea, de locatie nu stiu ce sa zi ca habar n-am unde vine skagen da' am incredere in ce ziceti voi scandinavii. desi io zic ca pana atunci, dupe cum merg lucrurile, punem mana de la mana, strangem vreo 100€ si ne cumparam o insula greceasca sa facem paranghelia acolo , asa cevaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

pfui, rochite, pantofiori, vacante !!!
bravos, se vede treaba ca e primavara chiar si le nea Iocansson asta.
Mai bem si noi ceva ?

vichendele faine !

Mergi la inceput

Haha, chiar, poate cumparam locatia aia bestiala a lu' tata lu' Toma din Grecia, cu gradina-n mare. Si-o livada de maslini ...pentru Martini

Haideti la www.skagen-tourist.dk/danmark/da-dk/menu/turist/omraade/skagen-aalbaek/billeder fra skagen/billeder-fra-skagen.htm#" target="_blank">Skagen, da, da!! Inchiriem acolo-sa ceva; voi astia, mai de departe, va urcati in avion spre Billund si de-acolo, va culegem noi (c-acu' avionu' e mai ieftin ca tramvaiu' :)) Ne gindim la o perioada, asa din timp?

Noi deja sintem in weekend (e nu-s ce sarbatoare religioasa azi) si ieri, dupa o zi de-a dreptul caniculara (hehe 20 de grade), ne gindeam ca aprindem azi gratarul. Pusei si rosé-ul la rece. Da' evident ca azi ploo

Va pup.

PS Alba ca Zapada?? Are imaginatie Bubulina :)))
PPS Adeluctz, mai da-l naibii de sfirsit de luna si mai da un semn!!

Mergi la inceput

aaa, arata bine skagen, mai bine ca grecia unde poate murim de foame pe insula aia paradisiaca ca aia n-or sa mai aiba nici apa pentru narghilea.

pai hai, spuneti si voi o data, iunie? daca nu cumva mai vine alt nor pana atuncea

si aci venise vara da' azi venira norii de la ocean (nu vulcanici). la noi nu e sarbatoare azi da' imi facui io ca imi luai liber in locu lu 1 mai. De fapt si uitasem ca maine e 1 mai muncitoresc, ma duc acu dupe bere si carnati pt gratar. se inscrie careva?

mai viu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

aaa, arata bine skagen, mai bine ca grecia unde poate murim de foame pe insula aia paradisiaca ca aia n-or sa mai aiba nici apa pentru narghilea.

pai hai, spuneti si voi o data, iunie? daca nu cumva mai vine alt nor pana atuncea

Pentru mine iunie e OK, da pina'n 24, ca dup-aia noi venim in Franta :)) Familia rayu cind poate? (dadui un search dupa casute de vacanta, pentru o saptamina, si nu-s foarte scumpe!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

ooooooooooof, noi mergem la gretzili o saptamana in iunie si asta-i cam tot liberu' meu pe vara.
Poate numa' la Romanica sa ne putem intalni la o maslina, ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Haideti copii!Vad ca incep scandinavii sa iasa din hibernare!Pai noi nu sint problema lilutzo,ca la Skagen ajungen tzop tzop!Feribotu ,trenuletu si gata,va asteptam pe plaja:)
Problema e cu scandinavii astia fara acte in regula:)Sa poata dinsii!Io propun si varianta:luati avionu pina la Göteborg,facem un gratar ca deja l-am cam menajat pe Iepurele(il mai stiti,vecinu meu:) si trebuie sa-l afumam un pic,dupa care urcam pe feribot si voila!
Noi am fost anul trecut in Skagen,e foarte foarte frumos!Acolo inchiriem biciclete tandem,se pun si cupii in spate,si plecam sa vedem cum se bat marile cap in cap!
Iar seara mergem la circiuma,e una unde ne serveste o donshoara din Romania(haha,a stat si a tras cu urechea tot timpul cind am fost acolo si am mincat,iar la final a venit si ne-a ciripit:Pot lua nota acum?Asa ceva...
Basca au un magazin unde fac bomboane d'alea tari,Bubu a fost foarte fascinata!
pampam!
Ramane iunie?
Skagen?
Lista e deschisa,primim si imigranti,adica romani,canadezi,francezi,irlandezi ,in fine..poienari:)

Mergi la inceput