Poiana lui Iocanssøn

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mie melodia germaniei mi-a placut cel mai mult, ma bucur ca a castigat. Si Turcia...deci la mine s-a potrivit topul. Pe 3 n-o dadeam pe romania, dar a avut succes melodia in tarile scandinave din "cauza" norvegianului Ovi. belgia si danemarca au iesit si ele in frunte...de data asta s-au potrivit la gusturi topul meu si cel final....

Noi am votat vreo 5 piese ...le voiam pe toate castigatoare .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjur,

Pe mine ma lua somnul la vot aseara Nu c-as fi pierdut ceva, insa mi se pare o surpriza locul 3 al Romaniei, iar melodia Germaniei parca n-are niciun nerv. Vorba lui Niels, mai trebea ceva pe linga ritmul ala de la tobe. De Lena mi-a placut insa: e-o draguta. Charlotte ne trimise sms (e-n vacanta pe Samsø) c-a votat Romania si Franta. Si-a facut datoria :))

PS. Iaca-acu citii ca ala de-o compus muzica Lenei e danez. Cica nici el nu se astepta sa cistige Germania .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

io nu prea ascultai melodiile aseara ca sunt ocupata sa ma uit la altele (cum sunt imbracati, cum danseaza etc) si oricum nu muzica ma atrage la concursu asta, da' o auzii pe nemtoaica acu si pot sa zic ca mie nu-mi place deloc. Nu ma pricep io la astea, da' mi se pare ca ar canta fals si are si o voce enervanta, sparta. melodia o uit de cum se termina, macar p'aia de anu trecut o tin minte si acu. Iar dintre astea de anu asta le tinui minte pe a romanilor si a francezilor si poate putin pe a sarbilor ca semana cu bregovici restu imi iesira din urechi asa cum au intrat.
Io tot cred ca castigatoarea fu aleasa demult pe criteriul banilor de organizare in timp de criza, ceea ce e normal, nimic de zis.

Oricum, mie imi place concursul, singurul spectatol care uneste Europa (desi io tot nu m-am lamurit, azerbaijanul si armenia sunt in europa?? uzbekistanul si el? si afganistanu unde e? care stiti geografie p'aci?)

Mergi la inceput

Io cred ca Israel e cel mai in Europa dintre toate .

Io pe melodia Germaniei imi vine sa dansez de cum o aud . Mie cea a Frantei mi se pare ca e genul pe care se face fitness era si transpirat ca dupa 5 minute de fitness cantaretul aseara :). Nu e nicidecum de Eurovision ci de un dans bun pe plaja :). Da' cum gusturile nu se discuta, le expunem doar aici.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

va zisei io ca castiga aia de au bani de organizare , ce se faceau grecii cu ditamai eurovisionu pe cap... Nu ca ar fi meritat sa castige

b'jour
imi permiteti sa arunc o remarca....grecii puteau financiar sa cistige ca acum platim si taxe pe portable

DE CE NU V_AM DESCOPERIT MAI DEVREME???

Mergi la inceput

sigur ca depinde de gusturi ca orice din domeniu artistic, plus ca io zisei ca habar nu am sa apreciez muzica asta, sunt foarte subiectiva asa ca doar chibitez si io pe aci. Asa mi sa parut mie acu, ca frau nemtoaica canta fals, mai ales la reluarea melodiei la sfarsit imi zgarie timpanele (care nici macar nu sunt sensibile, mai zisei ) Si ca nici melodia nu era cine stie ce, nu avea nimic deosebit; nici nu se compara cu baietul ala care castiga anul trecut.
Mie imi placu a romanilor ca era fredonabila si ca vocea ei era placuta (desi cred ca Ovi sau cum il cheama trebuia sa ramana compozitoru din culise ca prea parea speriat de bombe pe scena ) , si a francezilor ca era antrenanta. Mie mi se pare dimpotriva ca o melodie din genul asta de concurs chiar trebuie sa fie de dansat pe plaja sau in discoteca, ce, alelalte erau de ascultat la scala din milano ? Ca doar nu sunt de pus in rama nici una, peste cateva zile oricum le uita toata lumea, macar astea mai dansante mai rezista putin.
Plus ca se potriveau mai bine cu moto-ul concursului de anu asta care fu "euro-dance", parca asa intelesei cand facura aia falsh-moburile.

carmaw, bine ai venit:)
pai cred ca se gandira ca nu e sigur ca o sa mai existe grecia pana la anu, poate o scot bancile la licitatie intre timp si ramanem si fara concurs, nu mai avem ce critica:)
lasa-i pe nemti sa cheltuie ca ei mai pusera deoparte d'un carnat si d'o bere si au de unde

mai viu

Mergi la inceput

io inteleg ratiunile culturale si istorice pt care israelul participa la competitiile europene, chiar mi se pare normal da' inteleg mai putin (sau mai bine zis deloc) ce cauta azerbaidjanul la concursurile astea? ca n-au nimic de a face cu europa, nici geografic, nici cultural nici in altfel. si de ce nu participa si afganistanul si uzbekistanul sau mongolia? (astia nu, ca vin cu caii si cu iurta si n-avem loc in parcari:)). Stie careva de ce si cum ajunsera azerii si armenii si uzbecii la eurovision?
Plus ca astea sunt tari departe de democratie, nu se stie cine cum voteaza pe acolo, cica anul trecut au fost vreo 2 telespectatori azeri care au votat cu armenia (astia sunt in conflict) si care dupa aia au dat cu subsemnatul pe la politie.
Mie imi place concursul asta nu pt muzica ci tocmai din cauza ideei de Europa unita d'aia nu ma incanta ca se transforma in caucazvision. am zis:))

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mie nu mi-a placut nici melodia nici cintareata germaniei, micutei mele i-a placut insa si s-a bucurat ca a cistigat...:) cred ca aduce nitel cu Lilly Allen, da mie nici aia nu-mi place in mod special.dragut insa ca pe linga alte minunatii au aparut si cintece despre unghiile de la picioare la eurovizion :))
ma bucur pentru Romania ca a terminat pe locul 3, asta inseamna ca intra direct in finala la anul, nu?

Mergi la inceput

oh, pai nici eu nu am nici un habar de muzica doruletz, dar ce imi place imi place. Nici macar la falsari nu ma pricep...E chestie de gust si atat, fara nici o pretentie de altceva. Eu nici macar nu ma gandesc la nimic...ascult melodiile si imi pica si mie una asa cu tronc . Mie imi placu melodia Olandei, era tare cantabila prin buacatarie dar nu ajunse in finala. Bine, ca multi au spus ca e oribila, demodata si se mirau cum fatuca aceea de 17 ani poate canta asa ceva...

In alta ordine de idei, eu am citit ca Lena, nemtoaica, nici macar nu e cantareata, doar de ocazie. Nu are studii muzicale, probabil canta si ea la dus cand o fi auzit-o vreun vecin si s-a dus vorba in orasul ei ca ar putea participa la Eurovision :). Nici nu stie daca vrea sa ramana in domeniu. A fost prima data cand a cantat pe o scena.

speed, din cate stiu eu s-a scos de cativa ani chestia cu participarea direct in finala a primelor 10 piese. In afara de tara gazda si cei 4 mari sponsori-Franta, Germania, Spania si Marea Britanie, toate tarile vor participa la semifinale.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

nici io n-am ureche pentru falsuri trebuie sa fie cat casa ca sa le detectez... si cam asa au fost la interpretarea de la sfarsit dupa ce s-au dat rezultatele. Da" daca zici ca nu e profesionista atuncea ratarile sunt explicabile doar ca nu se iescplica cum a castigat tocmai o amatoare de 18 ani in fata atator profesionisti cu experienta, d'aia aci lansai io o teorie

azi fu ziua mamelor acilea, si iete ce primii de la aca
Asa ca de azi sunt la cura de slabire sa devin macar un elefant ceva mai mic Macar bine ca ma vede ceva mai mica decat ta-su care cica e mamutu din Age de glace...

Mergi la inceput