Poiana lui Iocanssøn
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela_s spune:
Is telegrafica ca a venit vara la noi(doua zile la rand cu 28-30 de grade la umbra nu e de ici de colo, nu?) si stam afara pe terasa cat e ziua de lunga(acum e zi scandinava de vara, intelegeti ca pana la 0ra 22.30 e tot zi ) caci nu se stie cat tine...cica duminica avem iar ploi...
Asa ca...
istme spor maxim la strans!
sabina bafta maxima!
doruletz ma faci sa nu mai vin la Paris.... HUH! Nu-i dau lui Ovi sa citeasca pe aici ca parca il vad ca se razgandeste....
Am gasit pe un site locatii faine si ieftine in Costa Rica, asa ca s-ar putea sa iasa, mai zic io cand e hotarat...
Astea fiind zise va pumpez pe toti si mai viu cand se gata vara .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
speed spune:
dorulets, ce interesant pare la Vulcania si ce de acutalitate :)
mihaela, varul meu merge mereu in Costa Rica, zice ca e super dar de obicei ei stau la all inclusive, nu se aventureaza pe nish te miri unde :)
itsme, bine ca v-ati aranjat veceurile, noi avem 3 in locuri bine amplasate :), unul la parter si 2 sus, ca basement nu se practica in Irlanda...nu stiu cum am rezistat pina acum cu doar o toaleta...:)
sabina, bafta la concert luni! sa ne povestesti apoi ce si cum...
in rest raportez si eu grade fulminante in Irlanda-peste 20, sweet jesus, sper sa tina pina maine cind e cheful -pardon, comuniunea:)-noastra.nici pic de ploaie... matusa n-a mai venit din motive de sanatate :( asa ca vorba jumatatii mele, tot pe noi 3 tre sa ne bazam :) avem invitati citiva prieteni + copiii aferenti si citiva copilasi de pe strada...avem bouncy castle, bbq, rochita frumoasa si bineinteles smerenie cit cuprinde :) singura chestie mai nasoala e ca tre sa fim luni dimineata la ora 9 la scoala micutei pentru poze...adica iar imbrac-o, fa-i bucle, etc etc cu noaptea-n cap...:)
lamuiriti-ma pliz si pe mine cum se pun poze pe contul cela ca sa pun niste poze saptamina viitoare cu cheful...:)
mihaela_s spune:
Petrecere frumoasa speed maine!
La noi e tot vara, azi am colindat pe coclauri, am pus o droaie de poze pe blog, la vorbe. Maine suntem casnici, se anunta ploi si avem musafiri...
si duminica ccc cu soare la toata lumea!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
si aci e canicula, 30C , asa cevaaa ...in luna mai n-a mai vazut Parisul... Io profit pana la capat (ca cica de miercuri vine furtuna) ca e liber azi, imi luai o zi si maine si cum nu lucrez miercurea... am minivacanta de vara pana joi.
speed, vez ca iti trimisei PM cu albumul ; cum petrecurati la chef?
mihaela, e frumos pe insula voastra, parca te astepti sa iasa un troll de dupa o stanca:)
itsme, termenasi de amenajat buzile? ce puserati pe pereti? aaa, apropos, nu cumva voi sunteti aia cu comanda e Picasso?
ca sa mai uitati de grijile crizei si ca tot vine campionatu de fotbal, iete cu ce ne mai distram noi p'aci: www.nimportequi.com/fr/video_i_shoot_the_police.html" target="_blank">goool
mai viu
lilanda spune:
Bonjur,
Noi scaparam de canicula . Tinu trei zile si azi ploo, comme d'habitude. Mie imi statu in git minivacanta asta, ca Ilie are probleme. Nu doar ca se cufuri de la un os de vitel, da-i intepenira si picioarele din spate (habar n-am cum, insa la o ora de la plimbarea de seara, a inceput sa meaga din ce in ce mai greu). Am stat si l-am mosmolit doua nopti ca pe-un prunc...vad ca azi e ceva mai vioi, nu pare sa-l mai doara salele, si chiar se misca binisor. E clar insa ca da semne de artrita sau dispalzie si ma apuca groaza sa ma gindesc la viitor (soacra-mia a tinut-o pe Bela, fostul ciine, un an pe antiinflamatoare, dar fara succes, dupa care au decis s-o eutanasieze . Io nici nu vreau sa ma gindesc inca la varianta asta...chiar vorbeam si cu vik pe PM, ca si Cooper, saracul, e rau).
Altminteri, auzirati cine lua www.imdb.com/title/tt1588895/" target="_blank">Palmul? Pe mine chiar nu m-a surprins cistigatorul, fiindca Apichatpong asta chiar are stil de Cannes ...supeerrrrealist Vazui lunile trecute un alt film de el, www.imdb.com/title/tt0477731/" target="_blank">Syndromes and a Century si chiar ma gindeam ca e rost d-un Palm adevart pentru el (mai luase acu' vreo citiva ani Premiul Juriului).
Hai va pup, va urez un rest de minivacanta placut, astept pozele lui speed :)) mihaela, misto zona aia...ahhh, chiar vroiam sa te intrem, voi de unde cumparati bilete de avion? Ca dadui si eu un search, de exemplu, spre Cairo si sint niste preturi
mihaela_s spune:
lil' pe noi din cate imi amintesc ne-a costat 10-12.000 de coroane zborul dus-intors pentru noi doi si Silvia. Ovi a fost cel care a cautat si a cumparat biletele, de aceea nu prea stiu, iar acum nu il pot intreba...dar promit sa il intreb si revin cu un raspuns mai exact asupra pretului.
Initial a gasit un zbor super ieftin la Austrian Airlines si pana s-a desteptat ce si cum(nu prea avea incredere cum de e atat de ieftin) a trecut perioada in care astia aveau o oferta super-speciala. Asa ca a cautat mai departe dar zicea ca de la o zi la alta se scumpeau(cred ca a stat mai bine de 2 saptamani zi de zi pe site-uri de zboruri). Pana la urma varianta cea mai buna, sa se si potrivesca ca timp a fost la dus cu Lufthansa(ST-Frankfurt si Frankfurt-Cairo) si la venit cu Swiss(Cairo-Zurich si Zurich-St). In Egipt am zburat cu Egipt Airlines dar sunt naspa de tot...ca organizare, nu anuntau deloc ca intarzie, de ce si cat...numai vedeai ca a trecut timpul de imbarcare si nu se intampla nimic, apoi a trecut timpul de decolare si tot nimic...daca mergeai sa intrebi ti se raspundea sa astepti cu rabdare ca vor anunta...a fost horor la venire, pentru ca aveam timp inte avioane de 4 ore, a plecat din Hurghada cu vreo ora jumate intarziere si cand am ajuns la Cairo era deja inchisa imbarcarea...am mers la Swiss si au deschis special pentru noi...a fost stii cum? Huh, credeam ca mai stam in Cairo o zi si o noapte cand noi abia asteptam sa ajungem inapoi in Europa :). La dus a fost putin timp intre avioane in Frankfurt(e un aeroport imens!) dar am prins asa pe ultimele 10 minute imbarcarea. Ceea ce ne-a scos pe noi a fost pretul foarte mic acolo, la hotel si tot...bine mai putin transportul in Cairo si intrarile peste tot, plus bacsisul . Dar in Hurghada a fost misto de tot, am prins tot asa o oferta foarte ieftina.
Noi am luat in august pentru ianuarie...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
itsme spune:
dorulets, m-ai prins! eu am dat comanda, ca aveam un log gol pe peretele de de-asupra bidetului, asa ca m-am gandit ca ar da bine un Picasso
si la noi fu cald si bine, dar eu am facut gripa Aveam mii de planuri de impachetat si aranjat mutarea, ca in mai putin de 2 saptamani trebuie sa ne caram catrafusele la noua casa, dar din cauza de gripa am stat mai mult la pat. Oribil. O sa impachtez in noaptea de dinainte de mutat, cum faceam cu invatatul pentru examene in facultate. Chestia e ca acolo mai mergea (statistic) sa lasi un curs-doua ne-aprofundate, dar aici nu merge, ca trebuie sa luam tot, tot!
Lilanda, saracu' Ilie. Cati ani are? Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, ca nu stiu cum o sa supravietuim daca se duce dl. Iggy.
va pup, sa aveti o seara
itsme spune:
phui, taman am vazut ca am ratat-o pe arborica! ea nu m-a putut suna la celular cat a fost in zona, iar eu nu m-am uitat aici la mesajele private, unde mi-a trimis ea programul ei, pentru ca n-am vazut ca am mesaj!
Asa ca o sa fie data viitoare.
mihaela, chiar e frumos la voi acolo pe insula, parca e troll-land.
salutari la tot boborul, si vacanta placuta celor care mai au.
speed spune:
buna seara :)
is terminata de oboseala, abia imi misc deshtele pe tastatura :)
am avut o zi superba ieri, senina si calduroasa cum altele nu mai gasesesti prin Irlanda...:)
mass-ul de comuniune a fost de-a dreptul superb si miscator, total focusat pe micuti, chiar si jumatea mea -ultra ortodox:)- a fost impresionat. fiecare copilas din clasa a avut ceva de citit sau de cintat, iar la sfirsit micuta mea a fost aleasa (impreuna cu alti 4 colegi) sa cinte un imn la fluier-li s-a alaturat si directorul scolii care e mare cintaret de fluier :))
cum am mai scris cred nasa din Canada n-a mai venit dar au venit niste prieteni apropiati care au fost draguti si au venit si la biserica pentru sustinere :) dupa biserica am intrat in scoala pentru "refreshments" si o birfa scurta cu ceilalti parinti, fotografii etc. toate fetitele au fost superb imbracate,simplu si elegant,asa cum le sta bine unor fetite de 8 ani.
acasa am avut un chef micut dar cuprinzator :), am luat un bouncy castle pentru micuta si a topait toata dupa-amiaza impreuna cu fetitele invitate si cele 2 fetite de pe strada :))
azi dimineata la 9 a trebuit sa mergem la scoala pentru fotografii profesioniste :), imbracata din nou cu rochita de comuniune si apoi am fost la mass la ora 10 (care se mai numeste si a 2 a comuniune :) impreuna cu ceilalti copii si parinti din clasa.
apoi a "trebuit" sa mergem la un shopping centre ca sa-si ia ceva din banii ce i-a primit la comuniune, pina la urma si-a luat doar un "build a bear" ca nu a prea vrut sa-si cheltuie banii :)
si de cind am venit acasa tot string de dupa cheful de aseara :(((
multumiri liladei si lui doruletz pentru ajutor, am pus citeva fotografii pe contul scandinav...:)
itsme spune:
speed, felicitari, bine ca a iesit cu bine.
vreau sa vad si eu poze, poate careva va rog sa-si faca pomana si sa-mi trimita detaliile pe PM? merci anticipat