Poiana lui Iocanssøn

Poiana lui Iocanssøn | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

Poftiti de va dati cu parerea despre subiecte din capitolul trecut.

speed, am vazut norul. Cica e prin Ungaria acum. Uite
Si vine altul proaspat deasupra Marii Britanii.
Asa cevaaaa...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

arborici, haha, ce titlu iti iesi O amestecatura suedezo danezo scadinava nemaipomenita. Las' ca-i bun asa :))

Apropo de noru' asta islandez, vazui ieri un reportaj cu niste fermieri din zona vulcanului. Aveau niste oi, saracele, erau neeeegre!! Cica toate culturile de cereale sint compromise, asta fiind egzact ce le mai trebuia islandezilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

cred ca mai nimerit era "poiana lui Iocanjokull"

numai ce era sa se dea drumul la avioane azi dar tura a doua de cenusa se indreapta spre noi... imi pare rau de toti cei ramasi fara vacante sau de cei ramasi departe de casa...bunica-mea tocmai se pregatea sa plece din Canada spre Ro joia trecuta dar n-a fost sa fie...spera sa ajunga vineri acasa dar doar vulcanu' stie...
eu inca n-am vazut norul cu ochiul liber desi maica-mea se jura ca ea l-a vazut saptamina trecuta deasupra Romaniei...cica venea dinspre Cluj si se indrepta spre...nu mai stiu unde... io am ris da' dupa ce am vazut poza arboriei ma gindesc ca poate totusi l-a vazut... weekendul asta mi l-am petrecut avind grija de micuta bolnava si cautind in acelasi timp vacante de vara pe net dar acum parca mi-a cam pierit cheful...daca nu pleaca norul pina in august?? si daca erupe si vulcanul mare si rau ?? oh well...

Mergi la inceput

Bai, azi a niiinnns pe-acilea Si cica e aproape vara!!! Da' cre' ca mihaela e de vina :)). La Multi, multi Ani Iti urez multa sanatate si succes.

speed, bine ca n-ai apucat inca sa faci rezervari si sa platesti una-alta pe-acolosa. Noi macar mergem cu masina in sud si azi, de ciuda vremii, am prelungit traseul Am facut inca vreo trei rezervari prin Italia, am cancelat doua, am mai facut doua...cre' ca aia de pe venere o sa-mi stearga contul!

Io stau ca pe ace, c-am trimis-o pe mama rayu la cumparaturi si nu mai vine. Sa vedeti ce ma-njura dacu' :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah lil' eu sunt divina :)). Multzam fain! Sper sa nu trimiti zapada incoace...ca mi-s lalelele si zambilele imbobocite...iar liliacul da sa desfaca frunzele....

Si azi m-am razbunat! :)) Am fost la Khappal ca sa imi cumpere sotiorul cadou si m-am facut cu doo rochii Vintage. Am probat una cum iti place tie lilanda, dar ma facea grasa tare . Ca sa intelegi ce spun, mie imi venea marimea 40...si cu faldurile acelea eram cat un tanc! Dar e superba rochia. Am luat pana la urma a doua din penultimul rand si penultprima din ultimul rand)dar pe fond gri de www.kappahl.com/products/dam/dam/Vintage-Stories/Dam/" target="_blank">aici.

edit ca sa zic ccc ca mie mi se pare imposibil sa se poata vedea norul fantoma, cica isi face veacul la peste 6000 de m inaltime...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Si azi m-am razbunat! :)) Am fost la Khappal ca sa imi cumpere sotiorul cadou si m-am facut cu doo rochii Vintage. Am probat una cum iti place tie lilanda, dar ma facea grasa tare . Ca sa intelegi ce spun, mie imi venea marimea 40...si cu faldurile acelea eram cat un tanc! Dar e superba rochia. Am luat pana la urma a doua din penultimul rand si penultprima din ultimul rand)dar pe fond gri de www.kappahl.com/products/dam/dam/Vintage-Stories/Dam/" target="_blank">aici.

Ahhh, asa da cadou. Imi plac amindoua, ultima mai ales Sa le porti sanatoasa...si mai cu seama, sa ai prilejul sa le porti :))

Hai ca m-ai bagat la idei cu faldurile alea. Da' ultima rochie cum iti vine, ca mie imi pare ca are aceleasi falduri?!

Ahh, si-am uitat sa te-ntreb: cifra rotunda??

Mergi la inceput

Da, la prima vedere asa pare, dar cand am luat-o pe mine parca arata altfel...poate pentru ca la asta ce am luat-o eu, braul vine undeva imediat sub piept iar la cea care iti place tie e din talie...si de colo se faceau faldurile peste solduri. La asta a mea se pierd pana acolo(pana la solduri) si nu ies asa in evidenta...noa asa a fost la mine, e posibil ca la tine sa nu fie asa, mai ales ca ai o marime mai mica...culmea e ca difera marimile...adica asta a mea marimea 40 imi era stramta si am luat 42 dar la cealalta care seamana cu materialul de blugi(dar e subtire, e bumbac) am intrat in 40, chiar si in 38 dar era putin mai scurta si o idee mai stramta peste piept, altfel imi venea bine. Am luat 40 totusi, ca statea mai bine.
Eu vreau sa le port in Ro, in Italia si la Paris ;), aici cred ca numai cu ccc colanti si cu jerse peste...la ce primavara e nu sper ca vara sa fie calduroasa...

Hihihi, anii inca nu au ajuns cat marimea , mai un an inca!

Apropo de zboruri, Ovi a luat acum o saptamana viza pentru SUA, pentru cea mai mare coferinta/congres din lume pe gastroenterologie, la New Orleans...iar acum e posibil sa nu mai plece...sau sa plece si sa nu mai poata veni inapoi(asta e cosmarul meu acum)...ar trebui sa plece in 29.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

La multi ani Mihaela! un party,ceva ?

lilanda, cum saracie a nins iar la voi ?? sper sa nu ajunga si pe aici...
tare faza cu rayuela, sper ca a ajuns cu bine acasa...

vad ca englezii au dat drumul la zboruri seara asta, acuma isi musca destele de ciuda ca nu au zburat mai repede...cica de fapt cenusa aia nu era asa de periculoasa ...adica in zonele cu densitate mai mica de cenusa se poate zbura linistit...acuma daca nu ardeeee eu n-as prea zbura prin nici un fel de densitate ...is curioasa ce-or face irlandezii, ryanairul nu vrea sa zboare pina joi parca iar aerlingusul pina maine la 1...poate se razgindesc peste noapte...

Mergi la inceput

Hihihi speed, multumesc! A fost party de tot azi la lab, am muncit pe bani. ce party mai bun decat asta se poate?
Nu, n-am avut nici un chef de chef anul asta, nu stiu de ce...m-am bucurat de felicitari, de telefoane, prietenii nu m-au uitat, o fi si FB si hi5 si blogul de vina . La anul cand implinesc suta (a se citit cifra rotunda, eu ii spun suta pentru ca Diana mi-a spus de dimineata ca de la anul ma voi numi "tante" adica un fel de matusica-babutza ) o sa fie ceva party...depinde cum vor circula avioanele .

Da, am citit ca si suedezii sunt optimisti si spera sa deschida pe maine, poimaine...vulcanul a scazut in intensitate cu munca lui, eu o sa stau oricum ca pe ace pana in 5 mai.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

La multi ani Mihaela! sa fi fericita si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti
M-ati innebunit cu rochitele alea... da'mie mi-ar trebui pe incercatelea ca din pacate nu mai am marimea standard pe care o avusei odata:( Imi placu mult aia lu' Bubu, mi-ar placea una si pt aca da' nici ea nu intra in "normele" astora care pun marimile.

Nu e nici o cenusa in poza aia de la Budpesta, io cred ca e doar poluare; Aci e soare de vreo saptamana, cer senin si 23C de au inverzit toti ciresii din curte, ce nor?
In schimb tata e tot acilea, reusii sa-i schimb biletul pt sambata desi aeroportul e tot inchis deocamdata, sa speram ca nu vine iar noru pana atunci.

mihaela, cand veniti la paris? in iulie zisesi? unde stai? nu vreti sa stati straja la pisoi ?:) Il aduci si pe morgan si se distreaza impreuna:)
Noi inca nu planuiram nici o destinatie de vacanta da ne gandim intens (nu zicea cineva aci ca de fapt placere consta in prepararea vacantei mai mult decat in desfasurarea ei? d'aia io anu asta parca vad ca doar planuiesc:))

mai viu

Mergi la inceput

doruletz, mersi!
Da, la inceput de iulie ajungem candva, nu mai stiu exact. Stam la ceva hotel, Ovi s-a ocupat de el asa ca nu stiu sa-ti spun care. Hihi, Morgan ramane la pensionat, noi mergem in Ro intai. Acolo nu are matze de companie . Multzam de oferta, dar pisicile tale ar muri de foame, noua ne trebuie un pat unde sa dormim, peste zi suntem turisti .

lil' a ajuns si la noi.... Saracele mele flori...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput