Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Mie imi place FB. Nu sunt toata ziua, nu fac aplicatii, insa imi face placere sa regasesc prieteni pierduti din vedere si cunostinte noi. setarile le am doar pt. prieteni si estim ca nu am nimic de ascuns...

Dolores, mie tare mi-ar place sa lucrez in serviciul ala acolo.

hehe, si mie mi-ar place, la serviciul de investigatii e fun... te trimit si la masaje, acupunctura, sa vada daca providerul respectiv respecta legea, iti da chitanta, etc. Si uite asa te faci cu masaje, acupunctura, tratamente naturopate, podiatrice pe gratis.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, merci de info cu Portes Ouvertes.
Ok, il iert pe Victor cu Kumon.

O sa il motivez io sa lucreze acasa, daca o sa zic ca o sa ii dau lui banii de Kumon, termina o culegere intr-un weekend.
Si ma pune sa ii dau banii pe 6 luni.

Monicutza, nu scoateti florile.
Sunt tare scumpe dupa, daca vreti sa le cumparati si nici nu stii cat rezista. Pastreaza macar trandafirii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Mie imi place FB. Nu sunt toata ziua, nu fac aplicatii, insa imi face placere sa regasesc prieteni pierduti din vedere si cunostinte noi. setarile le am doar pt. prieteni si estim ca nu am nimic de ascuns...

Dolores, mie tare mi-ar place sa lucrez in serviciul ala acolo.

hehe, si mie mi-ar place, la serviciul de investigatii e fun... te trimit si la masaje, acupunctura, sa vada daca providerul respectiv respecta legea, iti da chitanta, etc. Si uite asa te faci cu masaje, acupunctura, tratamente naturopate, podiatrice pe gratis.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

In FR; am mai lucrat ca si client mister, adica te duci intr-un loc unde ai misiunea sa verifici daca serviciile sunt bine asigurate. Am avut Mc. do, mananci, platesti si esti rambursat si platit cam o ora jumate de servici, magazine de haine, unde ai un plafon de cumparaturi, service auto, platita revizia tehnica, chestii dinastea. Nu e super bine platit dar e amuzant.
Apoi am lucrat si chef de service securite, incendie et video surveillance intr-un mare magazin, gen Carrefour. Sa prinzi hoti cu camera de luat vederi...adrenalina 100%.

Ce zici, am profil bun pt. serviciul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb
Diana si spor in procesul de "perfectionare". don't get me wrong, nu ma plangeam de nimic de data asta , doar ca mi se pare greu cu copiii pe cap si cu invatatul. Cat am luat cele 2 cursuri, cu tot ajutorul lui Marian (si crede-ma ca erau seri intregi cand nu stiam nimic de copii, nici ce manamca, nici ce fac, eram cufundata total in tele si proiecte) mi s-a parut greu sa ma concentrez la invatat, sa las totul la o parte...

Emma, vei ramane in sufletele noastre vesnic

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Monicutza, dar nici nu mi s-a parut ca te plangi de ceva. Eu am zis ce ma motiveaza, si faza cu sotul e o motivare pentru mine. Sunt obisnuita de mica sa muncesc in echipa (un mare rol au avut anii de baschet si lucrul in firma parintilor mei unde si eu si fratele eram foarte implicati de mici), si pentru mine, faptul ca el sta cu copiii (efort pe care eu il recunosc 100%) ma face sa imi bag materia aia in cap cu orice pret, ca sa nu mai zic ca invat ceva ce-mi place si doar oboseala ma deconcentreaza. E asa ceva de genul el e in "aparare" cu copiii si eu sunt in "atac" la invatat

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge
Monicutza, nu scoateti florile.
Sunt tare scumpe dupa, daca vreti sa le cumparati si nici nu stii cat rezista. Pastreaza macar trandafirii.

Cristina trebuie sa ii scoatem din 2 motive: nu au fost ingrijiti deloc si s-au extins spre spatiul deschis din curte, unde vrem s lasam liber pt copii, si doi: imi e teama de accidente cu copii, sa nu se impinga in ei sau sa le intre in ochi, ca sunt si inalti (cred ca sunt salbatici, ca sunt cam stufosi).
Deci direct la gunoi merg, nici nu ma gandesc sa ii tin. Poate doar sa plantez anul viitor ceva flori micute, pe langa casa, sa nu incomodeze copii in joaca lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Pentru fetele iubitoare de carti/lectura uitati o chestie interesanta, eu am sa profit din plin : http://ville.montreal.qc.ca/portal/page?_pageid=4276,5496140&_dad=portal&_schema=PORTAL

Sunt carti in franceza, engleza si alte limbi straine la 1$ sau mai putin.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, felicitari! Asta da veste! Mie mi se pare normal sa ai caracterizari bune, le meriti din plin, ai muncit ca sa ajungi acolo! Sper sa-i gasesti si lui Tudor o inlocuitoare, pacat ca-ti umbreste bucuria cu serviciul.

Ione, da' iubitul tau eu un fel de print asa, nu? Ca tu esti printesa asta o stiam si o observasem deja. Frumosi amindoi!

Dragaica, stiam de la Octav despre eveniment, abia astept, mi-am pus si bani de-o parte.

Uitati inca un eveniment, daca sint doritori:

Venez entendre Le Coeur qui chante sous l'archet du virtuose de renommée internationale, Sergei Trofanov.

Accompagné de son orchestre, il interprètera une variété de pièces de musique russe, roumaine, hongroise, juive, classique et populaire, et ce, toujours avec une touche et une résonance tzigane.

Aussi la présence de Nadia Cherkashina et de sa troupe de danse Cleopatra

Venez vivre une soirée remplie d'émotions!

dimanche le 25 avril 2010 à 19:00

Auditorium Grover, YM-YWHA Ben Weider JCC 5400 Westbury

Admission: 15$ bel âge (65+), 20$ adults

Informations et billets: Olga Freiman 514-737-6551, poste 240[/center]

Aici e site-ul lui: http://trofanov.com/

Afisul este www.dropshots.com/nelia#date/2010-04-23/20:55:18" target="_blank">aici.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si eu sunt mare fan FB. Mi-am regasit colegi de scoala si facultate imprastiati prin lume si e tare fain sa reluam legaturile. Si eu am pozele filtrate doar pentru prietenii de acolo. Si sincer mie mi se pare corect sa se comenteze acolo ce se vede pe FB, fara suparare. Eu una nu m-as simti in largul meu sa vorbesc pe un forum public despre poze sau comentarii puse pe FB doar pentru prieteni. Parerea mea... nu vreau sa creez polemici dar asa mi se pare mie corect.

Ana felicitari pentru permanentizare!!! Esti super cool!!! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia am vazut ca ai editat paragraful respectiv... Trebuia sa lasi intrebarea pentru Ione ca poate ea are alta parere despre FB...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Roxana, am sters, dar eu nici nu am citit alte comentarii, doar am spus despre rochii pentru ca Ione a scris aici despre ele. Altfel, observatia ta e corecta!

Inseamna ca trebuie sa-mi evaluez parerea despre FB, poate imi fac timp sa-l studiez un pic, ca eu am doar cont, nu am pus nimic si nici nu am cautat pe nimeni. M-am mirat doar ca pe mine nu m-a prins, desi vad ca ma las repede prinsa de chestii de genul acesta.

Am incercat sa pun poza afisului si nu merge, mi-o arata in preview, dar nu si in mesaj, nu stiu de ce. Mai incerc cu poza lui, sa vad, poate reusesc:

www.laction.com/imgs/dynamique/articles/gros/Sergei_Trofanov.jpg" border="0">

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput