Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

ankalaura dar fetita ta nu are aproape 2 ani? E cam mare pentru cerealele de bebe. Oricum mie imi placeau mai mult Heinz ( asta e marca principala in America de Nord) decat Nestle.

Si uita-te la Maxi sau Loblows dupa url="http://www.lechoixdupresident.ca/LCLOnline/products.jsp?brandId=1&type=browse&next=13"]Choix de president biologic[/url]

Din experienta proprie cerealele le gasesti cel mai des reduse la farmacii( Jean Coutu, Uniprix).

Daca urmaresti ofertele si ai si timp sa umblii din magazin in magazin poti face reduceri importante..... Timp de mers la cumparaturi sa ai.

Zavalita zbor lin!!!!Bine ai venit in Canada!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MIKI - da, fetita mea are 1 an si 8 luni. Problema insa e ca nu mananca lapte deloc, nu a mai servit lapte de la 10 luni, si singura metoda e sa il ascund in cereale instant. Mai mananca iaurt. Daca ii pun cereale normale in lapte, ia doar cerealele si laptele il scuipa... Si mananca putin, pare ca oboseste mestecand. (de fel e tare mancacioasa, si la nici un alt fel de mancare nu oboseste... sau poate face asa din cauza laptelui...)
O sa ma uit dupa produsele astea choix du president, multam de pont.

Heinz astea se pun in apa. Nestle se pun in lapte. Nici nu am apucat sa citesc pe ele daca au lapte pfar incorporat sau or fi piure de-ala simplu cu apa? (ma refer la etapa 3, ca la etapa 1 zicea sa pui lapte...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

ankalaura, si daca au lapte in ele poti sa le disolvi in lapte si nu in apa(eu asa am facut). Cand luam eu luam de la Milupa tot asa cand erau in special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Avem printesa de 5 ani! Am pus niste poze in albumul de la semnatura...

Zavalita, drum bun!

Nu am citit ce ati mai scris, asa ca nu am ce raspunde pe moment.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nelia, sa-ti traiasca printesa! Ai niste copii superbi! I-am admirat impreuna cu Luca (el a fost fascinat de medalia Agatei ).

Ana, da, ne-am razgandit! Mai bine spus s-a razgandit sotul, pt ca el nu vroia sa venim acolo. Dar i s-a facut lehamite si lui si...pregatim dosarul pentru Viena, facem meditatii la franceza, ne pregatim parintii si facem planuri.

Ione hochei! Esti tare!

Ancule, eu parca ne vad pe noi peste cca un an! Dar in acelasi timp imi dau seama ca noi ne vom plimba mult mai mult, la cata franceza stim... Hihi! Din exterior pare distractiv...dar ma si vad zburlita toata cand o sa mi se intample.
Ce tare esti! 65$ si ai venit cu o multime de sacose.. Eu tocmai am cheltuit pe alimente/uz casnic 220 ron si cand am ajuns acasa ma uitam ca mata-n calendar ca nu stiam pe ce am dat eu atatia bani.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Alina, spor la franceza!!! invatati mai ales engleza ca pentru ea platiti bani aici, quebecoasa oricum va invata astia si va si platesc pentru cursuri:))

Nelia, am vazut pozele, pupam fata frumoasa, LA MULTI ANI Tudora !!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Nu, Heinz nu se pun in lapte mereu. Ca eu l-am alaptat mult si nu i-am dat din alea cu lapte inclus. Dar acum nu mai stiu ce tipuri mai sunt. In 3 ani s-au schimbat multe.
S-a intamplat ceva cu mesajul meu de mai sus..... Cred ca am incurcat ceva la coduri si nu apare o parte. Sorry... Anka tu apucase-i sa-l citesti.

Ma duc la plimbare, cu tehnica nu o prea nimeresc azi.

Alina spor la franceza. in generatia voastra merge asa de repede dosarul.......

La Multi Ani!!! Tudora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Anka, asa si al meu, nu a baut lapte o vreme, i-am tras tare cu iaurturile, unul mare dimi cu ceva cereale in ell, la pranz la desert, gustare iaurt, seara desert iaurt, asta cand era cam ca puiuta ta. Apoi am inceput sa-i dau lapte cu biscuiti, adica pun biscuiti la muiat in lapte, apoi amestec si iese ceva tot ca cereale cu lapte. Asta dimi, seara un iaurt mare de 200 si cam asta e tot. Acum are cam 450-500 ml de lapte pe zi (26 de luni).I se ma intampla(rar, fooarte rar) sa ceara sa bea lapte rece din frigo.
Si e bina, ia bine in greutate, e ca un duracel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Saluuuuut EVERYBODYYYYYYYYYYY!
Precis m-ati dat disparuta, iar voi mie mi-ati lipsit, deci I'm back!
Sunt bine, sanatoasa, piticii la fel, iar ieri am terminat si scoala. Nu magna cum laudae, insa excelent si incep sa vanez joburi. Asa incat nema trai si viata pe capul meu, ori sa ma delectez numai cu piticii, cum mi-as fi dorit. Niet. Casa e cu susu-n jos de cand a plecat mama, noroc de socru-meu ca-l mai tin puterile sa ma ajute cu baietii, ca de casa ma ocup eu. Si zau daca stiu cu ce sa-ncep. Dar ne descurcam noi.
Ceremonia graduarii e pe 27 iunie, promit poze.
N-am reusit sa citesc nimic din ce-ati mai povestit, o sa incerc sa recuperez weekendul asta. Agenda mi-e full pe saptamana viitoare, iar din 10 incep iar lucrul, un job fainutz la o firma din Oakville, unde intetnionez sa raman pana in septembrie,ideally, cand as incepe sa predau. Deocamdata am inceput sa trimit aplicatii pe la toate boardurile scolare.
Piata joburilor in teaching e destul de proasta,s-a cam dus baba cu colacii chiar si pentru francofoni, insa raman optimista si stau la panda. Cu franceza am dubla sansa: scolile franco-ontariene si sistemul anglofon. Om vedea ce iese.
Una peste alta, felicitari si multa bafta noilor venite in Canada, Zavalita si Anka, va doresc acomodare cat mai usoara si cat mai putin stress. O sa vedeti cum incet incet se aseaza toate. Eu am invatat in toti anii astia cat e de important sa ai rabdare si sa nu fii prea aspru cu tine insuti/insati. Mai carcotesc din cand in cand pe seama sistemului canadian, insa overall I'm happy:)
Ana, Diana, Nelia, Ange, Dana, Roxana, Miki, Oana-Gabriela, Simonna, Simi, Mimitete va pup-scuze daca am uitat pe cineva.

La multi ani Tudora! Sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai mult noroc in viata!

Doamne Nelia, ce copii mari ai.
Ana, inca o data condoleante pentru pierderea tatalui. Iti trimit un PM cu numarul meu de telefon, daca vreodata simti nevoia, suna-ma.
Ontariencele va salut si va imbratisez pe toate
Am tot promis ca ma vad cu unele, ca le sun, dar n-am mai reusit. Scoala asta mi-a furat 80% din timp. Nu-i de mirare ca baietii mi se urca in cap cand ajung acasa.
Dar acum ca am revenit oarecum la normalitate ma voi stradui sa ma tin de promisiuni.
Va las ca ma striga lumea...
Weekend placut tuturor

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Ankalaura, eu zic sa nu-ti bati prea mult capul cu cerealele la cutie, desi au avantajul adaosului de fier si alte minerale. Eu cumpar cereale bio in bulk, ovaz, germeni de grau si multe altele, te costa mult mai putin. Despre lapte, incearca cel de capra, baietii mei au inceput amandoi cu el e super sanatos si le si place- eu insa il DETEST, miros, gust, orice.
Doar cand nu gasesc lapte de capra le dau din cel de vaca bio.
Ai mei beau mult lapte.

Mergi la inceput