Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Salut fetelor, eu nu am mai putut intra de ceva vreme,mai exact de 2 sapt, penrtu ca de la ultima intalnire sunt internata in spital. situtatia nu se prezints prea roz. am contractii tot timpul,exista amenintare de avort.
sunt non stop pe gynypral perfuzii, cate 25 fiole pe zi, no spa, sobutil si diazepam ijnectabil si multe medicamente, dar nu vreau sa va deprin.
pana nu se amelioreaza situtatia nu cred ca va mai vizitez ca nu vreau sa va indispun.
poate nici nu ma mi tneti minte, dar ma bucur ca sunteti totate ok si bebeii la fel.
va doresc la toate cele bine si bebei sanatosi.

va pup si aveti grija de voi.

Ramona 24+ ....cu o scumpica de

Multa sanatate si putere Ramo. E bine ca tineti situatia sub control. Ai un laptop cu tine? Ma gandeam ca ar trece timpul mai usor cu laptop si internet.
Coteasca, frumoasa burtica si gradina cu lalele!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:

Salut fetelor, eu nu am mai putut intra de ceva vreme,mai exact de 2 sapt, penrtu ca de la ultima intalnire sunt internata in spital. situtatia nu se prezints prea roz. am contractii tot timpul,exista amenintare de avort.
sunt non stop pe gynypral perfuzii, cate 25 fiole pe zi, no spa, sobutil si diazepam ijnectabil si multe medicamente, dar nu vreau sa va deprin.
pana nu se amelioreaza situtatia nu cred ca va mai vizitez ca nu vreau sa va indispun.
poate nici nu ma mi tneti minte, dar ma bucur ca sunteti totate ok si bebeii la fel.

multa sanatate si sa ne dai cat mai repede vesti bune despre voi

24+ cu Bogdan- Andrei

multumesc din suflet senty...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ramo, ai grija de tine, o sa fie bine totul o sa vezi !Te imbratisam si mult curaj, sa ne mai scrii cum te simti.

Cu sforaitul, treceti-ma pe lista.,nu ca barbata-miu,dar pe jumate.

Catalina 23+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:

multa sanatate iubita, sa ai grija de tine si de bebelina, o sa vezi ca o sa fie bine. suntem toate alaturi de voi.

22+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

multumesc mult grety.......din suflet,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ramo1901, daca ai timp si iti poti permite sa mai intri pe forum, nu ezita, nu ptr ca o sa ne deprimi, din contra. noi o sa te incurajam si o sa mai invatam cate ceva din experienta ta... sa te faci bine curand

27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Rodyka....promit ca o sa intru cand am timp...multumesc ptr incurajari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Mai fetelor, imi comand eu perna pt.gravidute de aici http://www.ingerasultau.ro/pentru-mamici_diverse_-pernuta-pentru-alaptat-bertoni-p-2900.html si va spun cum e. Sper sa fie dimensiunea normala.

22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor am citit pe un forum o stire care pe mine ma lasa cu gura cascata.In Spania daca faci FIV nu platesti nimic,iar aici in Romania te chinui ani de zile sa strangi banii pt asa ceva.Cata nedreptate,femeile ar trebui ajutate pentru a face un copil,o suma de 3000Euro e destul de mult pt o familie care au un trai decent.

26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor am citit pe un forum o stire care pe mine ma lasa cu gura cascata.In Spania daca faci FIV nu platesti nimic,iar aici in Romania te chinui ani de zile sa strangi banii pt asa ceva.Cata nedreptate,femeile ar trebui ajutate pentru a face un copil,o suma de 3000Euro e destul de mult pt o familie care au un trai decent.

26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Si in Quebec de anul asta e gratuit, eu anul trecut am platit doar 50%.

Ramo multa sanatate tie si bebelinei, sa fiti puternice si sa veniti cu vesti bune.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Laurika, ma bucur ca ti-a placut spitalul, dincolo de conf nostru stau f bine la cap dotare postnatala, au niste pediatrii f buni si aparatura moderna pt nous nascuti si prematuri. Io nu prea cotizez prin spitale, si am fost la fel de bine tratata ca toata lumea. Cu ce dr nasti?
az, bafta!
Carmen, eu inca conduc cu succes, ma simt excelent, mai putin cand ma dau jos. Voi conduce pana voi simti contractii din cauza volanului sau a centurii de sig.

Noi suntem bine, am obs niste bureri sub burta cand ma intorc de pe o parte pe alta, adica cand burta ajunge cu fata in sus, parca ma taie, mi se pare ca-s ligamentele, sper, ca-n rest n-am contractii sau alte jmekerii. Oricum mai am putin daca nasc la 34 sapt si faianta tot n-a venit!

Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ramo, ai grija de tine si de bebelina. Noi suntem aici. Cand poti, mai intra sa ne spui cum esti.

Deci, am desfacut caruciorul. Sunt multumita de el, desi sincer nu ma asteptam la cine stie ce, avand in vedere ca am luat un carut ieftin. Se monteaza usor si e usor manevrabil, cel putin pe parchet O sa il testez eu cumva zilele viitoare. Acum ma bag la acte.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput