Club chic (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Pentru mine ai devenit o enigma ...cum sa-ti placa in acelasi timp si Alien si Hot Couture ????

s-ar putea sa nu imi mai placa HOT COUTURE, am zis ca este doar o dorinta veche, atat de veche incat nici nu mai stiu cum miroase.
am dat un puf recent ....stiu ca mi s-a parut bombonel dar dadusem cu foarte multe altele asa ca iar nu pot sa iau de buna impresia .
chiar si asa, mi-ar parea f rau sa se rataceasca in aeroport!
ma fortez de ceva timp sa imi iau un Givenchy si licitatia pe ebay a fost o ocazie perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Pentru mine ai devenit o enigma ...cum sa-ti placa in acelasi timp si Alien si Hot Couture ????

Singurul Givenchy pe care l-as purta e cel lansat anul asta Eau Demoiselle. L-ati testat ??? Floral - Woody - Musk...buuunnnn....

enigma se va adanci cand iti voi spune ca am testat givenchy-ul de care zici(am si scris de el) si nu mi-a placut deloooooooooc.
l-am incadrat imediat la categoria de mine patentata florale-mortuare vestejite( exista si categoria florale mortuare proaspete , influentata poate si de vestimentatia tipei din reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

asa te vreau sali, , in sfarsit avem si noi parfumuri comune care nu ne plac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

mai cautam si altele ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

mai cautam si altele ?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

the "BEST", most natural smelling, classy citrus scents are without question:

1. Creed Selection Verte (masculine citrus[lime, mandarin, lemon], with cooling mint, light clove, and wonderful green-floral base)
2. Hermes Concentre D'Orange Verte (unisex citrus[orange, lemon], with mango, papaya, and a patchouli/moss base)
3. Hermes Eau D'Orange Verte (unisex citrus [orange, lemon], with a light oakmoss base, short-lived but slightly more natural and less sweet than the concentre version)
4. Maitre Fraiche Badiane (classic citrus[tangerine, lemon], with a spicy star-anise base, surpisingly long lasting)
5. Creed Citrus Biggarade (classis citrus [bitter orange], incredible and delicious with an 18% oil concentration that still has poor longevity)
6. Maitre Eau Pour le Jeune homme (sweet citrus-flower/citrus[brazilian orange, lemon], long-lasting, sweet orange blossom (neroli) , with wonderful citrus top, and green leafy accents to support the star neroli)
7. Creed Neroli Sauvage (classic citrus-flower/citrus[bergamot, grapefruit, lemon] sweet, somewhat dry neroli scent with good longevity once the top notes fade leaving a sweet neroli flanked by leafy/herbal wild verbena (not lemon verbena), and a top that is near perfection for the 1st minute.
8. Miller Harris Tangerine Vert (unisex citrus[tangerine, lemon], fairly concentrated tangerine scent with green accents of petitgrain (leaves/branches from citrus tree)
9. Acqua Di Parma Colonia (classic floral/citrus[orange, lemon], long-lasting rose base with a lavender/citrus midrange, and tart, natural citrus top)
10. Acqua Di Parma Meditteraneo Arancia Di Capri (sharp unisex citrus[orange, lemon, grapefruit, tangerine], with moderate longevity, and a light base of spice/herb/musk

These scents all smell very natural, and very classy, so each one can legitimatly claim as a consensus "best".

Mergi la inceput

Citat:

1. Creed Selection Verte (masculine citrus[lime, mandarin, lemon], with cooling mint, light clove, and wonderful green-floral base)
2. Hermes Concentre D'Orange Verte (unisex citrus[orange, lemon], with mango, papaya, and a patchouli/moss base)
3. Hermes Eau D'Orange Verte (unisex citrus [orange, lemon], with a light oakmoss base, short-lived but slightly more natural and less sweet than the concentre version)
4. Maitre Fraiche Badiane (classic citrus[tangerine, lemon], with a spicy star-anise base, surpisingly long lasting)
5. Creed Citrus Biggarade (classis citrus [bitter orange], incredible and delicious with an 18% oil concentration that still has poor longevity)
6. Maitre Eau Pour le Jeune homme (sweet citrus-flower/citrus[brazilian orange, lemon], long-lasting, sweet orange blossom (neroli) , with wonderful citrus top, and green leafy accents to support the star neroli)
7. Creed Neroli Sauvage (classic citrus-flower/citrus[bergamot, grapefruit, lemon] sweet, somewhat dry neroli scent with good longevity once the top notes fade leaving a sweet neroli flanked by leafy/herbal wild verbena (not lemon verbena), and a top that is near perfection for the 1st minute.
8. Miller Harris Tangerine Vert (unisex citrus[tangerine, lemon], fairly concentrated tangerine scent with green accents of petitgrain (leaves/branches from citrus tree)
9. Acqua Di Parma Colonia (classic floral/citrus[orange, lemon], long-lasting rose base with a lavender/citrus midrange, and tart, natural citrus top)
10. Acqua Di Parma Meditteraneo Arancia Di Capri (sharp unisex citrus[orange, lemon, grapefruit, tangerine], with moderate longevity, and a light base of spice/herb/musk

These scents all smell very natural, and very classy, so each one can legitimatly claim as a consensus "best".

cine zice?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:

Uite 9 + 10 le stiu foarte bine, am si probute din fiecare (Sali nu mai rade). Colonia e un pic mai barbateasca, dar e super, amandoua imi plac foarte mult. La fel si Hermesurile cu portocala, ambele variante f.reusite. Cu restul sunt in ceata, nu le stiu...

31+

Mergi la inceput

Bine zici rose, sa nu mai rada sali de mine, ca acum sunt in cautarea unui parfum citric nemaipomenit

si acum sa nu radeti amandoua, dar parca vreau un citric fara vanilie, Indult -Tihota a reusit sa potoleasca setea/mirosul meu de dulceee, bine acum daca e acolo asa un strop de vanilie, caramel sau miere, nu ma supar

rose, cred ca nu ai primit nimic de la mine, asa-i?

Mergi la inceput